I Wikipedija protiv SOPA-e

poruka: 68
|
čitano: 8.861
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "I Wikipedija protiv SOPA-e".
14 godina
neaktivan

Ljudi koji poznaju zakone. Sve ostalo je nebitno.

0 2 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: I Wikipedija protiv SOPA-e
Sinatra kaže...

Ljudi koji poznaju zakone. Sve ostalo je nebitno.

Ništa mi nije draže nego kad vidim da policajac provjerava količinu alkohola u krvi jelena.

Jer, eto, nije znao da jelen nije čovjek. Doduše, znao je zakon o nula promila i kako provjeriti količinu alkohola.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
14 godina
neaktivan

Ako jelen ugrožava promet, mora ga se ukloniti s ceste jednako kao i pijanog vozača.

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Meni se cini da promet ugrožava jelena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sinatra kaže...

Želim servis koji će objediniti trailere svih filmskih kompanija. A to je YouTube. Nitko ne brani korisnicima da sami sebe snimaju.

Takvi video materijali me ne zanimaju i neću ih gledati.

No ne želim da korisnici postavljaju pjesme gdje se izmjenjuje pozadina ili ispisuje tekst pjesme. Ne želim isječke s koncerta snimane mobitelom iz šestog reda. Želim samo službene spotove i koncerte koje je snimao i prenosio organizator uz pomoć profesionalnih kamera i direktnog ozvučenja.

Što se tiče Wikipedie, i dalje stojim da ona može biti izgašena. Toliko krivih informacija ne nudi niti jedan izvor na internetu, jer je mogu uređivati svi korisnici i kao takva je izuzetno nepouzdana.

Smaraš {#}

ivek
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan