unutrašnja kamera? kaj to snima mob iznutra
google translate na djelu..
unutrašnja kamera? kaj to snima mob iznutra
google translate na djelu..
Ak je to za USA trziste, kakav bude onda chipset u europi? Uvjek je drugacije, ne?!
Ak je to za USA trziste, kakav bude onda chipset u europi? Uvjek je drugacije, ne?!
uvjek bolje prođemo nego ameri s chipsetom
Da, znam, zato i pitam, jer bi mob onda mogel biti stvarno avion. Makar je i HOX vec.
Da mu stave 2 GB rama, pomrsio bi racune S3 LTE.
Čekati ovo ili kupiti Samsung Galaxy S3?
Predstavljen je HTC One X+ je za svjetsko tržište (dostupan u Europi i sjevernoj Aziji od ovog mjeseca, u južnoj Aziji od studenog), HTC One X+ LTE za američko tržište imat će posebnu najavu.
Ne, ne mora. Do sada su na američkom tržištu gotovo isključivo bili korištena Qualcommova rješenja, budući da je jedino on imao LTE čipove koji rade na svim LTE frekvencijama koje se koriste u SAD (i već spremnu platformu), a i verzije koje imaju LTE integriran u SoC (tanji mobiteli, manja potrošnja energije). U ostatku svijeta, korištenje (i marketing, pogotovo) LTE-a nije toliko bitno, tako da imamo niz SoC-ova različitih proizvođača u upotrebi. Primjerice, Galaxy SIII i HTC One X AT&T u SAD koriste Qualcommov MSM8960 SoC zbog podrške za LTE, dok u ostatku svijeta koriste Samsungov Exynos u SIII, odnosno Tegru 3 (1,5 GHz verzija) u One X. HTC X+ LTE, prema najavi, koristit će Tegra 3 SoC; LTE podrška će vjerojatno biti izvedena putem Qualcommovog MDM9615 LTE čipa.
Ja bi čekao ovo... da imam para :)
Malo je glupo da se HOX+ uspoređuje sa obicnim S3?! Oni su tu negde, ali HOX+ izlazi paralelno sa S3 LTE, pa bi ta usporedba bila primjerenija.
Malo je glupo da se HOX+ uspoređuje sa obicnim S3?! Oni su tu negde, ali HOX+ izlazi paralelno sa S3 LTE, pa bi ta usporedba bila primjerenija.
A razlika je? Kolko ja znam LTE ima LTE i 2gb rama. Ili nešto propuštam?
Bit će zanimljivo kako će se baterija držati. Za očekivati bi bilo da je nova revizija Tegre 3 malo optimizirana, a u kombinaciji sa većom baterijom moglo bi biti dobro. Time bi se mogli riješio jedini praktični razlog zbog kojeg uopće razmišljam o s3.
Novi S3 ima LTE, 2GB rama, 64 GB memorije, dolazi u crnoj boji.
Taman mi istjece ugovor i mislio san kupit One X, ali sad kad san vidio ovog ljepotana, odma san se predomislio. Jos kad bi bio siguran da ce do Bozica stic u T-mobilea odma kupujem. Ali sve mi se cini da ce bit samo u slobodnoj prodaji, jer kao i Sensation XE nije ga bilo u nijednog operatera. Sto vi mislite?