iPhone i problemi s alarmom – opet!

poruka: 99
|
čitano: 12.658
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone i problemi s alarmom – opet!".
14 godina
protjeran
Re: iPhone i problemi s alarmom – opet!
Zeljko1 kaže...

Vi zapravo ne kužite koliko ste slijepi, jel? Ako ste već jednom rekli svoje, čemu ponovno i ponovno dokazivati istu stvar? Jednostavno ignorirajte trollove i uživajte u tome što koristite. Ali ne, vas boli što vam netko pljuje uređaj i platformu koju obožavate i smišljate argumente za obranu. Pathetic :)

Vidim da se rasprava nastavila. Pročitajte nekoliko puta boldani dio, ok? Sad još jednom. Jeste li konačno shvatili ili ste još na stupnju razvoja koji opisuje zadnja rečenica?

Nevjerojatno :)

16 godina

Zašto tebe toliko brine što netko raspravlja na forumu?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nakon dugo proučavanja i testiranja zaključio sam samo jedno. Problem sa antenom na četvorci ne postoji. Obična patka. Događa se u prosjeku kao i kod drugh uređaja, praktički ne utječe nikada na upotrebljivost i obična je napuhana novinarska priča da se ima o čemu pisati.

A.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Malo si preozbiljno shvatio ovu temu ;)
:)
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

:)

Šef kaže...

Od kvalitetnih uredjaja kao sto su Appleovi se ocekuje da ce radit neke banalne stvari kako treba, ali ocito ne moze...{#}

Kolko si ti nekritičan prema svom Desireu (pa i Androidu) koji je jednako kvalitetan uz jednaki broj mana, to je strašno.

Ne, mogu ti napisati esej o nekim stvarima sto ne rade kako treba na Androidu.

Druga stvar je sto ih ne spominjem nigdje. :)

Ne znam sto bi ti htio, da dodjem u Apple temu i pljujem po Desireu i Androidu? :)

Onaj gore post je napisan malo u sali, zato i jest tamo "beljo" ;)

Twitter: @bmarasovic ||| Ne postoji najbolji mobitel. Postoje samo mobiteli koji vam se sviđaju više ili manje... :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 11:46 (Šef).
14 godina
neaktivan
artfull kaže...

Nakon dugo proučavanja i testiranja zaključio sam samo jedno. Problem sa antenom na četvorci ne postoji. Obična patka. Događa se u prosjeku kao i kod drugh uređaja, praktički ne utječe nikada na upotrebljivost i obična je napuhana novinarska priča da se ima o čemu pisati.

Fanboy Disorder - primjer 1.

tu sam samo radi vijesti o apple-u
16 godina
neaktivan
apoteka kaže...
artfull kaže...

Fanboy Disorder - primjer 1.

Ne, moje i tuđa iskustva i puno članaka pročitanih i iskustava o tome. Problem je zato što je u pitanju apple. Da je neki drugi, manje popularan model nitko o tome ne bi riječ napisao, zapravo to je uobičajena stvar, da se signal može na određeni način prigušiti. Stvar je u tome da to ne utječe na korištenje ni na ajfonu ni na drugim modelima pri bilo kakvom normalnom korištenju. Također četvorka ima bitno bolji prijem signala od trojke kojoj to nitko nije prigovorio ... zanimljivo. Ukratko glupost.

ot smo. apple je pod puno većim povećalom javnosti i pod puno većim pritiskom i očekivanjima. Zato se svaki glupost koja nije savršena kod applea prikazuje kao tragičan i strašan propust. Da app store izgleda i funkcionira kao android market padale bi glave, doslovno. ( jedan primjer ) Da je iPad toliko neispeglan kao xoom ista stvar ... etc etc, primjera je bezbroj. 

A.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 12:48 (artfull).
15 godina

Sramota za Apple nije iPhone neki jeftini kinez da se ovakve stvari događaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nabavite si sljedeću generaciju alarma,

punicu. {#}

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice