Kretenu, tko ti je što ružno rekao?!

poruka: 106
|
čitano: 17.642
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kretenu, tko ti je što ružno rekao?!".
17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Re: Kretenu, tko ti je što ružno rekao?!
Freak Show Inc.
16 godina

- 'smiješan' dio,''.. u kaznenom zakonu imati i posebno poglavlje po kojem će se odlaskom u zatvor kažnjavati čak i pokušaj hakiranja.''

- znaju li novinari uopće išta, znaju li da je hack=provala, oduvjek kazneni zakon itd.. (samo što kod nas nema takvih suđenja pa se ne zna).

Možda bi o potrebi vlasti da kažnjava 'blebetanje' po forumima trebalo pogledati ovako, ne žele kritičare bez sankcija, to je OK (za vlast), mada kad su opozicija koriste iste metode. Kao i potencijalno popunjavanje proračuna jer svaka kuna se računa.

-To je direktno povezano s temom, tj trollanje ili argumentiranje, kao i MODovske sankcije.. ista stvar, ali kad je vlast u pitanju jako opasna, neki to nazivaju sumrak demokracije. Kažnjavanje javne kritike je gadna stvar. Mada se to odnosi na 'dokaze' i sl. zaboravlja se da do pravomoćnosti nema 'dokaza'.. zato je to opasno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina
neaktivan

Opet fali pola komentara ... kako sada da konstruktivno sudjelujem u diskusiji?

battlelog: b4stardo_CRO, FREE STEAM KLJUCEVI: http://tinyurl.com/2fcpre6
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bastardo kaže...

Pisanjem on-topično?

This space for rent!
17 godina
odjavljen
Drago kaže...
Bastardo kaže...

Pisanjem on-topično?

A jbg, ja ne mogu protiv sebe. A i dosta smo toga već pretresli...

Freak Show Inc.
17 godina

Na BOL-u puštamo da se dosta "ide u širinu" pa tako diskusija "na temu" često zabrazdi dosta daleko i u teme koje su možda samo tangencijalno ili čak ni to vezane s temom koja se navodno obrađuje. Ideja je da ljudi nisu roboti i da takav slobodan priljev ideja i asocijacija može biti blagotvoran za obziljnije rasprave i zanimljivost foruma. 

U stvarnosti, međutim, sve se to "izrodi" pa se ovakva popustljivost uvijek na kraju shvaća kao popustljivost prema svim oblicima kršenja pravila foruma i ode rasprava...

Nedavno mi se na jednom drugom forumu dogodilo da sam opomenut zbog navodnog off-topica zbog posta koji na našem forumu ne da ne bi "miritao" opomenu, nego bi ga smatrali normalnim i poželjnim. Naime, radilo se o najavi airsoft susreta gdje sam pokušao u istom tredu gdje je i najava organizrati car-pool, odnosno naći još ljudova koji bi išli iz Zagreba do Osijeka i podijelili sa mnom troškove puta. 

Ispalo je da na forumu postoji odvojeni tred samo za car-pooling i da bez obzira što se referiram na konkretni susret, trebam post staviti u taj drugi tred. 

Glupo? Možda - ali na tom forumu gotovo uopće nema nikakve svađe. Pravila se provode manirom austrougarskog unteroficira, nema nikakve lepršavosti tema i rasprava, ali nema ni svađa. 

Pa vi sada vidite...

This space for rent!

2 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Drago kaže...

Pa vi sada vidite...

Ma ja se slažem. Mislim da sam od svih prisutnih u ovoj temi ja najviše "nakenjao". Mene to povuče bez iznimke (pirat to najbolje zna).

Iskreno, morao sam sada ponovo pogledati članak da se sjetim o čemu je riječ. Ali, kao što rekoh - neznanje me ne priječi da drobim {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Drago kaže...

Glupo? Možda - ali na tom forumu gotovo uopće nema nikakve svađe. Pravila se provode manirom austrougarskog unteroficira, nema nikakve lepršavosti tema i rasprava, ali nema ni svađa. 

Pa vi sada vidite...

Nije li to malo u neskladu s "našim" mentalitetom? Normalno je da se u raspravi "malo" podignu tenzije.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
odjavljen
Drago kaže...
 naći još ljudova koji bi išli iz Zagreba do Osijeka i podijelili sa mnom troškove puta. 

Sad sam tek ovo snimio. Basta vas je sve zarazio sa svojim igračkicama? {#}

EDIT:

A pazi mene, opet u offtopic {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 13:38 (Friday).
17 godina
Friday kaže...
Drago kaže...
 naći još ljudova koji bi išli iz Zagreba do Osijeka i podijelili sa mnom troškove puta. 

Sad sam tek ovo snimio. Basta vas je sve zarazio sa svojim igračkicama? {#}

Totalni OT!

Pitaj Bastu gdje je bio dok je Poison Mano odrađivao Scamaru II u Šepurinama...

This space for rent!
15 godina
neaktivan

Jedan onoff-topic pozdrav Dragi, long time, no write..{#} Ni čut, ni pročitat, što bi rekli..{#}

In the name of tragedy...
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Sve ću vas benat!

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

1 0 hvala 5
16 godina
Danny_HR kaže...

Sve ću vas benat!

-eto ti na!, sad ide prijava (za prijetnju) pa objašnjavaj modovima...{#}

{#}

mario.L_hr kaže...
Danny_HR kaže...

Sve ću vas benat!

Jel ti to vrijeđaš? (bena = budala, glupan, glupača, tur. bön.)

-ma ne raspravljaj s trollom, samo ga prijavi..

-btw, izgleda da su ga banali, dobri su modovi tu... {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2014 15:28 (ihush).
15 godina
Danny_HR kaže...

Sve ću vas benat!

Jel ti to vrijeđaš? (bena = budala, glupan, glupača, tur. bön.)

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan

Nije problem u samome izražavanju.Trolanju, psovkama, omalovažavanju itd.Najveći problem je taj što dosta ljudi same sebe shvaćaju smrtno ozbiljno, svoj nick na kojekakvim forumima izjednačavaju sa samim sobom, a uvrede upućene prema njihovim virtualnim identitetima doživljavaju kao nasab na vlastitu osobu.Kao da mu je netko do koga drži u pravom životu, rekao nešto uvredljivo osobno, u bebu, mano a mano.

Get real people, ako ste razumni, shvatite da vaš virtualni anonimni identitet, ne predstavlja vas kao osobu u realnom životu.Šta me boli tuki što me netko proziva budalom ili nepismenim povodom mojih anonimnih postova na nekakvim forumima, ne uzbuđuje me to previše.Nekad jest, pa sam se ljutio i tako to.Sve do trenutka kada sam shvatio da me nije briga što nepoznati ljudi misle o mojem nepoznatom ja.Barem se na većini foruma nije teško riješiti deklariranih trolova, jednostavno ih pukneš na osobnu block listu, i stvar riješena.

Određeni forumi bi na kraju krajeva i trebali služiti za "ventiliranje" i kritiku, pa čak i onu sa pridjevima i atributima.Po meni veliki dio cijele ove teme spada u slobodu govora, poruka ne može uvijek biti sročena na učtiv i politički korektan način, naročito ako funkcionirate na anonimnom forumu.Pa cijela poanta anonimnosti i jest u činjenici da možeš komunicirati bez zadrške.

Na ozbiljnim dijelovima foruma komuniciram sa punim imenom i prezimenom, i vjerujte tamo malo tko nekoga vrijeđa bez zadrške ili sipa gluposti, jer moj profil stvarno predstavlja mene osobno i u stvarnosti, dok su ovi anonimni profili kao pijanci, nemaju kočnica ili koče slabo, tu i tamo lupaju gluposti, ponekad vrište, ponekad trolaju itd ljudi se većinom tako i ponašaju kada su u masi tj. kada misle da su anonimni, i često čine ono što osobno u stvarnom životu nikada ne bi činili, ne samo zbog nekakvih moralnih kočnica već i zbog samog razuma.Manifestacija koju možemo vidjeti i na svakim političkim izborima, kada se glasa grupno i anonimno, biraju e takvi glupani i hohštapleri kakve nikada čovjek ne bi izabrao da se to stavi na nekakvu oglasnu ploču.Zato ne treba sve loše i uvredljive komentare na kojekakvim anonimnim forumima uzimati previše ka srcu.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.12.2014 9:20 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice