Skoro me je šlag strefil od novog BOL-a. Nakon toliko godina da ugledamo osvježenje dizajna.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skoro me je šlag strefil od novog BOL-a. Nakon toliko godina da ugledamo osvježenje dizajna.
Pojavio se na par kratko prije nego je sve postalo nedostupno. Sad se www.bug.hr preusmjerava na IP adresu. Šteta, nisam stigao napraviti screenshot. Izgleda puno ljepše, samo onaj horizontalni menu izgleda kao da prekriva dio sadržaja, pa to malo pika u oči. A i favicon bubamara je nova (tko zna kako, može je vidjeti ).
i ja sam ga videl samo na tren, al neznam jel sam to ja samo nespreman na promjene ili mi se samo na svidja... stari dizajn mi je navek bil fensi... valjda se moram navčit
Forum nije los ali oni bug kad stavljate slike kad je vec predformatiran tekst je ekstremno frustrirajuci!!!
Ima dosta novosti, lijepo izgleada, ali nekako sam se navikao na stari... kao da je funkcionalniji :)
Meni je još uvijek stari BOL. Kada će novi?
Meni ovaj novi BOL (na screenshotima) izgleda odlično. Navikao sam se na stari, al vjerujem da ću se na ovaj novi brzo naviknuti.