Prodat ce se 2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodat ce se 2.
Da milijuna.
Zanimljivo, zvuk se inače širi kao laser, jel. A nema ništa zgodnije nego staviti zvučnike na sredinu prostorije...
Za te novce kupim solidan 5.1 sustav.
nisam audiofil ali čisto sumnjam
Prodat ce se 2.
Da milijuna.
Upravo tako... ljudi praktično umiru od ekstaze kad vide Razer logo.... I šta god oni ispljunuli... ne brini se... naći će se dovoljna količina freek.ova da ih kupi...
Prodat ce se 2.
Da milijuna.
Upravo tako... ljudi praktično umiru od ekstaze kad vide Razer logo.... I šta god oni ispljunuli... ne brini se... naći će se dovoljna količina freek.ova da ih kupi...
Ispravak - KRETENA!
Ispravak - KRETENA!
Pa dobro sad... možda je to malo grubo... Ako ljudi imaju pare... i vole... za kaj pa ne....
Možda bih ja upravo kucao po nekoj Razer tastaturi da imam brdo love...
bez brige decki, ako necete vi kupiti ja cu, nitko vas ne sili.
ovo mi super dode, 100% portable, upicim na mobitel i pali.
i ako je 12 sati kako kazu mada sumnjam to je stvarno super, a i lijepi su.
cijena mi nije nimalo problem.
Kvalitetan bas, a u specifikacijama im piše: "Frequency Response: 150Hz-20KHz". Ja sam mislio da je bas ono ispod stotinjak Hz. Svašta se danas piše u reklamama...
Naravno, svakome je jasno da ne možeš dobiti nekakav bas iz 30 mm zvučnika, ali čemu onda uopće pisati takvo nešto?
Onda odrastu i stid ih je kad vide te budalestine u Moj PC...
Da li se ovo odnosi na mene?
U principu se slažem ali mješaš kruške i jabuke.
Ovo je prenosivo i stane skoro u džep što ni jedan 5.1 sistem nemože.
A i naravno da marka drži svoju cijenu. Po meni pretjerano.
Ali znate kako se kaže svaka roba ima svoga kupca
di ima toga za kupit u hr??
Ima u Linksu, na trešnjevci. Maloprodajna cijena im je 499,00 kn :) Pa 'ko voli nek izvoli. :)