Moji su sinoć naručili iz t-mobilea Y300,sada koliko vidim od G300 ima bolji CPU i to što ima prednju kameru ostalo je sve manje više isto,ako netko ima prilike malo napisati razlike u radu između Huawei Ascend G300 i Y300 neka napiše da vidim dok mi nedođe Y300,ako nitko do tada ne napiše ja ću biti onda taj.
Zanima me dali ja mogu sada staviti puniti huaweia iako je baterija na 30%??
Hoće li utjecati na rad baterije?
Jer idem u skolu u 12 i poslje na turnir a neće mi izdržati baterija do onda a nemogu je ispraznit do 10% sada.
Jučer mi je došao preko t mobile webshopa. mob je super.ima slušalice,garanciju.Radi super.bez zastajkivanja.wi fi,bluetooth,sve super. :)
Ja bih moljela ako mi tko može pomoć jer sam jučer kupila novi mobilni uređaj ali mi neče otvoriti uopče market .
i htjela bih postaviti kao prijenosnika bezične mreže za tablet zvala sam t mobile al mi nisu htjeli pomoći ako netko zna da mi pomogne i kaže što moram da napravim ?
Ja bih moljela ako mi tko može pomoć jer sam jučer kupila novi mobilni uređaj ali mi neče otvoriti uopče market .
i htjela bih postaviti kao prijenosnika bezične mreže za tablet zvala sam t mobile al mi nisu htjeli pomoći ako netko zna da mi pomogne i kaže što moram da napravim ?
trebaš imati google račun za market
a za bežičnu mrežu moraš postaviti pod postavke-dijeljenje mreže- mislim...nisam ziher
pozz, da li je netko imao sličan problem; mobitel se zablokirao i ugasio, upaliti se može i zablokira kod pozdravne poruke (one od t mobile- pozadina bijela roza slova) nema zvuka) tu stane i dalje ništa....