Ljudi koji poznaju zakone. Sve ostalo je nebitno.
Ljudi koji poznaju zakone. Sve ostalo je nebitno.
Ništa mi nije draže nego kad vidim da policajac provjerava količinu alkohola u krvi jelena.
Jer, eto, nije znao da jelen nije čovjek. Doduše, znao je zakon o nula promila i kako provjeriti količinu alkohola.
Ako jelen ugrožava promet, mora ga se ukloniti s ceste jednako kao i pijanog vozača.
Meni se cini da promet ugrožava jelena.
Želim servis koji će objediniti trailere svih filmskih kompanija. A to je YouTube. Nitko ne brani korisnicima da sami sebe snimaju.
Takvi video materijali me ne zanimaju i neću ih gledati.
No ne želim da korisnici postavljaju pjesme gdje se izmjenjuje pozadina ili ispisuje tekst pjesme. Ne želim isječke s koncerta snimane mobitelom iz šestog reda. Želim samo službene spotove i koncerte koje je snimao i prenosio organizator uz pomoć profesionalnih kamera i direktnog ozvučenja.
Što se tiče Wikipedie, i dalje stojim da ona može biti izgašena. Toliko krivih informacija ne nudi niti jedan izvor na internetu, jer je mogu uređivati svi korisnici i kao takva je izuzetno nepouzdana.
Smaraš
i paulo coelho protiv sopa
i paulo coelho protiv sopa
http://www.depo.ba/kultura/pirati-cijelog-svijeta-ujedinite-se-i-piratizirajte-sve-sto-sam-ikada-napisao
Good point...
Dosta mi je sto ovako placam internet.