Jeftiniji mobiteli iz Nokije?

poruka: 20
|
čitano: 2.789
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jeftiniji mobiteli iz Nokije?".
17 godina

Zar nije bilo govora o 120 EUR-a? Ovako ispada stvarno skupa. Bolje je kupiti Omniu ili nesto slicno za malo vise para.

2 1 hvala 0
15 godina

Sve me strah koja će to kvaliteta biti. Nokia je nekoć prodavala mobitele po cijeni zlata a svejedno se selotejp morao lijepiti između baterije i poklopca i umetati čačkalice da ne bi škripili. Sad u ovako nisku cijenu trebaju utrpati i smartphone os...

Samo za mazohiste...

Moj PC  
2 13 hvala 0
16 godina

Ne vjerujem baš 100 eura, ali do 130€ bi fino stao 600MHz proc (ako im MS da), 256MB RAM-a i 3,2-3,5" AMOLED.

You can either try to destroy it... Run from it... Or concede to it. Aren't you tired of running?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I kaj bi ova zadnja rečenica trebala znaćit??ako znaći da će mo svi mi s symbyan os moci staviti windows bez problema onda svaka cast ali inace??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Jeftiniji mobiteli iz Nokije?
Ezio kaže...

Sve me strah koja će to kvaliteta biti. Nokia je nekoć prodavala mobitele po cijeni zlata a svejedno se selotejp morao lijepiti između baterije i poklopca i umetati čačkalice da ne bi škripili. Sad u ovako nisku cijenu trebaju utrpati i smartphone os...

Samo za mazohiste...

Da, stvarno.....kupio sam Nokiu 3310 u simpa paketu 2000. g. ( bila je više od 1000 Kn, ne sjećam se točno iznosa) danas je koristi moja baba i još uvijek radi,

pošto je nokia smeće ja sam vjerovatno samo imao sreće da radi i nakon 12 godina, a možda je pomoglo i to što u nju nisam trpao čačkalice, seletojp i ostale ku***.

17 godina
Ezio, nije to niska cijena, nego si ti navikao da te "deru".
17 godina
summus kaže...
Ezio kaže...

Samo za mazohiste...

Da, stvarno.....kupio sam Nokiu 3310 u simpa paketu 2000. g. ( bila je više od 1000 Kn, ne sjećam se točno iznosa) danas je koristi moja baba i još uvijek radi,

pošto je nokia smeće ja sam vjerovatno samo imao sreće da radi i nakon 12 godina, a možda je pomoglo i to što u nju nisam trpao čačkalice, seletojp i ostale ku***.

Sjecam se tipa koji se dano folirao s nekim modelom Nokie, lupi je od asfalt, sastavi je ponovo i ukljuci i ona radi. I tako vise puta. Logicno je da nakon nekog vremena treba selotejp i cackalice. I vecina se nemarno odnosila. Danasnji smartfoni to ne bi prezivjeli uopste. Sad kupi oklop, foliju, cuvaj k'o oci u glavi...

15 godina

Iako je najlakše biti pametan na forumu, moram se začuditi Nokiinom vodstvu.

Ako su već symbian odlučili zapustit /napustit, a uložili su veliki novac u razvoj. Isto tako symbian radi na znatno slabijem hardveru, zašto onda nebi te milijune još malo unovčili i s40 drže kao naj naj jeftiniju, symbian (s60?) ostaviti za neku srednju klasu, wp7 za visoku klasu i meego kao exluzivu.

1 0 hvala 0
15 godina
Nisam mislio na pretpotopnu 3310 nego na njokine skuplje mobitele, recimo n serije. Das par tisuca kuna i imas klimav uredjaj.
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Wp7 za visoku klasu? Zato nije poanta da se to baš izbjegne i pokuša stići Android?
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Nisam mislio na pretpotopnu 3310 nego na njokine skuplje mobitele, recimo n serije. Das par tisuca kuna i imas klimav uredjaj.

Ili dam te iste novce ( još možda i duplo dok je novi ) za iPhone kojem je žut ekran, nema utor za karticu, a nakon 2 godine mu krepa baterija i s njim mogu u smeće. Nokie su ipak "Finske" i mnogo su kvalitetnije nago Foxconnovi "poluproizvodi" nakon eksplozije u tvornici.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2012 19:26 (logik).
14 godina
neaktivan
logik kaže...

Ili dam te iste novce ( još možda i duplo dok je novi ) za iPhone kojem je žut ekran, nema utor za karticu, a nakon 2 godine mu krepa baterija i s njim mogu u smeće. Nokie su ipak "Finske" i mnogo su kvalitetnije nago Foxconnovi "poluproizvodi" nakon eksplozije u tvornici.

Inaće ne preferiram Apple, ali reči da je iPhone poluproizvod je besmisleno.

13 godina
neaktivan
Neville2MUFC kaže...
logik kaže...

Inaće ne preferiram Apple, ali reči da je iPhone poluproizvod je besmisleno.

Karikiram, moram biti i malo otrovan, zato je pod navodnicima.

14 godina
Ezio kaže...

sta lupas ba, imao sam skoro najbolje telefone iz N serie, kakvo skripanje, kakve cackalice, kakvi bakrači,  jos imam nokiu n95, sve je perfektno sem sto su mi se dugma malo izlizala

Had a dream I was king, I woke up still king
13 godina
logik kaže...
Ezio kaže...

Nije li rečeno da Nokia većinu proizvodnje "izmješta" iz Finske, tako da time gubi i tu prednost koju je nekad imala?
Kap ljubavi je mnogo više nego ocean razuma.
15 godina
Indestructible kaže...
Ezio kaže...

sta lupas ba, imao sam skoro najbolje telefone iz N serie, kakvo skripanje, kakve cackalice, kakvi bakrači,  jos imam nokiu n95, sve je perfektno sem sto su mi se dugma malo izlizala

Upravo ta skripi. Sklopocija od mobitela. Jedino im je e serija valjala.
14 godina
neaktivan
Nisam se bas proslavio s E52
15 godina
silent one kaže...
Nisam se bas proslavio s E52

Ja sam bio slavan sa e50, e65 (doduse i ta je malo klimala) i e66.
14 godina
neaktivan
ja sam imao nokiu N95 i N97mini jedno vrijeme... I uopce nisam imao nikakvog skripanja i sl. Za razliku od tadasnjih samsung mobitela koji su prvi poceli s tim kliznim umjesto preklopnim... Kad se sjetim svih problema sa U serijom i D.... On topic kazu da odustaju od symbiana ,a upravo su predstavili prvog punokrvnog nasljednika N serije tj. Modela N8 mislim da je naziv novog modela N808pure koji ima njihov posebni sustav za 41megapixel snimke...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina

odustaju od symbiana tek 2016, mah, nokia kad prestane davati podrsku symbianu te prestane i proizvoditi svoje telefone s symbianom, ja odustajem od nokie, ne samo ja, vec i dosta je njih najavilo

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice