Očekujem temeljitu recenziju od šjora Ribića! 
One koji kupuju ovakve slusalice (5.1, 7.1) svrstavam sa istim ljudima koji si kupe cijeli 5.1 ili 7.1 sustav pa si sve zvucnike naguraju ispred face. NHF ali slusalice koliko god drivera imale ne mogu emulirati 5.1 ili 7.1 zvuk, tako da ja ovim i svim drugim takvim slusalicama vidim svrhu jedino u povecavanju e-penisa i ku*rcenju na LAN zabavama.
NHF ali slusalice koliko god drivera imale ne mogu emulirati 5.1 ili 7.1 zvuk,
Tiamat 7.1 ima 5 fizičkih zvučnika u svakoj slušalici, nemaju tu driveri šta emulirati.
Moze imati i milijun zvucnika, ali opet sisas to kada su svi nagurani u prostor 20x10 cm. Moje misljenje i kraj price. Ne zelim se bespotrebno svadati.
Moze imati i milijun zvucnika, ali opet sisas to kada su svi nagurani u prostor 20x10 cm. Moje misljenje i kraj price. Ne zelim se bespotrebno svadati.
Ne, imaju 5 fizičkih zvučnika što je daleko bolje od emuliranja surrounda kod konkurencije. Za koga je dobro je, niti jedan audiofil neće gledati filmove sa slušalicama (makar one bile pravi surround), ovo je prvenstveno za igrače namjenjeno i tu će zadaću vrlo vjerovatno obavljati odlično. Kraj priče.
Nisam rekao da nece obavljati svoj posao dobro, no da je neka zamjena za pravo surround i nije.
Nije zamjena nego prava stvar, prava stvar za igre u tome je bit, za HD filmove postoje pravi zvučnici.
Jesus još jedne 7.1 slušalice... kako prodaju toplu vodu nevjerojatno. Za te pare se kupe super normalne slušalice, al jbg one "nisu" za "gaming" i nemaju "surround".
Jesus još jedne 7.1 slušalice... kako prodaju toplu vodu nevjerojatno. Za te pare se kupe super normalne slušalice, al jbg one "nisu" za "gaming" i nemaju "surround".
Ma kaj nisu,jel vi uopce citate temu...Nemora nuzno pisat na slusalicama da podrzavaju 7.1,ako imas dobru zvucnu u kompu koja podrzava 3d surround,radi ce bolju simulaciju 7.1 zvuka nego nekakv headset sa zvucnom svojom.
Evo ih i kod nas , ocekivao sam da ce bit skuplje ! Također evo jos nekih novih modela !
Tiamat 7.1 - 799 KN !
Blackshark 2.0 BF3 - 999 KN !
Kraken PRO - 699 KN !
Sta nisu ako trebale kostat 179$ ili eura? Nekak mi je ovo premalo 
Pa zato i pitam, mislio sam si ih kupit za Bozic ali ovako mozda i pozurim
. Samo sumnjam da je ovakva cijena, za onaj slabiji model ajde de ali za ovaj (7.1) nema sanse...Nista ici cu sutra pa pogledat iako osobno mislim da je navlakusa ili su se zaje**. Ove zadnje su za 100kn jeftinije a po specifikacijama dosta slabije.
Ko misli kupit , nek ih ugrabi dok su jos po toj cijeni !
Samo Hajduk živi vječno ! (ili dok im ne iskljuce struju))
Vidim promjenili su naziv u Tiamat 2.2
, al je opis artikla ostao isti ! Ma bilo mi u pocetku sumnjivo da su tak jeftine !
Jel ih ima itko? mislim na 7.1 model?? ja ih planiram uzeti jer mi se sviđa sve vezano za njih ali cijena nije baš mala cca 1700kn kod nas
edit: kupio sam ih, ako nekog nešto zaniam neka pita.. review ne mislim radit jer mi se neda a ima ih hrpu kvalitetnih na netu..