Stigao je Huawei Ascend Y300

poruka: 66
|
čitano: 23.280
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je Huawei Ascend Y300".
14 godina

Moji su sinoć naručili iz t-mobilea Y300,sada koliko vidim od G300 ima bolji CPU i to što ima prednju kameru ostalo je sve manje više isto,ako netko ima prilike malo napisati razlike u radu između Huawei Ascend G300 i Y300 neka napiše da vidim dok mi nedođe Y300,ako nitko do tada ne napiše ja ću biti onda taj.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Zanima me dali ja mogu sada staviti puniti huaweia iako je baterija na 30%??

Hoće li utjecati na rad baterije?

Jer idem u skolu u 12 i poslje na turnir a neće mi izdržati baterija do onda a nemogu je ispraznit do 10% sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Stigao je Huawei Ascend Y300

Jučer mi je došao preko t mobile webshopa. mob je super.ima slušalice,garanciju.Radi super.bez zastajkivanja.wi fi,bluetooth,sve super. :)

11 godina
neaktivan

Ja bih moljela ako mi tko može pomoć jer sam jučer kupila novi mobilni uređaj ali mi neče otvoriti uopče market .

i htjela bih postaviti kao prijenosnika bezične mreže za tablet zvala sam t mobile al mi nisu htjeli pomoći ako netko zna da mi pomogne i kaže što moram da napravim ?

MARINA

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Stigao je Huawei Ascend Y300
marinina staza kaže...

Ja bih moljela ako mi tko može pomoć jer sam jučer kupila novi mobilni uređaj ali mi neče otvoriti uopče market .

i htjela bih postaviti kao prijenosnika bezične mreže za tablet zvala sam t mobile al mi nisu htjeli pomoći ako netko zna da mi pomogne i kaže što moram da napravim ?

trebaš imati  google  račun za market  

a  za bežičnu mrežu  moraš  postaviti pod  postavke-dijeljenje mreže- mislim...nisam ziher

10 godina
neaktivan

pozz, da li je netko imao sličan problem; mobitel se zablokirao i ugasio, upaliti se može i zablokira kod pozdravne poruke (one od t mobile- pozadina bijela roza slova) nema zvuka) tu stane i dalje ništa....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice