Samsung Pay ne radi na rootanim telefonima

poruka: 10
|
čitano: 2.406
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Pay ne radi na rootanim telefonima".
14 godina

Sasvim razumljivo...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Pay ne radi na rootanim telefonima
jaoo tragedije... pa naravno da cu radije rootat mob da maknem silno smece i rijesim se reklama....
VenAtoR#2231
10 godina
neaktivan
Može se i dalje rootat, vidite ovdje http://www.xda-developers.com/samsung-pay-not-supported-on-knox-tripped-devices/

Samo ako se Knox aktivira, se ne može koristit Samsung Pay.
17 godina
odjavljen

Samsung Pay ce imat uspjeh ekvivalentan onom ChatON-u.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

7 0 hvala 0
16 godina

Ok, gdje je tu dilema?

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci necemo koristiti ovu aplikaciju. Mada iskreno, tesko da bih je uopce koristio. Kad je lova u pitanju, azijcima vjerujem koliko i bankarima. 

p.s. 

zadnjih 5 godina koristim iskljucivo samsung uredjaje. hardware znaju slozit (i onako su ga iskopirali). sto se software tice, ne znam, mora biti wallet od nekog tko zna isprogramirat aplikaciju koja ce biti sigurna bez obzira na root status. ocito ce hardware vezati na aplikaciju i u stvari napraviti od smarta kreditnu karticu. ali ko voli nek izvoli. mozda grijesim, mozda je root nebitan.....eeeeeaaaa, mos mislit. razbrbljo sam se jer sam prije sat vremena , root-ao i deblotao S4, i najezim se od pomisli sto bi sve trebao trpiti na uredjaju (690 mb mikro piranja) da ga ne mogu rootat. ppaapa samsung wallet. ajd bok.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Edge kaže...

U sridu.

moje aplikacije na play-u : https://play.google.com/store/search?q=nik02droid
17 godina
Edge kaže...

Haha dobra :) nadam se da mladi neće ni znati šta je to bilo.

14 godina

Ako bi se "trebalo" ili čak "moralo" birati, tko će biti prisiljen birati, ja se kladim na Samsung! 

Čisto iz razloga što je jako puno korisnika "pismeno" pa znaju što žele, a još većem je puno toga apsolutno nebitno, a Samsung Pay ponajmanje!!!! 

Na kraju krajeva, koliko je sustav razvijen u Južnoj Koreji, a koliko recimo u Hrvatskoj, neće to uspjeti ovdje nikada pa ni tada!

ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A Root Cloak? 

Koliko znam, postoji root metoda kojom se ne trigerira Knox (barem na Note 3, vjerujem i za ostale modele), a u kombinaciji s Xposed Framework modulom Root Cloak, Samsung Pay nema šanse saznati je li uređaj rootan. Osim ako nije toliko utkan u sustav da vidi i sve instalirane aplikacije (pa time i SuperSU, Superuser, Kingroot i ostale root manager aplikacije). Just my two cents...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice