Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala

poruka: 279
|
čitano: 49.153
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računala".
15 godina
Re: Najveće zadovoljstvo kupnjom Appleovih računal
Luka Ivanković kaže...

ako je vec pitanje zadovolstvo i u to ubacijemo cijenu, ja bi bio puno zadovoljniji s alienware -om nego s macom koji jednako kosta

Dva ista uredaja ali im je osnovna namjena razlicita!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Moraš probati da bi znao, ovako je bezveze lupetati...
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-bluetooth/106145.aspx
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zato što sav svijetli i ima elijene po sebi?
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Luka Ivanković kaže...

ako je vec pitanje zadovolstvo i u to ubacijemo cijenu, ja bi bio puno zadovoljniji s alienware -om nego s macom koji jednako kosta

Dva ista uredaja ali im je osnovna namjena razlicita!

posteno, takodjer se macovi korisnici "pale" na dizajn, po meni alienware puno bolje izgleda

14 godina
neaktivan
Ma ko se pali na dizajn????? Boli me kuka kako moj Iphone izgleda, glavno da radi kako treba.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
Ma ko se pali na dizajn????? Boli me kuka kako moj Iphone izgleda, glavno da radi kako treba.

o ne opet, prelazimo na iphone

16 godina
Luka Ivanković kaže...

posteno, takodjer se macovi korisnici "pale" na dizajn, po meni alienware puno bolje izgleda

A ukusi su različiti. Mislim i mene je pred 2 godine palio takav dizajn, ono futurističko, osvjetljenje i tako. Ali sada mi je to samo više nekakav kič. Mislim da bi samo izazivao podsmjeh od drugih kada bi me vidjeli negdje sa alienware laptopom...

Stoja
17 godina

Bacio sam oko na članak pa nisam mogao izdržati.

Ako za laptop dajem 20K+ kuna mislim da se podrazumjeva da ću s njim biti zadovoljan i da će podrška biti odlična, jer u suprotnom idem drugdje.

A i mislim da nakon tolke love kažem da nisam s njim zadovoljan ljudi bi mislili da sam totalni idiot! (koliko god malo mišljenja drugih ljudi meni značila)

Ako sam dobro shvatio istraživanje je rađeno u SAD na 850 korisnika, to mi je malo smiješno za jedno takvo tržište (pa ne rade anketu HDZ vs. SDP kod nas)

I još jedna stvar: slagali se mi ili ne o apple-ovoj inventivnosti, genijalnosti, neznam čemu sve ne, čini mi se da zastupljenost apple-a u vijestima nije baš proporcionalna njihovoj zastupljenosti na tržištu, pa bih molio bugovce da istraže zastupljenost apple-a u Hrvatskoj (i na području mobitela, tableta i računala)

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
OK, ko kaze da mi se sviđa dizajn Applea? Meni se ne sviđa!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
I još jedna stvar: slagali se mi ili ne o apple-ovoj inventivnosti, genijalnosti, neznam čemu sve ne, čini mi se da zastupljenost apple-a u vijestima nije baš proporcionalna njihovoj zastupljenosti na tržištu, pa bih molio bugovce da istraže zastupljenost apple-a u Hrvatskoj (i na području mobitela, tableta i računala)

Danas je jedna od 6 vijesti bila o Appleu.

Jučer je jedna od 14 vijesti bila o Appleu.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
popstar kaže...
Batista kaže...

Fora je u tome kaj ti korisnici koji su ispitani su vjerovatno obicni kucni korisnici.

Isti takvi korisnici koji kupuju PC, sklapaju ih po dijelovima i nemaju brand name. Apple prodaje svoja racunala kao i Dell, HP svoja PC racunala i sl...

Apple je jedinstven po svom OS-u, nista vise. Dok su ostali igraci poput ranije spomenutih Della, HP i others na winsima.

Jedini Apple ima OS samo za sebe, drugi ga nemaju...

U tom i jest najveca prednost Apple-a, sto ima OSX.

Nisu Dell, HP i ostali krivi za to sto im kompjuteri ne rade kako treba, nego su zato samo Windowsi odgovorni.

U kojem ti stoljecu zivis? Moj PC radi apsolutno kako treba.

15 godina

15-18 godina ce se paliti na alienware kao sto sam i ja dok jos nije bio dostupan kod nas! Sad da kupujem skuplji prijenosnik isao bi na macbook pro zbog jednostavnosti,nema kica i milion ledica...isto tako da sam pro gamer(znaci da zaradujem lovu od igranja) uzeo bi alienware posto bi me ismijavali da dodem na LAN sam macom :-)

Svatko kupuje ono sto zeli i sto misli da je za njega najbolje i to je to! Onaj tko je zagrizo za Apple ostat ce na njemu i nemozes to promjeniti vrijedi i  vice versa...

14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

15-18 godina ce se paliti na alienware kao sto sam i ja dok jos nije bio dostupan kod nas! Sad da kupujem skuplji prijenosnik isao bi na macbook pro zbog jednostavnosti,nema kica i milion ledica...isto tako da sam pro gamer(znaci da zaradujem lovu od igranja) uzeo bi alienware posto bi me ismijavali da dodem na LAN sam macom :-)

Svatko kupuje ono sto zeli i sto misli da je za njega najbolje i to je to! Onaj tko je zagrizo za Apple ostat ce na njemu i nemozes to promjeniti vrijedi i  vice versa...

pametno!

uzgleda da je ovo jos jedan topic di se svadja sta je blje do u nedogled

17 godina
neaktivan

http://www.istyle.hr/hr/Ponuda/Prijenosna-racunala/MacBook-Pro

Ma vidi ih samo. Ne znam kojeg bi prije kupio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zasto vas smetaju vijesti o Appleu?

Pa i mene smetaju non stop svaka glupost iz PC svijeta, pa jednostavno takve clanke zaobidem i preskocim.

Imao sam na destine lapa i skupljih od Macbooka Proa, pa isto temeljem cijeloupnog iskustva cu reci da je od svih mac daje poseban gust u radu.

Ne kazem da ostali ne vrijede, no svatko kupuje ono sto zeli i sto mu se svidi.Ako je zadovoljan vecina ce nastaviti koristiti i dalje.

2 0 hvala 0
16 godina
Luka Ivanković kaže...

I meni se tako čini. Još sad kad dođe Alen-c uuuuuu. Biti če postova od dvije strane i prepirke sljedeča 4 dana. {#}

16 godina
Dkc kaže...

Uzmi ovog MacBook Pro 17.

Garant da češ biti zadovoljan s njim. A ako nebudeš stuci ga od zemlju i skači po njemu 4dana....{#}

17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
Luka Ivanković kaže...

I meni se tako čini. Još sad kad dođe Alen-c uuuuuu. Biti če postova od dvije strane i prepirke sljedeča 4 dana. {#}

Kako neće prepirke kad biser kaže da macbookovi konkuriraju cijenama drugim proizvođačima. I to jer je izvukao 13' MacBook s popustom na studente i uspoređuje ga s nekim 14' fensi šmensi envyem.

Pa gle ih samo, ne da konkuriraju cijenama već ne znam kojeg bi prije:

Zna li itko koliko ovo čudo košta kod nas?

http://www.istyle.hr/hr/Ponuda/Stolna-racunala/Novi-Mac-Pro

amater_2 kaže...
Dkc kaže...

Uzmi ovog MacBook Pro 17.

Garant da češ biti zadovoljan s njim. A ako nebudeš stuci ga od zemlju i skači po njemu 4dana....{#}

Evo čim prodam svoj laptop koji ima sličan hardver ali sam ga platio 8-9k, i zaradim lovu ovo ljeto odmah uzimam macbook pro jer se ipak isplati zbog 'doživljaja u radu'. Da ne spominjem fluidnost u radu, pazi word i exel i ekipa rade fluidno na Mac-u, dok na ovom mom šugavom Windowsu windows explorer šteka i ne radi 'fluidno'. Zato inače za Win 7 treba 16GB RAMa i quad core.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 12:27 (Dkc).
16 godina
Dkc kaže...

Kako neće prepirke kad biser kaže da macbookovi konkuriraju cijenama drugim proizvođačima. I to jer je izvukao 13' MacBook s popustom na studente i uspoređuje ga s nekim 14' fensi šmensi envyem.

Pa donekle konkuriraju ako traži laptop istih karakteristika. Ja sam bio jedno vrijeme tražio laptop sličan macbook air-u. Znači 11-12'', vrlo tanki, jake baterije, lagan, čvrst, vrlo niskog zagrijavanja, SSD disk,  i solidnih performansi(znači ne oni intelovi atomi sa šrotom od integrirke) i naravno slične cijene(oko 9200kn) i dobavljiv u hrvatskoj...i nisam našao ništa slično. Bilo je par modela koji bi konkurirali ali nedodobavljih kod nas a i veće cijene od air-a. Ili su neki bili jeftiniji ali i dosta lošiji... 

Sve ovisi tko šta traži. Ako hočeš jednostavno jak laptop da ti mjenja desktop macbookpro je neisplativ totalno...

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Dkc kaže...

Pa donekle konkuriraju ako traži laptop istih karakteristika. Ja sam bio jedno vrijeme tražio laptop sličan macbook air-u. Znači 11-12'', vrlo tanki, jake baterije, lagan, čvrst, vrlo niskog zagrijavanja, SSD disk,  i solidnih performansi(znači ne oni intelovi atomi sa šrotom od integrirke) i naravno slične cijene(oko 9200kn) i dobavljiv u hrvatskoj...i nisam našao ništa slično. Bilo je par modela koji bi konkurirali ali nedodobavljih kod nas a i veće cijene od air-a. Ili su neki bili jeftiniji ali i dosta lošiji... 

Sve ovisi tko šta traži. Ako hočeš jednostavno jak laptop da ti mjenja desktop macbookpro je neisplativ totalno...

Je, za male dijagonale ovaj koji sam naveo, dok ostalima cijene nemaju veze s zdravim razumom.

16 godina
Dkc kaže...

Je, za male dijagonale ovaj koji sam naveo, dok ostalima cijene nemaju veze s zdravim razumom.

A kažem, to su cijene kod nas, u americi je skoro pa upola jeftiniji, a plaće im 4 puta veće od nas. Tako da ovdje kod nas ispada prestiž ili štajaznam ako ga kupiš{#} 

Stoja
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...
Evo čim prodam svoj laptop koji ima sličan hardver ali sam ga platio 8-9k, i zaradim lovu ovo ljeto odmah uzimam macbook pro jer se ipak isplati zbog 'doživljaja u radu'. Da ne spominjem fluidnost u radu, pazi word i exel i ekipa rade fluidno na Mac-u, dok na ovom mom šugavom Windowsu windows explorer šteka i ne radi 'fluidno'. Zato inače za Win 7 treba 16GB RAMa i quad core.

Ja bi rekao da trebaš informatičku pismenost, a ne 16GB rama.

15 godina
nine kaže...
Dkc kaže...

Ja bi rekao da trebaš informatičku pismenost, a ne 16GB rama.

Vecu glupost nisam cuo...

16 godina
neaktivan

Uzrok ovome je sto kod apple dobijes proizvod koji je tvornicki optimiziran,zaokruzen i radi tako,ti kao korisnik nemas sta tu petljat upgradeat,tweakat os,nemas tu slobodu,kako si ga kupio tako ce ostat,dok kod PC dobivas tu slobodu hardware mos upgradat u onom smjeru koji ti je bitan,bilo to da zelis da bude brz il tih il graficki jak na tebi je odabir,onda imas tu i win koji rade bez ijedne mane ako ih dobro tweakas i odrzavas,Ja sam zivi svjedok ovog,upravo sad pisem sa Toshibe M40x,koja ima vec poprilicno godina i vrti mi sedmicu fluidno,al je konstano odrzavam,Stogo je moj zakljucak da je mac za prosjecne korisnike,a za svakog naprednijeg je PC,to je ber moje misljenje

RazorNapster
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...
Dkc kaže...

A kažem, to su cijene kod nas, u americi je skoro pa upola jeftiniji, a plaće im 4 puta veće od nas. Tako da ovdje kod nas ispada prestiž ili štajaznam ako ga kupiš{#} 

Daj ne pricaj gluposti, marza, porez i sva ostala sranja su i na PC i na Mac manji u SAD-u i nije to nista cudno.

Ne vrijedi to pravilo samo za Apple proizvode...

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Dkc kaže...

Ja se nadam da je ovo sarkazam. Ako nije, onda si glup. {#}

16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
redrum781 kaže...

Danas je jedna od 6 vijesti bila o Appleu.

Jučer je jedna od 14 vijesti bila o Appleu.

al ajde izbaci iz toga sve vjesti koje se ne ticu smartphonea i ostalih proizvodaca racunala, znaci samo vijesti o stvarima kakve i apple proizvodi ostali i ispast ce da ja svaka druga ili treca o appleu...

danas je za sada 1/3 jer tu su jos samo nokia i lenovo za danas

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 12:56 (grimyHR).
17 godina
Dkc kaže...

Koja slucajnost, buduci da ja koristim Apple Safari browser i rusi se svako malo, ocito ti treba Apple Mac pro od 30k kuna da bi pokrenuo browser i surfao netom.

- Psiho246
15 godina
neaktivan

BTW kad se priča o dizajnu i appleu ... slike sve govore :D

Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Barnie kaže...

Uzrok ovome je sto kod apple dobijes proizvod koji je tvornicki optimiziran,zaokruzen i radi tako,ti kao korisnik nemas sta tu petljat upgradeat,tweakat os,nemas tu slobodu,kako si ga kupio tako ce ostat,dok kod PC dobivas tu slobodu hardware mos upgradat u onom smjeru koji ti je bitan,bilo to da zelis da bude brz il tih il graficki jak na tebi je odabir,onda imas tu i win koji rade bez ijedne mane ako ih dobro tweakas i odrzavas,Ja sam zivi svjedok ovog,upravo sad pisem sa Toshibe M40x,koja ima vec poprilicno godina i vrti mi sedmicu fluidno,al je konstano odrzavam,Stogo je moj zakljucak da je mac za prosjecne korisnike,a za svakog naprednijeg je PC,to je ber moje misljenje

Slozio bih se sa vecinom teksta, no tvoj kraj mi nikako nije jasan.Sto to znaci da je PC za naprednije korisnike? Pa naprednijeg korisnika cini koliko ti radis i iskoristavas taj kompjuter, alate i programe na njemu.A ne dali ces staviti jacu ili slabiju grafiku unutra, procesor ili slicno.Po tome bi takvi odmah bili naprednjaci, a dalje od otvaranja fejsa ne znaju.

Mac se svakako koristi u raznim profesionalnim oblicima, stoga je naprosto smjesno brkati da ako je nesto out of the box bez velike nadogradnje odmah i samo za low - mid korisnika.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice