Jedva čekam da vidim tu desetku

Jedva čekam da vidim tu desetku
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-10-dojmovi-problemi/215879.aspx?page=76&jumpto=4711723&sort=asc&view=flat
Neć se vizualno puno promjeniti tako da već imaš masu slika i dojmova
oće q. bit će još tkoznakoliko SP-a, zakrpa, ispravaka netočnih navoda, izmjene ulja i pitajboga čega sve ne. nikad do sad niti jedan os nije bio dovršen proizvod (iako su neki bili opako blizu).
oće q. bit će još tkoznakoliko SP-a, zakrpa, ispravaka netočnih navoda, izmjene ulja i pitajboga čega sve ne. nikad do sad niti jedan os nije bio dovršen proizvod (iako su neki bili opako blizu).
Mislio sam na ovaj dio što jedva čeka da vidi. Ne mora čekati može i sad vidjeti kako će to izgledati. A to što ti kažeš je istina. OS nije dovršen dok god za njega postoji podrška i update
ajde više nek puste tu rtm verziju, davidimo kak se ponaša, makar ovaj 10162 build je isto ok, sve radi normalno i stabilno, barem na mojoj konfi.
edit: vezano za gornji post, nijedan softver nije savršen, uvijek bu neka rupa postojala, to je tak.
Ja sam na VirtualBox podigao build 10162 i bilo je nekih trzanja i nekad nije otvorio aplikaciju koju sam pokrenio. Dodjelio sam mu samo 2 GB RAM-a i 25 GB prostora na disku tako da na tome i solidno radi. Mislio sam da će sve biti usporeno i loše, a zapravo sam se ugodno iznenadio. Spartan radi odlično što me jako iznenadilo. Brzo se pokreće, otvara stranice bez greške stvarno se vidi napredak na tom području.
Nemoj bit tvrdoglavi panj i instaliraj u VHD ili nešto... Vidjet ćeš da je Win10 bolji od zadnja dva skupa...
Ja sam na VirtualBox podigao build 10162 i bilo je nekih trzanja i nekad nije otvorio aplikaciju koju sam pokrenio. Dodjelio sam mu samo 2 GB RAM-a i 25 GB prostora na disku tako da na tome i solidno radi. Mislio sam da će sve biti usporeno i loše, a zapravo sam se ugodno iznenadio. Spartan radi odlično što me jako iznenadilo. Brzo se pokreće, otvara stranice bez greške stvarno se vidi napredak na tom području.
Koji Spartan u buildu 10162 ?!!?
Nema više nikakvog Spartana, Edge je u điru.
LOL. My bad. Još mi čudno kako je ikona E za Spartan al ono reko neću se mješat u Majkrostoftovo ikoniranje
Nemoj bit tvrdoglavi panj i instaliraj u VHD ili nešto... Vidjet ćeš da je Win10 bolji od zadnja dva skupa...
ok. "žrtvovat" ću jedno računalo doma za "nadogradnju" i probu kad win 10 bude gotov. i tak na svima imam onu ikonu u trayu. nadam se samo da će posebni prevoditeljski programi nastaviti raditi kao na sedmici (bez njih sam dead meat).
ok. "žrtvovat" ću jedno računalo doma za "nadogradnju" i probu kad win 10 bude gotov. i tak na svima imam onu ikonu u trayu. nadam se samo da će posebni prevoditeljski programi nastaviti raditi kao na sedmici (bez njih sam dead meat).
Ako ti smeta ikona najjednostavnije je da obrišeš KB3035583 update i restartaš. To sam ja odmah napravio i nema je više
Iritira što forsiraju beskorisni defender i homegroup i slično, kad se to pogasi, sustav troši oko 800MB što je čak i ok, ali mi nije jasno zašto su neke stvari išli "pojednostaviti" i sad imaš na tri različite stvari neka podešavanja i moraš bar 3x više klikati... ne znam, ne vidim logiku osim puno frustracija kod naprednih korisnika.
Iritira što forsiraju beskorisni defender i homegroup i slično, kad se to pogasi, sustav troši oko 800MB što je čak i ok, ali mi nije jasno zašto su neke stvari išli "pojednostaviti" i sad imaš na tri različite stvari neka podešavanja i moraš bar 3x više klikati... ne znam, ne vidim logiku osim puno frustracija kod naprednih korisnika.
Defender je daleko od beskorisnog a ako ti ne paše uvik možeš instalirat neki drugi AV.
I neznam što je to toliko komplicirano za podešavati na tri strane i ako desetka nekom izaziva frustracije taj je daaaleko od naprednog korisnika.
Kako bi reka naš narod: Ne kudi konja kojeg nisi jahao.
Neki dan sam instalirao ovu testnu verziju win10 10162 cisto da vidim o cemu se radi ,i to na dosta starom racunaru , i mogu reci da sam bio pozitivno iznenadjen kako dobro radi ,ono bez neki trzavica u stvari bez neki vidni gresaka ,samo sam primjetio da fali dosta drivera ali to ce doc sa RTM verzijom .A sto se tice postavki pa mislim da nisu mogli jednostavnije da postave nekako mi je to najbolje leglo bas jednostavno.Uglavnom pozitivno misljenje sad kako ce se ponasat kasnije vidjecemo , vjerovatno cu nakon dugo vremena preci sa sedmice na desetku .