Tesla Model S dobio opciju autopilota

poruka: 10
|
čitano: 2.033
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tesla Model S dobio opciju autopilota".
15 godina

Upravo su mi pouzdani izvori iz uredništva Buga javili sljedeću ekskluzivnu vijest: "poštovani pretplatnici časopisa Bug. S osobitim zadovoljstvom vam najavljujemo da će u prosinačkom broju Buga prva nagrada biti Tesla Model S, i to generacija iz druge polovice 2015. s uključenim softverom za autopilotiranje."

Ljudi, eto mi auta.

Molim poštovane forumaše koji također imaju pouzdane informatore u uredništvu da potvrde vijest i na taj način ohrabre uredništvo da dotična nagrada bude i u broju za siječanj 2016.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 12:10 (BarbaVeli).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koliko vidim po cestama, rvacka je najnaprednija država u svemiru, jer većina automobila vozi bez upletanja vozačice/vozača, zauzetih drkanjem po smartfonu s obje ruke. jedino što gotovo nitko ne uključuje žmigavce, jer se ionako svi znamo pa se zna i kamo i kad tko skreće. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
15 1 hvala 0
17 godina

Cek dok takav auto sam odluta pa cemo gledati oglase na banderama "Trazi se slatka mala Teslica Model S. Odaziva se na Lidač, nagrada pronalazniku".

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne treba primiti upravljaš automobila svakih 10-ak sekundi.. -.-
To treba kod ostalih (Mercedes, Honda..).

Ljudi su vozili desetke milja bez da su dotaknuli volan.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel uopće legalno vozit ovakvo nešto (tj. vozit se u ovakvom nečemu) u Hrvatskoj ?

U svakom slučaju autonomni auti su mi pre-cool i želim imati jedan što prije.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Tesla Model S dobio opciju autopilota
A zašto ne bi bilo,vjerovatno uopće ne postoje u zakonima
robimarko@gmail.com
17 godina
Enkidu kaže...

Jel uopće legalno vozit ovakvo nešto (tj. vozit se u ovakvom nečemu) u Hrvatskoj ?

Legalno je samo ako je bazdaren za relly Paris-Dakar. U protivnom nije.

15 godina
neaktivan
Enkidu kaže...

Legalno je, jer i ostali proizvođači (Njemačka trojka) imaju u svojim top modelima opciju autopilota.

Ovdje se zapravo radi o poluautonomnom vozilu, do potpuno autonomnog vozila treba nekih 3 godine (barem tako kaže Musk u intervjuu).

Do tada trebaju još ugraditi ponešto hardwarea.

A dok to u sustavu zakonodavstva ne bude instalirano proći će još neko kraće vrijeme.

Zanimljivo, otprilike do tada možemo očekivati i nekakav realni doseg od 600 milja... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 16:07 (zitzko).
17 godina
neaktivan
zitzko kaže...
Enkidu kaže...

Legalno je, jer i ostali proizvođači (Njemačka trojka) imaju u svojim top modelima opciju autopilota.

Ovdje se zapravo radi o poluautonomnom vozilu, do potpuno autonomnog vozila treba nekih 3 godine (barem tako kaže Musk u intervjuu).

Do tada trebaju još ugraditi ponešto hardwarea.

A dok to u sustavu zakonodavstva ne bude instalirano proći će još neko kraće vrijeme.

Zanimljivo, otprilike do tada možemo očekivati i nekakav realni doseg od 600 milja... :)

A nije baš, tih 600 milja je bilo izvučeno iz konteksta.

Musk je pričao o onom rekordu nedavno, koliko najdalje proći s Modelom S, vozili su oko 25 milja/sat ja mislim.

Za godinu dvije će se moći izvući tih 600 milja. Realno će vjerojatno biti oko 400 milja.

17 godina
neaktivan

Evo tip na redditu kaže da je vozio 250 km, 2 i pol sata, bez da je taknuo volan.

Nisam mislio da će biti tako "fluidno" već drugi dan, ima problema, ali koliko čitam svi su ugodno iznenađeni.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice