HRT sramota u 4:3 formatu

poruka: 233
|
čitano: 52.903
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HRT sramota u 4:3 formatu".
13 godina
Re: HRT sramota u 4:3 formatu

Plaćanje nije problem ako ću dobiti kvalitetan TV program, osim ako će i tamo biti 4:3 format? U što sumnjam.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Plaćanje nije problem ako ću dobiti kvalitetan TV program, osim ako će i tamo biti 4:3 format? U što sumnjam.

HRTov program je kvalitetan - naravno da ne može biti kvalitetan 24 sata dnevno :) no često mi se desi da kod šaltanja programa ostanem na HRT1, HRT2 ili HRT+. RTL i Novu ne mogu gledati od silne buke, reklama i nabrijanih boja.

Uglavnom, dokumentarni program je odličan, HRT ima svojih, vrhunskih, dokumentaraca. Jest da tematika nije uvijek seks, droge, dubstep i sve što vole mladi, no ruku na srce, koliko vas plaća pristojbu od svoje plaće? {#}

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
Father_Dougal kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

HRTov program je kvalitetan - naravno da ne može biti kvalitetan 24 sata dnevno :) no često mi se desi da kod šaltanja programa ostanem na HRT1, HRT2 ili HRT+. RTL i Novu ne mogu gledati od silne buke, reklama i nabrijanih boja.

Uglavnom, dokumentarni program je odličan, HRT ima svojih, vrhunskih, dokumentaraca. Jest da tematika nije uvijek seks, droge, dubstep i sve što vole mladi, no ruku na srce, koliko vas plaća pristojbu od svoje plaće? {#}

Da! To mi je jedino što mi se sviđa kod HRT-a, znaju staviti dobre dokumentarce. Valjda je to i glavni razlog zasto sam i uzeo MAXtv, dokumentarci.

Aut vincere, aut mori!
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...

HRTov program je kvalitetan - naravno da ne može biti kvalitetan 24 sata dnevno :)

HRT program je popularan ne samu u Hrvatskoj vec i na prostorima bivse YU. Na primejr kada su u Makedoniji ukinuli [zakonske regulative] HRT2 nastao je vakum. Na srecu tu je jos HRT1

I nemojte misliti da i mi nemamo RTL-e, Nove...

Na zalost kod nas nacionalna televizija je u dubokoj komi i ne nazire se izlazak iz te situacije. Nema sumnje, ono sto izdvaja HRT od ostalih su dokumentarne emisije. Filmove znamo gdje da trazimo (:

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
Lazarus Long kaže...
Father_Dougal kaže...

HRTov program je kvalitetan - naravno da ne može biti kvalitetan 24 sata dnevno :)

HRT program je popularan ne samu u Hrvatskoj vec i na prostorima bivse YU. Na primejr kada su u Makedoniji ukinuli [zakonske regulative] HRT2 nastao je vakum. Na srecu tu je jos HRT1

I nemojte misliti da i mi nemamo RTL-e, Nove...

Na zalost kod nas nacionalna televizija je u dubokoj komi i ne nazire se izlazak iz te situacije. Nema sumnje, ono sto izdvaja HRT od ostalih su dokumentarne emisije. Filmove znamo gdje da trazimo (:

Dokumentarci nisu tolko bitni na javnoj televiziji,{#} i po tome se ne gleda kvaliteta programa več ostale stvari su puno bitnije a to tek fali na HRT-u.Kakva je korist javnosti od dokumentaraca, kad HTV ko javna TV koja to nije nema niti jedne informatičke emisije jel. Još kažu da ih takav sadržaj od javne šire koristi, uopče ne zanima pa to su totalne budalaštine na kubik a to je tek vrh sante leda od problema na HTV.{#}{#}

HTV ko Javna TV(samo na papiru)nema niti jedne posebne emisije, a trebala bi imat gdje bi gledatelji iznjeli svoje mišljenje šta bi htjeli gledat i na što imaju pritužbe u programu to je vrlo bitno.Pa gledatelji plačaju taj program i onda moraju imat, i mogučnosti da se potuže na nekaj pa za kog se radi program nego za njih za drveče možda jel. Usput ORF,RAI,TF1,ARD i recimo BBC, takve emisije imaju kaj drugo tamo nema glupandarija na štetu gledatelja to sigurno.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 17:59 (rambox).
17 godina
rambox kaže...

Dokumentarci nisu tolko bitni na javnoj televiziji,{#} i po tome se ne gleda kvaliteta programa več ostale stvari su puno bitnije a to tek fali na HRT-u.Kakva je korist javnosti od dokumentaraca, kad HTV ko javna TV koja to nije nema niti jedne informatičke emisije jel. Još kažu da ih takav sadržaj od javne šire koristi, uopče ne zanima pa to su totalne budalaštine na kubik a to je tek vrh sante leda od problema na HTV.{#}{#}

HTV ko Javna TV(samo na papiru)nema niti jedne posebne emisije, a trebala bi imat gdje bi gledatelji iznjeli svoje mišljenje šta bi htjeli gledat i na što imaju pritužbe u programu to je vrlo bitno.Pa gledatelji plačaju taj program i onda moraju imat, i mogučnosti da se potuže na nekaj pa za kog se radi program nego za njih za drveče možda jel. Usput ORF,RAI,TF1,ARD i recimo BBC, takve emisije imaju kaj drugo tamo nema glupandarija na štetu gledatelja to sigurno.{#}

Postoji telefon za primjedbe i kritike na program, također i mail adresa, a iz prve ruke znam da se te poruke preslušavaju i mailovi čitaju, no također znam da se ne odgovara svima, jer za to jednostavno nema vremena. Gledatelji ne plaćaju program, prekinite više sa tim zabludama! Gledatelji  plaćaju pristojbu za posjedovanje TV prijamnika od koje se sufinancira javna televizija.
Emisija o informatici je postojala s vremena na vrijeme, no na žalost nema je više. Vjerojatno je gledanost bila u pitanju, a na kraju, ne može se svima ugoditi. Ja bih volio pogledati kakvu emisiju o nuklearnom oružu, no eto, nema :)
Ne pratim ORF, RAI mi ide na jetra, gledam ga kod punca i punice na moru, BBC mi nije interesantan (btw, pogledajte cjelodnevni program tih javnih TV kuća, meni je to negledljivo)... jedino se BBC trudi, no ne emitiraju niti oni dokumentarce po cijeli dan. Program im je blago rečeno šarolik.

Rambox, naravno da su dokumentarci bitni, pogotovo oni koji se bave temom naše kulturne baštine. Svojedobno je išla serija "Srdačno vaši", koja mi je bila jako interesantna. Onda onaj serijal o kuhinji na morskoj obali, zaboravih kako se zove, doma ju zovemo "petrušimulj" :) odličan.  

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
17 godina
Father_Dougal kaže...

Postoji telefon za primjedbe i kritike na program, također i mail adresa, a iz prve ruke znam da se te poruke preslušavaju i mailovi čitaju, no također znam da se ne odgovara svima, jer za to jednostavno nema vremena. Gledatelji ne plaćaju program, prekinite više sa tim zabludama! Gledatelji  plaćaju pristojbu za posjedovanje TV prijamnika od koje se sufinancira javna televizija.
Emisija o informatici je postojala s vremena na vrijeme, no na žalost nema je više. Vjerojatno je gledanost bila u pitanju, a na kraju, ne može se svima ugoditi. Ja bih volio pogledati kakvu emisiju o nuklearnom oružu, no eto, nema :)
Ne pratim ORF, RAI mi ide na jetra, gledam ga kod punca i punice na moru, BBC mi nije interesantan (btw, pogledajte cjelodnevni program tih javnih TV kuća, meni je to negledljivo)... jedino se BBC trudi, no ne emitiraju niti oni dokumentarce po cijeli dan. Program im je blago rečeno šarolik.

Rambox, naravno da su dokumentarci bitni, pogotovo oni koji se bave temom naše kulturne baštine. Svojedobno je išla serija "Srdačno vaši", koja mi je bila jako interesantna. Onda onaj serijal o kuhinji na morskoj obali, zaboravih kako se zove, doma ju zovemo "petrušimulj" :) odličan.  

Telefonska primjedba i Mail adresa je bezveze, to je sve u pozadini onak kak njima odgovara a ne kak je u intresu javnosti da se čuje glas u eteru ili ti to nije još jasno.{#}Potpuno je nebitno kak se to zove, pristojba za TV ili plačanje programa HTV je tu za gledatelje i oni ga plačaju ovak i onak i moraju imat neku javnu primjedbu nema tu izgovora nikakvoga.{#}{#}

Nisam ja mislil na domače dokumentarce,{#} oni su ok ali to je sve staro a na vidiku nema ništ novo ja sam mislil na strane dokumentarce itd.Poanta je da natežu ljude u zdrav mozak, i još lažu vratimo se na temi recimo stvari su jednostavne u praksi.HTV jednostavno ne želi prilagodit a može, signal na 16-9 kad signal dolazi izvana u takvom obliku i onda imaš ovo dole na linku normalno.Jedna televizija koja pokriva cijelu Hrvatsku, ko SPTV fino če imat 16-9 prilagođenu sliku iz Londona a na HTV tog neče bit jer im ko fali love ili dobro došli u leteči cirkus gluposti i loše slike by HTV tu vam je živciranje zagarantirano.{#}

Usput danas sam malo gledal Čiliča, u Wimbeldon-u ali na BBC1 Live preko Interneta i kad to usporediš sa slikom na HTV2 uh a ne mislim na razliku 4-3 ispod preše vs 16-9. Žalosno da je Internet Stream(običan ali kvalitetan SD signal), na BBC ima znatno bolju sliku tj kvalitetniju oni koji su to vidjeli znaju kak to zgleda uglavnom fučkaj ga sad.{#}

http://www.bug.hr/forum/topic/sport/olimpijske-igre-londonu-sptv/154790.aspx

17 godina
neaktivan
rambox kaže...
ko SPTV fino če imat 16-9 prilagođenu sliku iz Londona

tva koji ne placa svoje radnike po 60 dana "jer je to zakonski rok" ...???

I TV koji financira olimpijski odbor? i koji to radi samo zato jer mu je takav ugovor, inace nikad ne bi dobili 1. televiziju a onda olimpijske za prijenos...

to sluzi olimpijskom odboru vise nego sdpu hrt

potpis :D
17 godina
Hacker-ri kaže...
rambox kaže...
ko SPTV fino če imat 16-9 prilagođenu sliku iz Londona

tva koji ne placa svoje radnike po 60 dana "jer je to zakonski rok" ...???

I TV koji financira olimpijski odbor? i koji to radi samo zato jer mu je takav ugovor, inace nikad ne bi dobili 1. televiziju a onda olimpijske za prijenos...

to sluzi olimpijskom odboru vise nego sdpu hrt

Previše filozofiraš bez potrebe fučkaj ga živimo u Hrvatskoj,{#} bitno je da HRT šalje van 16-9 sliku ko sa Snježne Kraljice a nama tu prodaju puste priče za malu djecu jel to bolje?Vrati se u realnost a ne spavat kad ne treba, sad če bar ljudi Olimpijske Igre na SPTV tj sportove koji oni prenose gledat u izvornom formatu(iako ne idealne rezolucije) na skupo plačenim 16-9 televizorima. A kaj če im ponudit HTV s druge strane, samo sprešano smeče od slike i glupe razloge koje če dost ljudi začudo i progutat ko smislen razlog zakaj nema 16-9 signala {#}{#}

17 godina
neaktivan
rambox kaže...

Previše filozofiraš bez potrebe fučkaj ga živimo u Hrvatskoj,{#} bitno je da HRT šalje van 16-9 sliku ko sa Snježne Kraljice a nama tu prodaju puste priče za malu djecu jel to bolje?Vrati se u realnost a ne spavat kad ne treba, sad če bar ljudi Olimpijske Igre na SPTV tj sportove koji oni prenose gledat u izvornom formatu(iako ne idealne rezolucije) na skupo plačenim 16-9 televizorima. A kaj če im ponudit HTV s druge strane, samo sprešano smeče od slike i glupe razloge koje če dost ljudi začudo i progutat ko smislen razlog zakaj nema 16-9 signala {#}{#}

95% ljudi ionako ne vidi razliku slike izmedu 4:3, letterboxa i 16:9 u SD signalu, pa cemu pametovat?

ti ces olimpijske gledat u SDu ali ce one do SPTVa dolazit u nekom puno jacem formatu

Ove teme razglabam svaki fucking day od 12-15 sa producentom koji samo misli da razumije, a cijela tehnika mu se smije jer ga ja zajebavam :D

Dakle, HRT da je i pustao 16:9 sliku ti bi vani dobio produkt u kojem bi vidio razliku tek na vektorskopu, a ne na lopti kod penala ili ronaldovoj frizuri...

16 godina

Hm, neznam baš, ali ja uredno vidim razliku i to preočito ako usporedim isti sport na HRT i recimo na ArenaSport ili SPTV na 46" TVu. 

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
neaktivan

Neka više počmu prenositi tu sliku u 16:9 stvarno mi nije jasno gdje je problem. Ako već nemaju  widscreen kamere u studijima neka onda prenose ono što je 16:9 u originalnom formatu, a ne da mi razdužuje sliku na TV-u od 120 cm i još imam crno sa strane. Znači problem jednostavan: neka rade ko Doma TV ono što je 4:3 neka tako i prenose ako su zaostali i nisu sposobni snimati materijal u 16:9 sa svima novcima koje im dajemo, no mogu lako prebacivati između widescreen i 4:3.

0 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...
rambox kaže...

95% ljudi ionako ne vidi razliku slike izmedu 4:3, letterboxa i 16:9 u SD signalu, pa cemu pametovat?

ti ces olimpijske gledat u SDu ali ce one do SPTVa dolazit u nekom puno jacem formatu

Ove teme razglabam svaki fucking day od 12-15 sa producentom koji samo misli da razumije, a cijela tehnika mu se smije jer ga ja zajebavam :D

Dakle, HRT da je i pustao 16:9 sliku ti bi vani dobio produkt u kojem bi vidio razliku tek na vektorskopu, a ne na lopti kod penala ili ronaldovoj frizuri...

Ti si opet izgubljen u vremenu i prostoru,{#} 16-9 signal je to kaj je a sprešano smeče znamo šta predstavlja u praksi.Svaki klasičan 16-9 LCD TV je po defoltu podešen, da prikaže sliku u izvornom formatu  pa onda na 40 LCD ekranu ako gledaš Olimpijadu na HTV imaš kocku na ekranu i puno crnila ili poluprazan ekran i češeš se iza uha jel.{#}{#}

Zakaj filozofiraš bez potrebe jel sve je odavno jasno, ako tu istu Olimpijadu gledaš na SPTV na 40 LCD ekranu onda fino imaš pun ekran i to izgleda ok kak spada. Pusti sad HD rezoluciju to nek ostane po strani, ili je tebi opet bolje ovo kaj nudi HTV fučkaj ga sad previše filozofiraš kad je sve vrlo očito i golubu na grani kaj je ok a kaj su budalaštine.{#}{#}

17 godina
neaktivan

evo za tebe koji ne znas ili slicno ima ovako nesto: MENU - ASPECT RATIO - 16:9

Nemoj se ljutit...

Zasto mi pricamo o HRTu, pa nova tv i ostale televizije su takoder u 4:3 ili letter

jedino rtl ima puni format, a kvaliteta prikaza je ista...

koja je onda razlika?

naravno, ako ne pricamo o didama i babama koje kupe tv pa ne znaju namjestit sliku?

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina

Od go***vna ne mozes napravit pitu! 

HRT 16:9 signal koji dobiva pretvara u 4:3 LB, dakle slika je izvjesno sažmana, pa ako je ja onda proširim na 16:9 da izgubim LB, sorry, to je i dalje govno jer nije 576p 16:9, cca 250p 16:9, a to nikako nije dobro.

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hacker-ri kaže...

Nemoj se ljutit...

Zasto mi pricamo o HRTu, pa nova tv i ostale televizije su takoder u 4:3 ili letter

koja je onda razlika?

naravno, ako ne pricamo o didama i babama koje kupe tv pa ne znaju namjestit sliku?

Zakaj pričamo o HTV-u pazi ti to, imaju brdo love od preplate i onda ne mogu poslat sliku tj neče u originalu kad treba zato fučkaj ga.{#}E-Hrvatska je na HTV išla u sprešanom smeču, a na KN je išla u 16-9 kak buš to objasnil nikak F1 na HTV sprešano smeče na TV Net u 16-9.{#}

KN pa SPTV ili TV NET kad imaju nekaj izvorno, u 16-9 tak to i puste ali na HTV ne oni to fino sprešaju i boli ih đon za izvorni format.Kakav ti to Aspect Ratio spominješ, pa nije to rješenje ako je izvorno u 4-3 signal jel ti znaš kak onda slika izgleda i ljudi tj razvučeno ak ne znaš pogledaj dole.{#}

Pa nije rješenje popunit 16-9 ekran, sa 4-3 signalom razvučenim preko takvog ekrana i onda je ok svi zadovoljni ali fučkaj onda je slika razvučena a ljudi izgledaju čudno.Kak ne kužiš u čem je fora jel, HTV treba slat 16-9 signal kad ga dobiva izvana nama gledateljima takav kakav je a kad imaju 4-3 iz svojih štala onda to nek tak i puste tu je sva mudrost.Totalno si se izgubil izgleda, ko da farbaš zidu u bazenu s vodom evo ti dole fino primjer tvojih Aspect Ratio filozofija jel.{#}{#}

Prva slika - serija u 4-3 formatu ajd sad to razvuč po tvojoj formuli ok stavio sam Aspect Ratio na 16-9 i dobio kaj sranje slika ne valja razvučeno bolje da je 4-3.

Druga slika - potpuno isti primjer u praksi ko na prvoj slici samo kaj je tu TV NET.

Treča slika i četvrta - CMC TV video spot je u 16-9(ali ne emitiraju u 16.9) to je ono sprešano smeče koje smo gledali na HTV sa nogometnog Eura.Ali sad sam ja tu stavio Aspect Ratio, po tvojoj želji da ga prikaže u 16-9 i kaj sam dobil sranje slika ne valja razvučeno i vide se crne linije super jel.

Peta slika - e to je ono nama bitno KN TV ta emisija je u 16-9 formatu Aspect Ratio je stavljen na Original gle vraga slika pokriva cijeli ekran.Sve štima i ništ nije razvučeno tip ne izgled ko bačva ak ti sad nije jasno onda se moš fučkat.{#}

Tolke države emitiraju u 16-9 pa i neke TV kod nas, ali ne HTV(kad to treba) no gle vraga jedan mali KN to radi kad treba i ti se sad uhvatil Aspect Ratio bože me sačuvaj ko da si opal s marsa.{#}{#}

15 godina
Hacker-ri kaže...

Nemoj se ljutit...

koja je onda razlika?

promjena aspect ratia? pa hrt emitira ili čisti 4:3 ili 4:3 sa spljoštenom 16:9 slikom. u prvom slučaju ćeš rastegnuti sliku i dobiti ruglo od omjera, a u drugom slučaju moraš zumirati sliku da bi nestale crne trake. osim toga hrt stavlja titlove preko donje crne trake pa sa zumiranjem osim što dobivaš očajnu kvalitetu slike (koja je i bez zumiranja očajna) gubiš titlove.

RTL emitira u 16:9. Nova u 4:3 ali to me nije briga jer imam nova hd.

15 godina
neaktivan

Ukoliko nije bilo "HRT u prvih šest mjeseci najgledanija televizija u Hrvatskoj" . 

Bolje da su umjesto Jesenske sheme predstavili 16:9 sliku .. ;)

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
Leglo kaže...

Ukoliko nije bilo "HRT u prvih šest mjeseci najgledanija televizija u Hrvatskoj" . 

Bolje da su umjesto Jesenske sheme predstavili 16:9 sliku .. ;)

Kak se ono kaže as ti gospe fučkaj ga,{#} s čim se oni hvale a uz to i lažu ko pesi najgledaniji su bili samo kad je trajal Euro a ostalo zna se.Još kažu tj veli Brunček plemeniti nesposobni, ljetna šema im je jaka fakat hvale se filmovima na prvom a drugi program je rezerviran za Olimpijske Igre u sprešanom smeče 4-3 formatu baš super.{#}{#}

Ovo za 16-9 u jesenskoj šemi če bit, kad Dinamo osvoji Ligu Prvaka prije ne to sigurno pa kaj bude bit če. Uz sve to najbitnije da je u toj jesenskoj šemi, nova emisija Dnevnik za Mlade a informatička emisija im ne treba to je sadržaj koji je njima skroz nebitan koji papci na kubik ne znaš od kud više smrdi od repa ili glave.{#}

17 godina

Evo još jedan zgodan primjer, šta radi smotani i mutni HTV na štetu domačih gledatelja u hrvatskoj digitalizirana 16-9 farsa ide dalje fučkaj ga.{#}Ovo normalno nije ništ novo, to HTV radi več odavno no zgodno je opet spomenut itekak jer ima onih koji to još ne znaju.{#}

Kakva je slika na HTV prjenosu iz Umaga to znamo prva slika,{#} jad i čemer sprešano smeče e sad ovo na drugoj fotki je video live stream preko interneta.Tu se radi o Rumunjskoj Digi TV Sport 2 televiziji, koja taj isti prjenos teniskog meča iza Umaga prima ili prikazuje u 16-9 formatu kaj drugo i to je to.{#}{#}

Kuda idu digitalne 16-9 svinje jel:) Kuda idu digitalne 16-9 svinje jel:)
Tu je opet sve ok 16-9 slika i nema frke:) Tu je opet sve ok 16-9 slika i nema frke:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

danas oko 11:00 h, za vrijeme filma kuda idu divlje svinje na hrt 2 odjednom je program stao, počeo se prikazivati test-screen u 16:9 formatu!! ja si mislim, šta je ovo, nemoguće?? tako je išlo neke 3-4 minute, onda se na kratko pojavio logo hrt 2 s olimpijskim krugovima kraj loga, sve u 16:9 formatu!, prvo u lijevom uglu zatim u desnom, onda je nestao i program se vratio u 4:3 i film se nastavio prikazivati!!

e sad, jel to bila neka proba? nije valjda da namjeravaju olimpijske igre prikazivat na hrt2 u 16:9?? zna netko nešto o tome? 

0 0 hvala 0
17 godina
jobbrecht kaže...

danas oko 11:00 h, za vrijeme filma kuda idu divlje svinje na hrt 2 odjednom je program stao, počeo se prikazivati test-screen u 16:9 formatu!! ja si mislim, šta je ovo, nemoguće?? tako je išlo neke 3-4 minute, onda se na kratko pojavio logo hrt 2 s olimpijskim krugovima kraj loga, sve u 16:9 formatu!, prvo u lijevom uglu zatim u desnom, onda je nestao i program se vratio u 4:3 i film se nastavio prikazivati!!

e sad, jel to bila neka proba? nije valjda da namjeravaju olimpijske igre prikazivat na hrt2 u 16:9?? zna netko nešto o tome? 

Ne znam kaj bi ti rekel pametnog,{#}osim da oni na HTV-u uopče ne znaju kud idu divlje svinje tj HRT-ovci itd.Oni mogu prikazat sliku u 16-9 to se zna odavno, ali do sad to nisu htjeli radit no moguče da če samo Olimpijske igre ič u 16-9 uglavnom živi bili pa videli.{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 16:44 (rambox).
17 godina
jobbrecht kaže...

Mislim da je to bila greška nekog nadobudnog klinca koji će brzo bit najuren za sva vremena sa državne dalekovidnice

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
redrum781 kaže...
jobbrecht kaže...

Mislim da je to bila greška nekog nadobudnog klinca koji će brzo bit najuren za sva vremena sa državne dalekovidnice

Ček, kaj je proba otišla u emitiranje? :)
Puno je vjerojatnije da će mu se skinuti sa plaće, ljudi griješe. 

3/4 vas je premlado da bi se sjećali :) ali svojedobno je tako greškom ispred Dnevnika otišla interna reprodukcija Ratova Zvijezda... taman je trebao sat nakon reklama krenuti, kad ono, Luke Skywalker i Han Solo napadaju Zvijezdu Smrti par sekundi... a onda nazad sat prije Dnevnika... :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.7.2012 17:10 (Father_Dougal).
14 godina

Ja više niti ne gledam televiziju... Možda di koji film, ali dok stave reklamu mičem se od televizora. Ne mogu trpit reklame.

TV je ko poljski WC.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Izgleda da će OI na HRT-u ići u 16:9 formatu.

Najgora sljepoća je kad se ne želi vidjeti i najgora gluhoća je kad se ne želi čuti.

0 0 hvala 0
17 godina
Grbi94 kaže...

Ako slučajno i bude tak onda je situacija,{#} još i blesavija u praksi tj pitanje ide ovak a zakaj svjetsko nogometno prvenstvo nisu gurali u 16-9.Odgovor na ovo jednostavno pitanje nema smisla niti očekivat, jer je samo pitanje dovoljno blesavo kaj drugo s obzirom na sve kod nas dobro došli u beslpatni cirkus i vozi miško.{#}{#}

17 godina
protjeran

HRT sramota. sad su krenuli i svoj program snimati u 16:9 i onda opet to trpaju u 4:3 LB... Ma daaaj gadite mi se više...
studijske emisije + cjelokupni sadržaj sa OI = 16:9 HRT pušta u 4:3LB....
stoka sramotna... ionako imaju duple kanale... pa neka na one duple nama puste 16:9.

Play Hrad Play Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grbi94 kaže...

Izgleda da je stvarno tak fučkaj ga,{#}no samo u snovima uglavnom dobro došli u prvoklasni smrdljivi HRT cirkus a ovu sliku OI na SPTV ne treba nit komentirat.{#}

15 godina
neaktivan

Ljudi se trude,nemojte tako,pa sad je bila velika smjena i svi smjenjeni će zadržati direktorsku plaću,a ovi novi će svoju povećati,jer ipak su oni direktori i moraju imati veću plaću od ovih odbačenih direktora ili urednika.

Treba održavati dva programa,24 sata tj 48 sati po danu,a ima ih samo 4000,ako dodjelimo 48 sa 4000 dobijemo 0,012 h,znači toliko jedan zaposlenih radi jedan dan,ili ako podjelimo ljude i stavimo 2000 na jedna program,znači onda djelimo 24 sata na 2000 ljudi,što je isti rezultat 0.012 h radi svaki zaposlenik.

Težak je to kruh,vjerujte mi! Program koji traju 24 sata,neka su dva filma koja su u prosjeku 3 sata sveukupno,tu mislim da treba samo jedan čovjek,a ostalih 1999 mogu popiti kavu ili otići kući na ručak,par serija neka su 3x20 minuta,što je sat,tako da od 24 sata možda ima 5 sati proizvodnje....

Molim vas da plaćate pretplatu i da zahvalite Bogu,što nam toliko ljudi omogućava toliko kvalitetan program!

Šteta,sad smo uzgubili i Štimaca koji je svojim kvalitetnim komentarima i dupliranim rečenicama bilo jedno od najboljih riješenja HRT-a,jeo je i pio,spavao...na račun HRT-a cijelo EP (predpostavljam),takav kvalitet dugo neće biti na HRT-u,ali tko zna,ako ne napravi rezultate sa repkom HRT-ova vrata su mu širom otvorena!

U3PM

3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice