Tko je dobio safire?

poruka: 36
|
čitano: 4.132
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tko je dobio safire?".
15 godina
Re: Tko je dobio safire?
dj_renny kaže...
bobica257 kaže...

Uskoro će se nagradne igre provoditi preko novog formulara. Prestati će se koristiti Jednstveni kod, a umjesto njih dolaze dva pitanje: "Jeste li u rodu s redakcijom?" I "Ime i prezime člana redakcije". Da se olakša posao voditeljima nagradne igre.

Inače čestitke dobitnicima.

Upravo to. Zašto nagrade nikad ne dobiju ljudi kojima takav hardver recimo predstavlja luksuz. Moj frend ima ku*ac od kompa(ni moj nije bolji) i stalno živi u nadi da će mu BUG nagradna donjet nešto.Kupuje svaki mjesec već dugih 5 godina kao i ja i nikad ništa nije dobio(kao i ja).Ni majicu ni ništa. Sve te über nagrade idu finoj gospodi koja na to gledaju:" Oh divno nagrada,šteta što već imam 1337 mašinu al eto nek se nađe da se mogu ku*čit pred ekipom kako sam dobio nagradu." bug zaboravlja na male ljude iz malih sredina. Očito je da je random kod pisan za mjesta sa stanovništvom 20.000 pa nadalje te u kojima postoje "veze" za domaće delicije.

A to po tvom onda nebi bilo namještanje? Onda bi nagradne igre igrali samo oni koji imaju slabe kompjutere. daj malo razmisli prije nego nekaj napišeš.

095/9170-795
14 godina
dj_renny kaže...
bobica257 kaže...

Uskoro će se nagradne igre provoditi preko novog formulara. Prestati će se koristiti Jednstveni kod, a umjesto njih dolaze dva pitanje: "Jeste li u rodu s redakcijom?" I "Ime i prezime člana redakcije". Da se olakša posao voditeljima nagradne igre.

Upravo to. Zašto nagrade nikad ne dobiju ljudi kojima takav hardver recimo predstavlja luksuz. Moj frend ima ku*ac od kompa(ni moj nije bolji) i stalno živi u nadi da će mu BUG nagradna donjet nešto.Kupuje svaki mjesec već dugih 5 godina kao i ja i nikad ništa nije dobio(kao i ja).Ni majicu ni ništa. Sve te über nagrade idu finoj gospodi koja na to gledaju:" Oh divno nagrada,šteta što već imam 1337 mašinu al eto nek se nađe da se mogu ku*čit pred ekipom kako sam dobio nagradu." bug zaboravlja na male ljude iz malih sredina. Očito je da je random kod pisan za mjesta sa stanovništvom 20.000 pa nadalje te u kojima postoje "veze" za domaće delicije.

ma daj nebaljezgaj .. koliko ljudi ima slab komp ? koliko bi hardvera za njih trebalo i kakva bito nagradna igra bila da dobivaju samo određeni ? gdje si vidio da na lutriji osvajaju samo siromašni ?

13 godina
odjavljen
Tko je dobio safire?

Jedina stvar koju bih volio vidjeti je ograničenje od jednog dobitnika po jednom gradu/selu. Ali nije ni bitno.

SK crew
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
dj_renny kaže...
bobica257 kaže...

Da ste svaki mjesec stavili tih 35 kn na stranu imali bi 2100 kn i mogli bi si sad kupiti nešto od toga.

13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Jedina stvar koju bih volio vidjeti je ograničenje od jednog dobitnika po jednom gradu/selu. Ali nije ni bitno.

moze i zupanija:)

15 godina
Tko je dobio safire?

Mene zanima kako se izvlace dobitnici? Znam da su kompjuterski no jesu bas pravi slucajni ili su jednostavno presuosulcajni. Dakle je li ih kompjter generao sam ili su uzeti pompcu neke slucajne aktivnosti u prirodi.

Twitter- @capttawish Linux/GNU live forever.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice