Razer Tiamat

poruka: 47
|
čitano: 12.546
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Razer Tiamat".
17 godina
Razer Tiamat

Očekujem temeljitu recenziju od šjora Ribića! {#}

Svakom poklopcu lonac!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Tiamat

One koji kupuju ovakve slusalice (5.1, 7.1) svrstavam sa istim ljudima koji si kupe cijeli 5.1 ili 7.1 sustav pa si sve zvucnike naguraju ispred face. NHF ali slusalice koliko god drivera imale ne mogu emulirati 5.1 ili 7.1 zvuk, tako da ja ovim i svim drugim takvim slusalicama vidim svrhu jedino u povecavanju e-penisa i ku*rcenju na LAN zabavama.

You are already dead!
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Razer Tiamat
GW freak kaže...

NHF ali slusalice koliko god drivera imale ne mogu emulirati 5.1 ili 7.1 zvuk,

Tiamat 7.1 ima 5 fizičkih zvučnika u svakoj slušalici, nemaju tu driveri šta emulirati.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan

Moze imati i milijun zvucnika, ali opet sisas to kada su svi nagurani u prostor 20x10 cm. Moje misljenje i kraj price. Ne zelim se bespotrebno svadati.

You are already dead!
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...

Moze imati i milijun zvucnika, ali opet sisas to kada su svi nagurani u prostor 20x10 cm. Moje misljenje i kraj price. Ne zelim se bespotrebno svadati.

Ne, imaju 5 fizičkih zvučnika što je daleko bolje od emuliranja surrounda kod konkurencije. Za koga je dobro je, niti jedan audiofil neće gledati filmove sa slušalicama (makar one bile pravi surround), ovo je prvenstveno za igrače namjenjeno i tu će zadaću vrlo vjerovatno obavljati odlično. Kraj priče.

17 godina
neaktivan

Nisam rekao da nece obavljati svoj posao dobro, no da je neka zamjena za pravo surround i nije.

You are already dead!
17 godina
neaktivan
Razer Tiamat

Nije zamjena nego prava stvar, prava stvar za igre u tome je bit, za HD filmove postoje pravi zvučnici.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer Tiamat

Jesus još jedne 7.1 slušalice... kako prodaju toplu vodu nevjerojatno. Za te pare se kupe super normalne slušalice, al jbg one "nisu" za "gaming" i nemaju "surround".

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2011 21:52 (FioPro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FioPro kaže...

Jesus još jedne 7.1 slušalice... kako prodaju toplu vodu nevjerojatno. Za te pare se kupe super normalne slušalice, al jbg one "nisu" za "gaming" i nemaju "surround".

Ma kaj nisu,jel vi uopce citate temu...Nemora nuzno pisat na slusalicama da podrzavaju 7.1,ako imas dobru zvucnu u kompu koja podrzava 3d surround,radi ce bolju simulaciju 7.1 zvuka nego nekakv headset sa zvucnom svojom.

15 godina
Razer Tiamat

Evo ih i kod nas , ocekivao sam da ce bit skuplje ! Također evo jos nekih novih modela !

Tiamat 7.1 - 799 KN !

Blackshark 2.0 BF3 - 999 KN !

Kraken PRO - 699 KN !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
Razer Tiamat

Sta nisu ako trebale kostat 179$ ili eura? Nekak mi je ovo  premalo {#}

Samo Hajduk živi vječno ! (ili dok im ne iskljuce struju))
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Razer Tiamat

Na sluzbenoj stranici stoji cijena od 179.99$ , al svejedno mi je 799kn opet nekak jeftino !{#}

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Razer Tiamat

Pa zato i pitam, mislio sam si ih kupit za Bozic ali ovako mozda i pozurim {#}. Samo sumnjam da je ovakva cijena, za onaj slabiji  model ajde de ali za ovaj (7.1) nema sanse...Nista ici cu sutra pa pogledat iako osobno mislim da je navlakusa ili  su se zaje**. Ove zadnje su za 100kn jeftinije a po specifikacijama dosta slabije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Razer Tiamat

Ko misli kupit , nek ih ugrabi dok su jos po toj cijeni !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Razer Tiamat
Zvao sam dns i to je cijena za slabiji 2.1 model s time da ih nema i dolaze za s15 dana a jace vjerojatno nece ni nabavljat
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Razer Tiamat

Vidim promjenili su naziv u Tiamat 2.2{#} , al je opis artikla ostao isti ! Ma bilo mi u pocetku sumnjivo da su tak jeftine !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Razer Tiamat

Jel ih ima itko? mislim na 7.1 model?? ja ih planiram uzeti jer mi se sviđa sve vezano za njih ali cijena nije baš mala cca 1700kn kod nas

edit: kupio sam ih, ako nekog nešto zaniam neka pita.. review ne mislim radit jer mi se neda a ima ih hrpu kvalitetnih na netu..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 22:43 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice