Poteškoće u pristupu Bug Onlineu

poruka: 14
|
čitano: 2.746
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Poteškoće u pristupu Bug Onlineu".
17 godina
neaktivan

Skoro me je šlag strefil od novog BOL-a. Nakon toliko godina da ugledamo osvježenje dizajna.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Poteškoće u pristupu Bug Onlineu
leclerc kaže...

Skoro me je šlag strefil od novog BOL-a. Nakon toliko godina da ugledamo osvježenje dizajna.

Gdje ti vidiš novi BOL? Koliko vidim i sad je stari.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
16 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
leclerc kaže...

Gdje ti vidiš novi BOL? Koliko vidim i sad je stari.
 Da, i meni je.
Btw, maloprije se nije moglo nekih 10-ak minuta pristupiti forumu.
17 godina
neaktivan

Pojavio se na par kratko prije nego je sve postalo nedostupno. Sad se www.bug.hr preusmjerava na IP adresu. Šteta, nisam stigao napraviti screenshot. Izgleda puno ljepše, samo onaj horizontalni menu izgleda kao da prekriva dio sadržaja, pa to malo pika u oči. A i favicon bubamara je nova (tko zna kako, može je vidjeti Namigiva).

16 godina
neaktivan

i ja sam ga videl samo na tren, al neznam jel sam to ja samo nespreman na promjene ili mi se samo na svidja... stari dizajn mi je navek bil fensi... valjda se moram navčit

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

Forum nije los ali oni bug kad stavljate slike kad je vec predformatiran tekst je ekstremno frustrirajuci!!!

Tikviči vladaju svijetom!
17 godina
neaktivan

Evo slika, ne izgleda lose, ali cini mi se da jos nije dovrsen. U svakom slucaju, morat cemo se dosta dugo privikavat!Smijeh

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima dosta novosti, lijepo izgleada, ali nekako sam se navikao na stari... kao da je funkcionalniji :)

17 godina
neaktivan

Meni je još uvijek stari BOL. Kada će novi?

ASUS P5Q DELUXE,INTEL CORE 2 DUO E8500,NVIDIA 9800 GX2,SEAGATE BARRACUDA 320GB,CORSAIR DOMINATOR 2x2 GB TWIN2X4096-8500C5D,CORSAIR HX 620W I RADI ZA SVIJET,AL' NE SLUŠAJ PLJESKA; I LJUBI SVIJET,AL' NE NADAJ SE PLAĆI, JER HVALA LJUDSKA VODA JE VRH PIJESKA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

također
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
Razer_Copperhead kaže...

također
 Pa novi se pojavljuje samo na trenutke, ja sam ga slucajno uhvatio pa sam uslikao, ali vec za 5 minuta se vratilo na staro.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
IRebic kaže...
Razer_Copperhead kaže...

također
 Pa novi se pojavljuje samo na trenutke, ja sam ga slucajno uhvatio pa sam uslikao, ali vec za 5 minuta se vratilo na staro.
 meni nije ni na tren "isplutao"
Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

Meni ovaj novi BOL (na screenshotima) izgleda odlično. Navikao sam se na stari, al vjerujem da ću se na ovaj novi brzo naviknuti.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hehe, ma i meni je super novi, a i stari mi je bil okej, ali to što kažeš, zastarjeli, inače vidio sam recenziju starog, i nije bio niti malo hvaljen.

Imate ju na OVOM linku.

I veliki su nekad bili mali.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice