Zar nije bilo govora o 120 EUR-a? Ovako ispada stvarno skupa. Bolje je kupiti Omniu ili nesto slicno za malo vise para.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sve me strah koja će to kvaliteta biti. Nokia je nekoć prodavala mobitele po cijeni zlata a svejedno se selotejp morao lijepiti između baterije i poklopca i umetati čačkalice da ne bi škripili. Sad u ovako nisku cijenu trebaju utrpati i smartphone os...
Samo za mazohiste...
Ne vjerujem baš 100 eura, ali do 130€ bi fino stao 600MHz proc (ako im MS da), 256MB RAM-a i 3,2-3,5" AMOLED.
I kaj bi ova zadnja rečenica trebala znaćit??ako znaći da će mo svi mi s symbyan os moci staviti windows bez problema onda svaka cast ali inace??
Sve me strah koja će to kvaliteta biti. Nokia je nekoć prodavala mobitele po cijeni zlata a svejedno se selotejp morao lijepiti između baterije i poklopca i umetati čačkalice da ne bi škripili. Sad u ovako nisku cijenu trebaju utrpati i smartphone os...
Samo za mazohiste...
Da, stvarno.....kupio sam Nokiu 3310 u simpa paketu 2000. g. ( bila je više od 1000 Kn, ne sjećam se točno iznosa) danas je koristi moja baba i još uvijek radi,
pošto je nokia smeće ja sam vjerovatno samo imao sreće da radi i nakon 12 godina, a možda je pomoglo i to što u nju nisam trpao čačkalice, seletojp i ostale ku***.
Samo za mazohiste...
Da, stvarno.....kupio sam Nokiu 3310 u simpa paketu 2000. g. ( bila je više od 1000 Kn, ne sjećam se točno iznosa) danas je koristi moja baba i još uvijek radi,
pošto je nokia smeće ja sam vjerovatno samo imao sreće da radi i nakon 12 godina, a možda je pomoglo i to što u nju nisam trpao čačkalice, seletojp i ostale ku***.
Sjecam se tipa koji se dano folirao s nekim modelom Nokie, lupi je od asfalt, sastavi je ponovo i ukljuci i ona radi. I tako vise puta. Logicno je da nakon nekog vremena treba selotejp i cackalice. I vecina se nemarno odnosila. Danasnji smartfoni to ne bi prezivjeli uopste. Sad kupi oklop, foliju, cuvaj k'o oci u glavi...
Iako je najlakše biti pametan na forumu, moram se začuditi Nokiinom vodstvu.
Ako su već symbian odlučili zapustit /napustit, a uložili su veliki novac u razvoj. Isto tako symbian radi na znatno slabijem hardveru, zašto onda nebi te milijune još malo unovčili i s40 drže kao naj naj jeftiniju, symbian (s60?) ostaviti za neku srednju klasu, wp7 za visoku klasu i meego kao exluzivu.
Ili dam te iste novce ( još možda i duplo dok je novi ) za iPhone kojem je žut ekran, nema utor za karticu, a nakon 2 godine mu krepa baterija i s njim mogu u smeće. Nokie su ipak "Finske" i mnogo su kvalitetnije nago Foxconnovi "poluproizvodi" nakon eksplozije u tvornici.
Ili dam te iste novce ( još možda i duplo dok je novi ) za iPhone kojem je žut ekran, nema utor za karticu, a nakon 2 godine mu krepa baterija i s njim mogu u smeće. Nokie su ipak "Finske" i mnogo su kvalitetnije nago Foxconnovi "poluproizvodi" nakon eksplozije u tvornici.
Inaće ne preferiram Apple, ali reči da je iPhone poluproizvod je besmisleno.
Inaće ne preferiram Apple, ali reči da je iPhone poluproizvod je besmisleno.
Karikiram, moram biti i malo otrovan, zato je pod navodnicima.
sta lupas ba, imao sam skoro najbolje telefone iz N serie, kakvo skripanje, kakve cackalice, kakvi bakrači, jos imam nokiu n95, sve je perfektno sem sto su mi se dugma malo izlizala
Nije li rečeno da Nokia većinu proizvodnje "izmješta" iz Finske, tako da time gubi i tu prednost koju je nekad imala?

sta lupas ba, imao sam skoro najbolje telefone iz N serie, kakvo skripanje, kakve cackalice, kakvi bakrači, jos imam nokiu n95, sve je perfektno sem sto su mi se dugma malo izlizala
Upravo ta skripi. Sklopocija od mobitela. Jedino im je e serija valjala.
Ja sam bio slavan sa e50, e65 (doduse i ta je malo klimala) i e66.

odustaju od symbiana tek 2016, mah, nokia kad prestane davati podrsku symbianu te prestane i proizvoditi svoje telefone s symbianom, ja odustajem od nokie, ne samo ja, vec i dosta je njih najavilo