Prijetnje smrću zbog LHC-a

poruka: 183
|
čitano: 19.232
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prijetnje smrću zbog LHC-a".
16 godina
protjeran

hahaahhha.....

ne mogu vjerovat kako neki ljudi mogu biti tako neinteligentni i u isto vrijeme tvrdoglavi.

imam jedan jako dobar savjet za likove   SOLO   i   KUPACHABRAS (ako sam ti krivo napisao ime to je zato što ni ne zaslužuješ da ti netko ispravno pamti i piše ime) :

Upalite   neki program za pisanje texta i ispišite 999 stranica fontom 12 :

"JA NEMAM POJMA.   LHC JE DOBAR PROJEKT."

(možda upali   ^^ )

btw, Solo, koliko se sjećam da si napisao na 2. ili 3. stranici da se više nećeš javljati u temu.   Mislim da bi bilo u redu da se svojih riječi i pridržavaš.

kakve god vi gadosti napisali ovdje, nećete spriječiti da se experiment izvrši za 2 dana.   :D

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prijetnje smrću zbog LHC-a
PROTECTOR kaže...
 Odgovor je prilično jednostavan. Mediji su napumpali stvar kao što to uvijek i čine. Zašto se prijeti ubojstvom? Možda zato jer su neki svijesni da bi napokon mogli doći do "jeftine" energije koju neki neće moći samo tako unovčiti. Ovo je samo ideja razlozi mogu biti sasvim druge prirode, recimo paranoja.
 Ovo i nije neverovatna teorija.  Na isti nacin su "ubili" razvitak motora na struju jer bi biznis naftom propao u deceniju ili dve.
Ali ima jos uvek entuzijasta na tom podrucju.
Isto je puno pokusaja da se spreci razvitak Cold Fusiona...
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

hahaahhha.....

ne mogu vjerovat kako neki ljudi mogu biti tako neinteligentni i u isto vrijeme tvrdoglavi.

imam jedan jako dobar savjet za likove   SOLO   i   KUPACHABRAS (ako sam ti krivo napisao ime to je zato što ni ne zaslužuješ da ti netko ispravno pamti i piše ime) :

Upalite   neki program za pisanje texta i ispišite 999 stranica fontom 12 :

"JA NEMAM POJMA.   LHC JE DOBAR PROJEKT."

(možda upali   ^^ )

btw, Solo, koliko se sjećam da si napisao na 2. ili 3. stranici da se više nećeš javljati u temu.   Mislim da bi bilo u redu da se svojih riječi i pridržavaš.

kakve god vi gadosti napisali ovdje, nećete spriječiti da se experiment izvrši za 2 dana.   :D

Jebate je si ti ovo sve shvatio osobno?

Tikviči vladaju svijetom!
16 godina
kupachabras kaže...
Lt Dalius kaže...

Ispričavam se što sam previše zapetljao Sramim se. Recimo to ovako:

Pod 'Imamo pravo izbora...' mislim na MI. Kao što smo MI obični građani, tako smo MI i znanstvenici, tako smo MI i vojnici odnosno MI glavešine iznad vojske (pod MI mislim na ljude, naravno).  Svi MI imamo mogućnost izabrati dobro ili loše. Problem je u onima koji su krivo odabrali, a imaju moć nametati svoju (krivu/zlu) volju nad onima malima, koji možda ne bi tako izabrali, a ne bi imali nikakve šanse da se slučajno suprotstave. Vjerujem da ni Oppenheimer ni Einstein ni drugi koji su zaslužni za razvoj bombe nisu osobno htjeli ubiti stotinjak tisuća, mahom civila, tamo negdje na drugom kraju svijeta.

Nisam uvjeren da Oppenheimer nije nikoga zelio ubiti, ta bombu je radio vec u nacistickoj Njemackoj i svi su znali sto vojska (prije svega SS) zeli s tom bombom uciniti. Pa raketirali su London s V-1 i V-2 raketama nisu li?
Sad ce netko reci: "Da, ali nisu imali izbora...itd..." ali uvjeravam vas, mogucnost izbora nas dijeli od zivotinja. Svi mi imamo izbor i svaki dan se njim suocavamo, u velikoj ili maloj mjeri. A bilo je znanstvenika koji su reki NE i da, radije su izabrali vlastitu smrt nego stvorili cudoviste koje moze ubiti stotine, tisuce, milijune. Takve ljude duboko postujem.

Upravo sam to i ja rekao.
Svatko ima pravo biti uplašen. Pomisao na crnu rupu koja proždire zemlju je svakako zastrašujuća.
No, kod LHCa nije takav slučaj, a da je tako pokazuju matematički/fizički dokazi koje su mnogi već iznjeli (nije ni rat i - bar direktno - vojska nikome ne drži pištolj na čelu :) .
...And then You will die, when Your ideals You deny...
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Jesam, priznajem. Ali ne brini brzo cu se otkazati jer me pomalo zamara objasnjavati se sa svakome, osobito sa onima koji ne citaju sav post vec zbrda-zdola. Recima kao ti, pretpostavljam, jer tudje komentare, (ne samo moje i to pretpostavljam), nazivas gadostima.
To sto ce se experiment izvrsiti cini mi se niko i nije osporio, ali bi i to shvatio da si citao SVE poruke na postu.
16 godina
protjeran
Tale kaže...

još jedan pametni, eh ?   : /

ok, idemo polako korak po korak.

1. pročitaj moj komentar.
2. razmisli malo. uzmi si vremena koliko ti treba.
3. da li ti se sada čini da bih ja napisao takav komentar da sam ove sve nebuloze (80% komentara je ona najčišća vrsta bullshita) shvatio osobno ?

LoL.   sad čekam da vidim što će tek Solo napisati.     Tko bi rekao da znanost može biti ovoliko zabavna   Cool 
16 godina
Solo kaže...
PROTECTOR kaže...
 Odgovor je prilično jednostavan. Mediji su napumpali stvar kao što to uvijek i čine. Zašto se prijeti ubojstvom? Možda zato jer su neki svijesni da bi napokon mogli doći do "jeftine" energije koju neki neće moći samo tako unovčiti. Ovo je samo ideja razlozi mogu biti sasvim druge prirode, recimo paranoja.
 Ovo i nije neverovatna teorija.  Na isti nacin su "ubili" razvitak motora na struju jer bi biznis naftom propao u deceniju ili dve.

Konkretno sam upravo na te pokuse (cold fusion) mislio kada sam rekao da su neki znanstvenici netragom nestali - NAFTA i oni koji je posjeduju/otimaju kontroliraju svijet. TO su oni koji nameću drugima svoju volju i oni su ta VOJSKA.
...And then You will die, when Your ideals You deny...
16 godina
neaktivan
Solo kaže...
PROTECTOR kaže...
 Ima entuzijasta i uvijek će ih biti ali isto tako ima i tajkuna koji vide samo profit. Pored takvih, entuzijasti se neće nikada probit niti ćemo mi ikada znati šta je free energy, ostat će samo pojam. Polažem neke nade u to istraživanje (HLC) za naše bolje sutra.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Tale kaže...

još jedan pametni, eh ?   : /

ok, idemo polako korak po korak.

1. pročitaj moj komentar.
2. razmisli malo. uzmi si vremena koliko ti treba.
3. da li ti se sada čini da bih ja napisao takav komentar da sam ove sve nebuloze (80% komentara je ona najčišća vrsta bullshita) shvatio osobno ?

LoL.   sad čekam da vidim što će tek Solo napisati.     Tko bi rekao da znanost može biti ovoliko zabavna   Cool 

Zamisli ovako: sedi njih desetoro u sobi i razgovara i odjednom banes ti unutra sav onako pametan i kazes da oni pricaju gadosti samo zbog toga sto si ti nesto nacuo na stepenistu dok si dolazio kod njih.
OMG - sakrij se i ne pojavljuj se vise
16 godina

rat vodi ka napretku. vojska puno ulaže u znanost, čija otkrića na posljetku dobro ispadnu (npr. nuklearna energija). mi smo ratoborna vrsta po prirodi. probajte naći barem jedan dan unatraga 2000 godina, a da na cijeloj zemlji nije bilo rata. definicija mira = "razdoblje između dva rata".

možda vojska napravi još veću bombu na temelju mikro crnih rupa ili to otkriće omogući pravljenje reaktora kao na romulanskom brodu Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Solo kaže...
l)oolvl kaže...

Jesam, priznajem. Ali ne brini brzo cu se otkazati jer me pomalo zamara objasnjavati se sa svakome, osobito sa onima koji ne citaju sav post vec zbrda-zdola. Recima kao ti, pretpostavljam, jer tudje komentare, (ne samo moje i to pretpostavljam), nazivas gadostima.
To sto ce se experiment izvrsiti cini mi se niko i nije osporio, ali bi i to shvatio da si citao SVE poruke na postu.

da, vidim da si brz.

znači priznaješ da se ne držiš svoje riječi ?     već to dovoljno govori o kakvoj se vrsti čovjeka/razmišljanja radi.
Da si malo "pametniji" (?), shvatio bi da se izraz gadosti odnosi samo na pisanja tebe, kupachabre i sličnih vama.

Pročitao sam sve važnije komentare, dok sam neke tvoje preskočio zato što su jednostavno preglupi, NHF.
Nitko nije osporio izvršavanje eksperimenta, ali ti i tebi slični bi najviše voljeli da se to sve prekine i da nas radije pobiju neke druge stvari. Smrt nećete izbjeći, kako god da okreneš.

Nadam se da sam ti uspio dovoljno shvatljivo opisati koliko su tvoji komentari bespotrebni .

pozz 
16 godina

Ova tema je otisla u 3 jurca.

Vrijedanje lijevo i desno, prijetnje jedni drugima pa cak i vrijedanje na nacinalnoj osnovi...

Nadam se da se svi ponosite s time...

Cast pojedincima al ostali rijetko ko da moze normalno diskutirat bez svakakvih dobacivanja i niskih udarca.

Cijela tema izgleda ko izbori za predsjednika SADa...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kupachabras kaže...
Nisam uvjeren da Oppenheimer nije nikoga zelio ubiti, ta bombu je radio vec u nacistickoj Njemackoj i svi su znali sto vojska (prije svega SS) zeli s tom bombom uciniti. Pa raketirali su London s V-1 i V-2 raketama nisu li?
 Ti si u svom patetičnom neznanju pobrkao von Brauna i Oppenheimera. Robert Oppenheimer nikad nije radio u nacističkoj Njemačkoj (bio je Židov uostalom), a kao znanstvenik je više puta istupao protiv nuklearnog oružja. S druge strane, Werner von Braun nikad nije sudjelovao u izradi nuklearnog oružja, već se bavio isključivo raketama (i u Njemačkoj, i u SAD).
A sad se zapitaj - kakav ti kredibilitet možeš imati po BILO KOJEM pitanju kad nisi u stanju zapamtiti ni najosnovnije detalje o dva tako poznata znanstvenika kao što su von Braun i Oppenheimer? Nažalost, kao što lupaš o njima, tako lupaš i o svemu ostalome. Tvoji postovi su uglavnom hrpa iskrivljenih informacija, pričica, pogrešaka i polu-izmišljotina. Nije da te osuđujem jer za sve to ima lijeka - čitaj i educiraj se. Ali ne možeš računati da ćeš biti shvaćen ozbiljno, ako nisi u stanju napisati ni dva točna argumenta, a kao fol raspravljao bi o znanosti. Pusti da se znanošću bave ljudi koji su kompetentniji za to.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2008 18:22 (Vortac).
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
Solo kaže...
l)oolvl kaže...

da, vidim da si brz.

znači priznaješ da se ne držiš svoje riječi ?     već to dovoljno govori o kakvoj se vrsti čovjeka/razmišljanja radi.
Da si malo "pametniji" (?), shvatio bi da se izraz gadosti odnosi samo na pisanja tebe, kupachabre i sličnih vama.

Pročitao sam sve važnije komentare, dok sam neke tvoje preskočio zato što su jednostavno preglupi, NHF.
Nitko nije osporio izvršavanje eksperimenta, ali ti i tebi slični bi najviše voljeli da se to sve prekine i da nas radije pobiju neke druge stvari. Smrt nećete izbjeći, kako god da okreneš.

Nadam se da sam ti uspio dovoljno shvatljivo opisati koliko su tvoji komentari bespotrebni .

pozz 
 l)oolvl... mali si ti da bi se sa mnom flejmao, a jos si manji da shavtis sve sto je tu napisano, odmah te Tale procitao. Tvoji komentar je daleko od teme i daleko od svega normalnog na ovu temu.
Iz postovanja za BUG ne bih isao dalje, a to sto se tebi moji komentari cine preglupima, mozda ja nisam tvoj nivo, (kao sto ti nisi ni izdaleka moj), zato ti je bolje da ih preskocis i nagjes sebi ravne misli ili vesti, sto god
16 godina
neaktivan
l)oolvl trkelja...

...sto god da sam ono bulaznio procitaje u mom originalnom postu jer je preglupo da bi se ponavljalo u citatu... 

Dijete, ako vec zelis vrijedjati, ocekuj da ce ti biti uzvraceno. Obzirom da si nepismen i neinteligentni primat ucini si uslugu, oguli si bananu i zacepi si njom usta. Sutnja je zlato.

16 godina
neaktivan
kupachabras kaže...
l)oolvl trkelja...

...sto god da sam ono bulaznio procitaje u mom originalnom postu jer je preglupo da bi se ponavljalo u citatu... 

Dijete, ako vec zelis vrijedjati, ocekuj da ce ti biti uzvraceno. Obzirom da si nepismen i neinteligentni primat ucini si uslugu, oguli si bananu i zacepi si njom usta. Sutnja je zlato.

LOL majstore - lepo editovan citat. Prosto sam umro od smeha
16 godina
neaktivan
Vortac kaže...
kupachabras kaže...
 Ti si u svom patetičnom neznanju pobrkao von Brauna i Oppenheimera. Robert Oppenheimer nikad nije radio u nacističkoj Njemačkoj, a kao znanstvenik je više puta istupao protiv nuklearnog oružja. S druge strane, Werner von Braun u izradi nuklearnog oružja nikad nije sudjelovao, već se bavio isključivo raketama (i u Njemačkoj i u SAD).
A sad se zapitaj - kakav ti kredibilitet možeš imati po BILO KOJEM pitanju kad nisi u stanju zapamtiti ni najosnovnije detalje o dva tako poznata znanstvenika kao što su von Braun i Oppenheimer? Nažalost, kao što lupaš o njima, tako lupaš i o svemu ostalome. Tvoji postovi su uglavnom hrpa iskrivljenih informacija, pričica, pogrešaka i polu-izmišljotina. Nije da te osuđujem jer za sve to ima lijeka - čitaj i educiraj se. Ali ne možeš računati da ćeš biti shvaćen ozbiljno, ako nisi u stanju napisati ni dva točna argumenta, a kao fol raspravljao bi o znanosti. Pusti da se znanošću bave ljudi koji su kompetentniji za to.
Koji je ovo nivo razgovora? U redu ako sam pogrijesio u JEDNOJ informaciji glede imena osobe, no ova hrpa mentalnih iscjedaka koje si ti napisao je dokaz da nisi bas nista shvatio od onoga sto govorim. A ton kojim mi se obracas vise govori o tebi nego o meni. Zalosno i jadno za tebe.
16 godina
neaktivan

Piše na t-portalu da je glavni znanstvenik Dr. Lyn Evans u mladosti često volio dizati stvari eksplozivom u zrak.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drago7 kaže...

Piše na t-portalu da je glavni znanstvenik Dr. Lyn Evans u mladosti često volio dizati stvari eksplozivom u zrak.

hehe... pa o tome ja pricam! citah neki dan.
a osvanuo je i rap-spot, koji se mislim moze pogledat na jubitu. hoces-neces, uplasis se kad vidis i procitas koja ekipa tamo radi ;)
16 godina
protjeran
kupachabras kaže...
Koji je ovo nivo razgovora? U redu ako sam pogrijesio u JEDNOJ informaciji glede imena osobe, no ova hrpa mentalnih iscjedaka koje si ti napisao je dokaz da nisi bas nista shvatio od onoga sto govorim. A ton kojim mi se obracas vise govori o tebi nego o meni. Zalosno i jadno za tebe.
 Oh, zar sam te povrijedio? Oprosti, htio sam ti samo direktno prenijeti moje argumente i razmišljanja, bez bespotrebnih uvijanja koja će te ionako najvjerovatnije samo zbuniti. Ali ako želiš, mogu biti i maksimalno ljubazan:

Gospodine kupachabras, dozvolite da vam skrenem pažnju na činjenicu kako je argumentacija u vašim tekstovima prilično loša. Čak i kad uspijete napisati nešto što se NE tiče Indijaca i Indijanaca, redovito vam se potkradaju ogromne greške koje odaju činjenicu da o navedenoj materiji i ne znate baš puno. Nije mi jasno kako osoba poput vas koja ne zna tko je bio Robert Oppenheimer smatra da može kvalitetno raspravljati o CERN-u i znanstvenim pokusima koji se tamo obavljaju? Ne mislite li da je to još kudikamo složenija problematika od jednostavnog Oppenheimera koji vam već ionako pričinjava poteškoće? Budite ljubazni gospodine kupachabras i vrijeme koje bi inače utrošili na ovaj forum u narednih par dana iskoristite za edukaciju o fizici i znanosti općenito. Ja ću nakon toga rado nastaviti diskusiju s vama. Hvala.
16 godina
neaktivan
Solo kaže...
  :) hvala rista. jbg - klinac je provokator i zasluzio je.
16 godina
protjeran

ROFL.

Eh, koliko god bilo zabavno čitati vaše komentare (komentare od Solo i Kupačabra - da ne bi pomislili da mislim na nečije tuđe komentare), nažalost ipak ću se suzdržati od daljnjeg komentiranja vaših  ispada, jer bi to također značilo i spuštanje na vašu razinu.

Uživajte i sretno u dokazivanju da je LHC paklena naprava i da će u srijedu iz XY dimenzije iskočiti sam Nečastivi i pojesti nas sve za doručak.

Tko zna, možda i ostavi   ljude poput vas na životu     :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Solo kaže...
kupachabras kaže...
l)oolvl trkelja...

Tema me ne zanima (jer je svima jasno koliko je rasprava besmislena), ali ne mogu proći, a ne komentirati ovako dobru foru. Nisam se dugo ovako nasmijao. HAHHAHA!
Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
16 godina
protjeran
kowach kaže...

rat vodi ka napretku. vojska puno ulaže u znanost, čija otkrića na posljetku dobro ispadnu (npr. nuklearna energija). mi smo ratoborna vrsta po prirodi. probajte naći barem jedan dan unatraga 2000 godina, a da na cijeloj zemlji nije bilo rata. definicija mira = "razdoblje između dva rata".

možda vojska napravi još veću bombu na temelju mikro crnih rupa ili to otkriće omogući pravljenje reaktora kao na romulanskom brodu Smijeh

Je, mi smo Klingonci. Kakav rat? Vjerski, rasni, etnički, gospodarski? Rat za resurse i teritorij tj. životni prostor? Predaleko smo kao civilizacija došli da bi rat bio odgovor na sve. Rat odgovara samo maloj grupici ljudi koja na taj način stječe bogatstvo i manipulira ljudima. Rat vodi takvom napretku da je SAD radi drugog svjetskog rata napredovala i prestigla Europu koja je bila previše iscrpljena ratovanjem. Taj novac koji se ulaže u vojsku bi bilo pametnije uložiti u napredak znanosti i dobrobit čovjećanstva samo to je još nemoguća misija.
Umjesto LHC predlažem THC. Smijeh 
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan
Vortac kaže...
kupachabras kaže...
 Oh, zar sam te povrijedio? Oprosti, htio sam ti samo direktno prenijeti moje argumente i razmišljanja, bez bespotrebnih uvijanja koja će te ionako najvjerovatnije samo zbuniti. Ali ako želiš, mogu biti i maksimalno ljubazan:

Gospodine kupachabras, dozvolite da vam skrenem pažnju na činjenicu kako je argumentacija u vašim tekstovima prilično loša. Čak i kad uspijete napisati nešto što se NE tiče Indijaca i Indijanaca, redovito vam se potkradaju ogromne greške koje odaju činjenicu da o navedenoj materiji i ne znate baš puno. Nije mi jasno kako osoba poput vas koja ne zna tko je bio Robert Oppenheimer smatra da može kvalitetno raspravljati o CERN-u i znanstvenim pokusima koji se tamo obavljaju? Ne mislite li da je to još kudikamo složenija problematika od jednostavnog Oppenheimera koji vam već ionako pričinjava poteškoće? Budite ljubazni gospodine kupachabras i vrijeme koje bi inače utrošili na ovaj forum u narednih par dana iskoristite za edukaciju o fizici i znanosti općenito. Ja ću nakon toga rado nastaviti diskusiju s vama. Hvala.
Slusaj, bezveze si se zakvacio za Oppenheimera i sad neutemeljeno insinuiras da mi se potkradaju "ogromne greske". Pa hajde, dokazi to sto si napisao, izvadi nesto OSIM Oppenheimera iz mojih postova i ukazi mi te navodne "ogromne greske".
I zasto mislis da samo i iskljucivo oni koji "znaju" tko je bio Oppenheimer misle da su kompetentni za razgovor o svetoj kravi - CERN-u? Oh, pardon, pa ti sigurno radis tamo kad tvrdis da znas o cemu govoris. Ha?
16 godina
neaktivan

Pa crna rupa kao oružje nije ni loša ideja, ako uspiju stvoriti takvu koja će biti relativno kontroliranog trajanja i veličine. :)

Private Baldrick: You know my dad was a nun. Captain Blackadder: No he wasn't, Baldrick. Private Baldrick: He was too, sir. Cause whenever he was up in court and the judge asked "occupation", he'd say "none".
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Solo kaže...
kupachabras kaže...
l)oolvl trkelja...

Tema me ne zanima (jer je svima jasno koliko je rasprava besmislena), ali ne mogu proći, a ne komentirati ovako dobru foru. Nisam se dugo ovako nasmijao. HAHHAHA!
  Slika govori više od tisuću riječi:

monkeys monkeys
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2008 18:56 (the_tux).
16 godina
protjeran
kupachabras kaže...
Slusaj, bezveze si se zakvacio za Oppenheimera i sad neutemeljeno insinuiras da mi se potkradaju "ogromne greske". Pa hajde, dokazi to sto si napisao, izvadi nesto OSIM Oppenheimera iz mojih postova i ukazi mi te navodne "ogromne greske".
I zasto mislis da samo i iskljucivo oni koji "znaju" tko je bio Oppenheimer misle da su kompetentni za razgovor o svetoj kravi - CERN-u? Oh, pardon, pa ti sigurno radis tamo kad tvrdis da znas o cemu govoris. Ha?
 Čekaj, pa ti si se zakačio za Oppenheimera, a ne ja. Ti si ga naveo kao primjer "zlog znanstvenika" i optužio si čovjeka da je bio nacist i bezmalo zločinac, premda je bio Židov rođen u Americi i izrazito protiv utrke u naoružanju. Sad kad si skužio da si pričao gluposti, sad optužuješ mene da sam se ja zakačio za Oppenheimera i zapravo izvrćeš i svoje i tuđe argumente, umjesto da se jednostavno ostaviš rasprava u kojima trenutno nisi u stanju kvalitetno sudjelovati.
Još jedan tipičan primjer izvrtanja argumenata (stalno to radiš, kao što vidiš) je imputiranje da je CERN "sveta krava" (valjda si to izvukao iz indijske religije?), premda to nitko nigdje nije ni napisao, ni sugerirao. CERN je znanstvena institucija i da bi barem donekle kvalitetno raspravljao o radu te institucije, moraš očigledno imati neko predznanje o znanosti i znanstvenicima. Da bi raspravljao o kompjuterima, očigledno isto moraš imati neko predznanje o njima. To ne znači da su kompjuteri "sveta krava", kao što si ti imputirao za CERN.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2008 19:39 (Vortac).
16 godina

rat se u modernije vrijeme preselio na kompjuterske igrice. i dalje milijuni igrača ratuju jedni protiv drugih i ubijaju se (virtualno) s užitkom. dobra strana tog rata je što on tjera da se kompjuteri brže razvijaju i da se ljudi stvarno ne ubijaju.

16 godina
neaktivan
kupachabras kaže...

Kunete se u znanost i napredak? To je sve sto vidite?

Zar je to ta ista znanost koja je omogucila covjeku da oduzme pravo na zivot drugom covjeku? Da ga baci u tamnicu i pretvori u roba?

Zar je to ta ista znanost koja je proizvela oruzja kojim se ubijaju ziva bica i sam Planet? Zar je napredak imati sve moguce "gadgete" i tehnologiju, a nemati dusu i postovanje za sav zivot?

Priznali mi to ili ne, primitivni smo i bojimo se svega, a cega se bojimo - to unistavamo. Ponasamo se kao majmuni bez krzna s oruzjem u ruci.

Izvinite, ali ja nisam mogao a da se GROHOTNO ne nasmijem ovome što sam citirao. A prije se ljudi nisu ubijali? Krvave borbe s mačevima, lukom i strijelom itd. Ne miješaj znanost i ljudsku glupost. Nema tog gagdeta ili neke znastvene "stvarčice" koji ce nekome uzeti dušu i poštovanje prema ostalim ljudima.

Što se tiče samog LHC-a to apsolutno podržavam i već dugo pratim razvoj svega toga, al neda mi se ništa pisati o tome jer znam, što god rekao, da će oni koji misle da je opasno i dalje uporno misliti da je opasno i tu nema lijeka. 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice