Uskoro će se nagradne igre provoditi preko novog formulara. Prestati će se koristiti Jednstveni kod, a umjesto njih dolaze dva pitanje: "Jeste li u rodu s redakcijom?" I "Ime i prezime člana redakcije". Da se olakša posao voditeljima nagradne igre.
Inače čestitke dobitnicima.
Upravo to. Zašto nagrade nikad ne dobiju ljudi kojima takav hardver recimo predstavlja luksuz. Moj frend ima ku*ac od kompa(ni moj nije bolji) i stalno živi u nadi da će mu BUG nagradna donjet nešto.Kupuje svaki mjesec već dugih 5 godina kao i ja i nikad ništa nije dobio(kao i ja).Ni majicu ni ništa. Sve te über nagrade idu finoj gospodi koja na to gledaju:" Oh divno nagrada,šteta što već imam 1337 mašinu al eto nek se nađe da se mogu ku*čit pred ekipom kako sam dobio nagradu." bug zaboravlja na male ljude iz malih sredina. Očito je da je random kod pisan za mjesta sa stanovništvom 20.000 pa nadalje te u kojima postoje "veze" za domaće delicije.
A to po tvom onda nebi bilo namještanje? Onda bi nagradne igre igrali samo oni koji imaju slabe kompjutere. daj malo razmisli prije nego nekaj napišeš.