Netflix će zabraniti varanje na lokaciji

poruka: 56
|
čitano: 11.009
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Netflix će zabraniti varanje na lokaciji".
17 godina
neaktivan

Ne znam šta se pjenite, nitko vas ne tjera da se pretplatite ako vam uvjeti ne odgovaraju. Čak možete probati besplatno mjesec dana.

Ja sam uslugu aktivirao i biti ću pretplatnik dok god nude sadržaj kojeg nisam gledao. Ionako čak i da nude 100% sadržaja ne mogu ga odjedanput odgledati. Kad više ne bude ničeg što me zanima odjavit ću ga i gotova priča.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Netflix će zabraniti varanje na lokaciji
freman kaže...

Da bas tako ukljuci glavu !

Haha presmijesan si .. a blokiranje VPN-a se kako ono bude uklapalo u taj koncep .. tipa bit ce svejedno poslje jer vise nece prodavat svoja prava pa ce shodno tome i biti svejedno gdje se nalazite !?

Koga ti lazes sebe ili nas ?

Rekao sam ti da se smiriš :-)

Pričao si o njihovoj vlastitoj produkciji, pa nije u Netfliovom katalogu samo njihova produkcija. Postoje i drugi studiji jel, i oni sami biraju kome će prodati prava. Tu se Netflix mora izboriti da dobije prava na globalnoj razini.

Do onda će ih svatko tražiti da poštuju tržište.

17 godina
freman kaže...

Balkanjezi moraju bit u "faznom pomaku" jer su zaostali ocito ! HBO ekskluzive kad je bilo Game of Thrones se emitirao u pomaku od "samo" 7 dana !

Znaci prvo cijela Sjeverna Amerika odgleda (i jos poneki) komentiraju na netu ... a nakon 7 dana sljedi ostatak bagre.

To uopće nije istina. Game of Thrones se na HBO Go emitirao odmah drugi dan u Europi. Mogao si ga u ponedjeljak ujutro gledati u HR dok su ga ameri odgledali u nedjelju navečer (jedva 8h razlike).

Znam jer sam bio HBO Go pretplatnik i gledao sam GoT.

17 godina
neaktivan
Bitanga kaže...

Kakva je ponuda sadržaja na HBO Go u odnosu na Netflix (ako si ga probao), milsim na količinu? I ja sam planirao pretplatiti se ali me odbilo što to moram napraviti preko teleoperatera (u mom slučaju T-com) a oni su digli cijenu ako se ne pretplatiš na 12 ili 24 mjeseca, i to bez probnih dana.

15 godina
jastreb kaže...

Ne znam šta se pjenite, nitko vas ne tjera da se pretplatite ako vam uvjeti ne odgovaraju. Čak možete probati besplatno mjesec dana.

Ja sam uslugu aktivirao i biti ću pretplatnik dok god nude sadržaj kojeg nisam gledao. Ionako čak i da nude 100% sadržaja ne mogu ga odjedanput odgledati. Kad više ne bude ničeg što me zanima odjavit ću ga i gotova priča.

Nije poanta u tome da te nitko ne sili na pretplatu. Tvoj izbor. Ali meni je recimo njihova ponuda ponižavajuća. Pogled na hrvatski netflix nakon us netflixa baca u depresiju. 

Potpis!
11 godina
Bitanga kaže...
freman kaže...

Balkanjezi moraju bit u "faznom pomaku" jer su zaostali ocito ! HBO ekskluzive kad je bilo Game of Thrones se emitirao u pomaku od "samo" 7 dana !

Znaci prvo cijela Sjeverna Amerika odgleda (i jos poneki) komentiraju na netu ... a nakon 7 dana sljedi ostatak bagre.

To uopće nije istina. Game of Thrones se na HBO Go emitirao odmah drugi dan u Europi. Mogao si ga u ponedjeljak ujutro gledati u HR dok su ga ameri odgledali u nedjelju navečer (jedva 8h razlike).

Ok moja greska !

Ako je 8h delay to je nista. Ja sam bio u Aziji tamo je bilo 7 dana razlike. (mislio sam da je svugdje razlika tolika)

Za aziju je inace toliki delay onda vjerovatno zbog cenzure.

Cenzuriraju sadrza i prilagodjavaju ga (nema krvi, krvolocnih i previse sexy scena i tako to) pa vjerovatno dok obrade treba im sedam dana.

Kina,Vijetnam,Singapur,Thailand,Malezija, Indonezija ... manje vise isto sto se tice cenzure !

Cenzura im je toliko blesava da sam jednom gledao Carpenterov "The Thing" na HBO a filma je falilo dobrih 20tak minuta.  Hvala ti boze na torrentima jer za mnoge filmove nebi ni znao kako zapravo trebaju izgledati.

Tamo imas HBO i to al je toliko cenzurirano da je to prosto negledljivo.

17 godina
jastreb kaže...
Bitanga kaže...

Kakva je ponuda sadržaja na HBO Go u odnosu na Netflix (ako si ga probao), milsim na količinu? I ja sam planirao pretplatiti se ali me odbilo što to moram napraviti preko teleoperatera (u mom slučaju T-com) a oni su digli cijenu ako se ne pretplatiš na 12 ili 24 mjeseca, i to bez probnih dana.

A ok je, drukčiji je content. Oni imaju nešto filmova i dosta serija (isto više njihove produkcije).

Ok je ako pratiš njihove serije. Ono što me smeta je što prečesto izbacuju stvari (i stavljaju nove) pa ako nisi stigao pogledati imaš problem. I često serijama fale sezone (ne budu sve) pa je opet glupo.

Ali imaju HR titlove i HR sync za crtiće. No Netflix mi je bolji u svakom drugom pogledu (i aplikacija i mogućnosti plaćanja i registracije uređaja).

17 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Nije poanta u tome da te nitko ne sili na pretplatu. Tvoj izbor. Ali meni je recimo njihova ponuda ponižavajuća. Pogled na hrvatski netflix nakon us netflixa baca u depresiju. 

Možda postoji razlog zašto su se požurili i odjednom otvorili uslugu za skoro cijeli svijet. Možda će i HULU to napraviti pa su ih htjeli preduhitriti makar izbacili okrnjenu verziju. Vjerujem da će se sadržaj poboljšati, ako ništa drugo ubuduće neće davati ekskluzivna prava na prikazivanje drugima pa ćeš imati i House of Cards na Netflixu.

Nitko nije komentirao da mi imamo dvije vrhunske serije a američki pretplatnici ne.

15 godina

Eto vam. Bitno da ste mi nabili minuse u netflix temi dok sam rekao živio torrent.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
SolidSnakeCRO kaže...

Eto vam. Bitno da ste mi nabili minuse u netflix temi dok sam rekao živio torrent.

Pa ovaj potez će drastično povećati piratizaciju. Oni koji su već godinama imali netflix iako nisu bili u zemlji u kojoj se nudi, sad će masovno skidati torrente.

Bila je ovo prilika da se globalno smanji piratizacija a sad će se globalno povećati.

Potpis!
15 godina
Ezio kaže...
SolidSnakeCRO kaže...

Pa ovaj potez će drastično povećati piratizaciju. Oni koji su već godinama imali netflix iako nisu bili u zemlji u kojoj se nudi, sad će masovno skidati torrente.

Bila je ovo prilika da se globalno smanji piratizacija a sad će se globalno povećati.

Pa hoće zbog njihovog idiotizma. Tko im kriv.

16 godina
Aktivirao sam mjesec dana free,i nije niš posebno.Ima dobrih serija i dokumentaraca,ali opčenito,stvarno premalo sadržaja.Definitivno ču deaktivirat pretplatu,na kraju mjeseca.Kaj se tiče varanja na lokaciji...predpostavljam da treba platit VPN sa američkom IP adresom+netflix predplata..ne isplati se.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Mozes i odmah deaktivirati. Ide ti mjesec dana free svakako...

17 godina
danko99 kaže...
Aktivirao sam mjesec dana free,i nije niš posebno.Ima dobrih serija i dokumentaraca,ali opčenito,stvarno premalo sadržaja.Definitivno ču deaktivirat pretplatu,na kraju mjeseca.Kaj se tiče varanja na lokaciji...predpostavljam da treba platit VPN sa američkom IP adresom+netflix predplata..ne isplati se.

Kako misliš ne isplati se? Ajd baš me zanima obrazloženje? Što se uopće isplati u životu?

13 godina
neaktivan

Ja već jako dugo vremena koristim US account i preko Hola VPN (nisam znao da je tako nesiguran za korisnika) gledam. Sad dok ja tražim drugi VPN oni to žele zabraniti Bila je još jednom priča oko ovoga prije možda 6 mjeseci pa ništa od toga. Ukoliko stvarno uvedu ja ću to lagano otkazati, mislim da su oni na većem gubitku nego ja jer ono što mene zanima ja ću naći načina da pogledam negdje drugo.

Ipak mislim da će Netflix da bi zadovoljio zakonske norme i izbjegao tužbe samo forme radi zabraniti VPN ili šta već onoliko koliko budu morali ali da će se servisu i dalje moći pristupati, možda malkice komplikovanije.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

1 0 hvala 0
16 godina
Obrazloženje je u komentaru.Premalo sadržaja i opčenito ništa posebno.Svi filmovi koji su gore sam več gledao,šta da plačam onda??
17 godina
danko99 kaže...
Obrazloženje je u komentaru.Premalo sadržaja i opčenito ništa posebno.Svi filmovi koji su gore sam več gledao,šta da plačam onda??

To samo znači da se ne isplati TEBI. Al generalno se isplati.

16 godina
danko99 kaže...

Uff, iako je malo teksta, ovo je teško čitati...ili da kažem ćitati 

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png | https://www.flickr.com/photos/131447653@N03/
9 godina
odjavljen
Bitanga kaže...
danko99 kaže...

Ne znaci da se generalno isplati vec da se TEBI isplati ;) 

9 godina
neaktivan

kako odjavit preplatu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

netflix > prijava > treba kliknuti na desno gore ikonicu i ime > your account > cancel membership

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Torent kaže...
Bitanga kaže...
danko99 kaže...

Ne znaci da se generalno isplati vec da se TEBI isplati ;) 

Logika ti nije ispravna. Ako je generalno to znači da je za većinu. A većina ima jako puno toga što nije gledala, znači generalno se isplati.

9 godina
odjavljen

Ma bila je sala ali ako vec pricamo kako to da ti znas sta misli vecina a on ne? Meni se isto ne isplati recimo...

17 godina
Torent kaže...

Ma bila je sala ali ako vec pricamo kako to da ti znas sta misli vecina a on ne? Meni se isto ne isplati recimo...

Napravi istraživanje, ali ne možeš kategorički tvrditi da se Netflix ne isplati, a ima 75 milijuna pretplatnika i non stop raste. Njima se isplati.

Moji klinci gledaju crtiće, uče engleski i uživaju, ja imam hrpu seriju za pogledat koje nisam pogledao jer radim, žena gleda isto svašta dok stigne. A sve za pišljivih 100kn mjesečno (s DNSom) koje potrošiš za jedno kino i kokice.

Ne vidim kako se ne bi isplatilo. Ako non stop gledaš nešt i sve si već pogledao onda ti se ne isplati, al čisto sumnjam da je to slučaj nego ti je preskupo.

9 godina
odjavljen

Rekao si generalno. To ne znas ni ti ni ja. Sad kazes ja i meni. To ok i to sam i ja rekao i kolega iznad kojeg si ispratio. njemu i meni se ne isplati, tebi se isplati ali ne mzes ako se tebi isplati da se generalno isplati...O tome pricam ;)
Preskupo? Da ima titlove pretplatio bih se cisto da imam a posto nema...To je kikiriki...

17 godina
Pa generalno se isplati, trenutno je 2 protiv i 4 za (moja cijela obitelj). Al dobro imas pravo. Ne isplati se. Vise se isplati skinut torrente za dzabe. Ako gledas tako, onda se ne isplati nijedna kuna ulozena u bilo sto.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice