Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!

poruka: 131
|
čitano: 13.999
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!".
16 godina

Bezvezna konfa s puno nepotrebnih stvari, samo da se nabije cijena. Npr. čemu drugi SSD?

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
16 44 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Kupi Bug i osvoji zvijer od 23.000 kn!
BlackMoon kaže...

Bezvezna konfa s puno nepotrebnih stvari, samo da se nabije cijena. Npr. čemu drugi SSD?

Poklonjenom konju se ne gleda u zube.

Meni je bezveznije to sto si ti na svoj komp nakacio hrpu hardova bez ikakvog smisla i reda. 

I jos nakeljio 750 W napajanje bez ikakve potrebe kad to sve skupa jedno napajanje od 450-500 W gura bez imalo problema.

I jos povrh svega CM 690 II kuciste, to je valjda ono, kad je ispod haube propuh nek bar izvana izgleda kao da nesto moze.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 6:22 (Tyberius_Prime).
13 godina
odjavljen

Jedino ste mogli staviti GTX 780 Ti umjesto HD 7990 i umjesto 2. SSDa 2TB hard.

5 11 hvala 0
17 godina
odjavljen

Da, drugi SSD je nepotreban - treba normalan disk i još 8 giga rama. Ako je u Linksu 23k znači da realno vrijedi 16-17k {#}

Freak Show Inc.

51 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

Da, drugi SSD je nepotreban - treba normalan disk i još 8 giga rama. Ako je u Linksu 23k znači da realno vrijedi 16-17k {#}

Nije, u Futuri je 22.500kn. Zapravo, nema istih dijelova pa HD 7990 zamijeniš sa GTX 780 + GTX 650 Ti i periferiju iste vrijednosti (ali jeftiniji monitor, Philips, zato jer ovog nema)...

Pa ispadne 23,774.71kn

A sama konfa bez periferije je nekih 19k (Futura IT).

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 7:47 (Deawood).
16 godina
Oprao te..
15 godina
neaktivan

Kako se samo usuđujete davati nam 20k+ Kn gaming grade računalo kao nagradu u nagradnoj igri !

Ja sam osobno uvrijeđen i povrijeđen.

Dapače mislim da nema druge nego uspoređivati cijenu i marže kod raznih trgovaca jer je to očito izuzetno relevantno za nagradnu igru.

Molim lijepo drugi put se dogovorite sa izdašnim sponzorima za korisne stvari - 20 Kn slušalice, Take MS miša isl. Ono, stvarno odlične nagrade, a ne ovakvu konfiguraciju.

A sad isfrustrirana nacijo nastavite pljuckat po itekako vrijednoj nagradnoj igri umijesto da iskreno zahvalite i Linksu i BUG-u na organiziranju ovakvog eventa. 

50 4 hvala 0
17 godina
odjavljen
Paske kaže...

A sad isfrustrirana nacijo nastavite pljuckat po itekako vrijednoj nagradnoj igri umijesto da iskreno zahvalite i Linksu i BUG-u na organiziranju ovakvog eventa. 

NHF ali ne radi se o novom golfu čovječe. Uostalom, Links je nadaleko poznat po svojim groznim cijenama. I za kraj - nema tu poklona u pravoj smisli riječi. I jedni i drugi imaju itekako koristi od ove nagradne igre, pa ono...

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...

NHF ali ne radi se o novom golfu čovječe. Uostalom, Links je nadaleko poznat po svojim groznim cijenama. I za kraj - nema tu poklona u pravoj smisli riječi. I jedni i drugi imaju itekako koristi od ove nagradne igre, pa ono...

Inaće ako malo bolje pogledaš dosta stvari je od Coolermastera i ako odeš na techxpose kanal vidjet ćeš te iste iteme kako mu je Coolermaster dao pa pretpostavljam da je periferija i kućište i napajanje darovano od strane Coolermastera, a ne Linksa... 

16 godina

Umjesto 7990 da su stavili npr 290x, neko jeftinije kuciste (a ima izbora hvala Bogu) i umjesto drugog ssda da stave npr neki mehanicki za storage... {#}

Ne bi da me neko krivo shvati, konfa je odlicna i bas dobar poklon ali evo kad smo vec poceli sta bi tko ubacio da moze birati evo npr ovo bi ja uzeo da se mene "pita" ali opet o ukusima se ne raspravlja tako da...

Corsair Graphite Series 600T Silver
850W COOLERMASTER V-series
ASUS Sabertooth X79
INTEL Core i7 4820K
KINGSTON HyperX Predator 2400MHz 2x4GB
CORSAIR H110
SSD 180.0 GB INTEL 335
Seagate 4000GB ST4000DM000
ASUS AMD Radeon R9 290X
BD-RW LG
27" LED HP EliteDisplay E271i
COOLERMASTER STORM Mech Blue Keyboard
COOLERMASTER Reaper Mouse

21.726,67 kn

Ali svejedno nije losa konfa, "okićena" za bar pravi Bozicni ugodjaj... {#}

Fool for a day, King for a lifetime...
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 8:43 (zmedic).

0 8 hvala 0
13 godina
odjavljen
zmedic kaže...

ASUS Sabertooth X79
INTEL Core i7 4820K
CORSAIR H110
SSD 180.0 GB INTEL 335
ASUS AMD Radeon R9 290X
BD-RW LG

21.726,67 kn

Neki dijelovi u toj konfi nemaju smisla.

Nema smisla davati više $ za jače napajanje kad V700 (KM3 platforma) može bez po' muke gurati tu konfu.

Ivy-E ne daje nikakve bolje performanse (negdje čak i gore) od Haswella pa davati dodatne pare za 4820K ne bezveze...

Za H110 nema baš dobrih ventova i ima lošiju pumpu od H100i, ali neka... Jedini dobri ventovi za radijator, a da su 140mm su Noctua, a njih nema u HR (jedino ako ih Oprić ima).

240/250/256GB SSD i 3TB hard su puno bolja kombinacija zato jer 4TB hardovi koštaju puno previše.

I još ti fale slušalice.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 8:49 (Deawood).
16 godina
Deawood kaže...
zmedic kaže...

ASUS Sabertooth X79
INTEL Core i7 4820K
CORSAIR H110
SSD 180.0 GB INTEL 335
ASUS AMD Radeon R9 290X
BD-RW LG

21.726,67 kn

Neki dijelovi u toj konfi nemaju smisla.

Nema smisla davati više $ za jače napajanje kad V700 (KM3 platforma) može bez po' muke gurati tu konfu.

Ivy-E ne daje nikakve bolje performanse (negdje čak i gore) od Haswella pa davati dodatne pare za 4820K ne bezveze...

Za H110 nema baš dobrih ventova i ima lošiju pumpu od H100i, ali neka... Jedini dobri ventovi za radijator, a da su 140mm su Noctua, a njih nema u HR (jedino ako ih Oprić ima).

240/250/256GB SSD i 3TB hard su puno bolja kombinacija zato jer 4TB hardovi koštaju puno previše.

I još ti fale slušalice.

Recimo da sam isao na konfu koja ce zadovoljiti i gamera i nekoga ko se bavi video obradom, napajanje je u mom slucaju uvijek bolje imati jace nego se mislit po nekim opterecenjem da se grije ili slicno, a na Ivy-E sam isao u slucaju da se npr dobitnik odluci kasnije kupiti jaci proc tako da se moze iskoristiti, za cooler si u pravu, disk sam stavio cisto onako jer prostora je uvijek "malo", i da zaboravio sam slusalice {#} jbga ko ce na sve mislit, hehe

16 godina
BlackMoon kaže...

Mislim da bi radije da me čopor majmuna guzi nego da se moram vratiti na HDD.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
16 godina
Bukva kaže...
BlackMoon kaže...

LOL do neba... odavno nisam cuo bolju... {#}

17 godina
odjavljen

Mislim da bi zapravo apsolutno svi bili najsretniji da je nagrada poklon bon 20.000 kn u Linksu. Pa ti biraj brate mili...

Freak Show Inc.

29 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Tako je sugrađaninu moj ;)

Da, konfiguracija nema storage disk a slijedeći COD će već tražiti 10 GB rama za komotno igranje. {#}

12 godina
Čitam i ne vjerujem!

Reakcija ljudi na ovu nagradnu igru samo dokazuje, nažalost, kakvi smo ljudi. {#} Netko nam POKLANJA nešto vrijedno i skupo, a mi se "koljemo" oko toga koja je kartica, pazite sad, MORALA BITI (?!) u konfoguraciji, pa je li cijena stvarna, napumpana, ispumpana, je li LINKS ima ovakve ili onakve cijene... Netko ocjenjuje svoju robu manje, a drugi više. Svako može kupovati gdje god mu odgovara, zar ne?

Ne znam kako drugačije to reći nego ovako: netko poklanja veliku vrijednost robe i stoga treba biti zahvalan šta se igra održava. Daj Bože da dođe nekome kome stvarno treba.

Sretno svima! {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 9:52 (AntonioTech).

11 10 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Čitam i ne vjerujem!
AntonioTech kaže...

Reakcija ljudi na ovu nagradnu igru samo dokazuje, nažalost, kakvi smo ljudi. {#} Netko nam POKLANJA nešto vrijedno i skupo, a mi se "koljemo" oko toga koja je kartica, pazite sad, MORALA BITI (?!) u konfoguraciji, pa je li cijena stvarna, napumpana, ispumpana, je li LINKS ima ovakve ili onakve cijene... Netko ocjenjuje svoju robu manje, a drugi više. Svako može kupovati gdje god mu odgovara, zar ne?

Ne znam kako drugačije to reći nego ovako: netko poklanja veliku vrijednost robe i stoga treba biti zahvalan šta se igra održava. Daj Bože da dođe nekome kome stvarno treba.

Sretno svima! {#}

Ovo je informatički forum i naravno da će ljudi dati svoje mišljenje u svezi sa konfiguracijom. A onaj tko misli da uz dovoljno velik SSD (240 giga) treba i jedan manji od 120 je glup. Evo, molim karton odmah ako nije istina...

Freak Show Inc.
13 godina
protjeran
Bukva kaže...
BlackMoon kaže...

To je općenito OK, no čovjek govori o tome da u konfiguraciju nisu stavili normalan disk za skladištenje.

Dobiješ na nagradnoj igri tu makinu i odmah moraš otići u Links kupiti jedan "skladišni" disk !? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 9:58 (Budokai).
11 godina
protjeran

Volio bih ovo osvojiti i ostavio bih si konfu jer se takva stvar ne osvaja dva put u životu {#}

Budući da imam dobru periferiju i 27" monitor mi ne stane između stola i police, periferiju bih unovčio i frknuo još 8Gb RAM-a, 3Tb HDD i 24" IPS. Ajmo sad još malo sreće...

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Znate vi šta. Kad vama svima ova konfa ne paše. Dajte vi to meni, a vi se nastavite svađati. {#}

Daj mi svoj mozak na dva sata i više nikad nećeš biti isti
16 godina

Ja bi igrao da bih znao da ću sigurno dobiti{#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bi prvo da se skupe potpisi za referendum prije davanja nagrade kupcu,pitanje bi bilo amd ili nvidia grafika,ssd ili mehanički disk.I da to uđe u ustav,molim lijepo.

You are what you believe yourself to be
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 10:32 (AjgorR).
Moj PC  
8 4 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupio bih bug da ima malo više tema koje me zanimaju...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

A koji ste vi nerdovi. {#} 

Necu bmw, neg daj ti meni ferrari.. {#}

play2much
Moj PC  
3 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bukva kaže...
BlackMoon kaže...

HDD diskovi su barem pouzdani. Nikad ne bi uzeo SSD za backup jer su mi do sada već 3 riknula (svi različiti proizvođači) unutar 3 godine. SSD tek za Windowse i programe a za ostalo nema do običnog HDD-a.

Kada lajavci laju onda završe ovako: http://i471.photobucket.com/albums/rr77/toropreto/2012-07-0813_30_07.gif
17 godina
odjavljen
TracerCPP kaže...
Bukva kaže...
BlackMoon kaže...

HDD diskovi su barem pouzdani. Nikad ne bi uzeo SSD za backup jer su mi do sada već 3 riknula (svi različiti proizvođači) unutar 3 godine. SSD tek za Windowse i programe a za ostalo nema do običnog HDD-a.

2 HDD-a, točnije {#}

Freak Show Inc.
16 godina
BlackMoon kaže...

120gb OS, 256GB za igre ima smisla

17 godina
odjavljen
Asta kaže...
BlackMoon kaže...

120gb OS, 256GB za igre ima smisla

256 GB za igre ima smisla???

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

Ok , nagrada je nagrada , kakva god je dobra je. Ali cemu jedna od 23k kad se moglo bar 5 po 4k...i jos koja utjesna . Ovako ce dobiti jedan i vrlo je vjerovatno da ce ga raskupusiti i prodati . 

U svakom slucaju , tko god dobije , sretnik je pa makar ga i utopio u pola cijene {#}

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 10:55 (unimatrix001).
Moj PC  
9 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice