Proizvođači televizora potiho vole pirate.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:)
Kakvi su uopće LG LCD-i? Po kvaliteti slike, općenito...
Kakvi su uopće LG LCD-i? Po kvaliteti slike, općenito...
Ovi LH5000 su mrak televizori, imaju extra dizajn
treba sada izaci njihov LG LH95 televizor koji bi mogao biti jako dobar
200mhz
ledice kao pozadinsko osvjetljenje (nazalost,josh nisu 1:1,ali opet dijelove ekrana neloshe pokrivaju)
treba vidit sad kad izadju (pred izlaskom su)
imam 32LH7000 i na USB stiku imam Planet 51 [2009] DvDrip MXMG.mkv
televizor ga uopce ne prepoznaje dok sve druge avi fajlove normalno prepoznaje.
firmware u televizoru je 3.12
Da li netko ima LH7000 TV i da mu cita MKV filmove?
Ja imam 37LH7000 i MKV fajlove čita bez problema.Dva pravila moraš poštovati: 1. Film i titlovi moraju imati isti naziv da ih očita. i 2. Ne podržava DTS zvuk (većina HD filmova je DTS) nego treba skinuti verziju sa AC3 zvukoma ili prekodirati DTS sa jednim od programa za tu namjenu)
Osim toga AVI i MKV rade bez ikakvih problema čak i u FULL HD rezoluciji. (spojio sam eksterni hard sa filmom Avatar od 12GB i TV ga je očitao u sekundi i radi i izgleda savršeno).
Pozdrav. Da se pohvalim. Kupio sam Lg televizor Verzija 32Lh3000. Naravno da nema podršku za mkv filmove jer proizvođač razmišlja kako da zaradi na malim sitnicama.
Međutim malo sam kopkao po netu i shvatio da nema neke velike razlike između televizora sa podrškom za mkv i bez.
Uspješno sam otključao televizor da može vrtiti mkv fajlove.
Pozdrav. Da se pohvalim. Kupio sam Lg televizor Verzija 32Lh3000. Naravno da nema podršku za mkv filmove jer proizvođač razmišlja kako da zaradi na malim sitnicama.
Međutim malo sam kopkao po netu i shvatio da nema neke velike razlike između televizora sa podrškom za mkv i bez.
Uspješno sam otključao televizor da može vrtiti mkv fajlove.
kako si otključao televizor da ti može čitati filmove s mkv zapisom
NEznam baš hoće li odgovoriti, pogledaj kad je post napisan.
NEznam baš hoće li odgovoriti, pogledaj kad je post napisan.
Zadnja prijava: pon 25.7.2011 14:17 ; ipak ima nade.
Moram negdje potražiti među fajlovima postupak otključavanja televizora. Ako je netko zainteresiran neka ostavi poruku. Rado ću mu pomoći.