HGspot traži izlaz

poruka: 39
|
čitano: 15.670
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HGspot traži izlaz".
17 godina
HGspot traži izlaz

0 0 hvala 0
17 godina
Re: HGspot traži izlaz

napušta brod koji tone hmm poznato?

16 godina
igy kaže...

napušta brod koji tone hmm poznato?

hmm, rekao bi (semantika) da je to Titanic koji je odavno potonuo, Prpa ga je samo trebao izvuči na suhi dock. (ili nasukati..). Pa nije baš uspio u spašavanju, ali brod je nasukan. Njegovo radno mjesto više nije potrebno...

Za razliku od radnika koji uživaju u godišnjem bez kemijanja po kalendaru da bi iskoristili ovaj tjedan... (cinizam).

-btw, zar to nije u najmanju ruku eufemizam, možda čak i protivno zakonu (nazvati to 'godišnjim'), jer spada pod lažno izvješćivanje javnosti ili navođenja u zabludu... -inspektori?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
Whatever kaže...
ihush kaže...

hmm, rekao bi (semantika) da je to Titanic koji je odavno potonuo, Prpa ga je samo trebao izvuči na suhi dock. (ili nasukati..). Pa nije baš uspio u spašavanju, ali brod je nasukan. Njegovo radno mjesto više nije potrebno...

Za razliku od radnika koji uživaju u godišnjem bez kemijanja po kalendaru da bi iskoristili ovaj tjedan... (cinizam).

-btw, zar to nije u najmanju ruku eufemizam, možda čak i protivno zakonu (nazvati to 'godišnjim'), jer spada pod lažno izvješćivanje javnosti ili navođenja u zabludu... -inspektori?

nisi dobro pročitao članak.

čovjek je podnio zahtjev za sporazumni prekid radnog odnosa i dok se to ne riješi ide na godišnji na koji ima pravo kao i ti i ja i ostali građani.

koja inspekcija !?

-čitao sam.. ali (očigledno zabuna).. ja govorim o ''godišnjem'' za radnike. ne za Prpića, :)

-za radnike koji su na godišnjem, postoje davanja, postoji plaća... a lažno oglašavanje i sl je kažnjivo.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
HGspot traži izlaz

Evo ja sam ga našao za HGSpot

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

5 0 hvala 0
17 godina

Evo, osim što govori o odlasku, govori i o pregovaranjima;

http://danas.net.hr/novac/page/2011/06/20/0078006.html

Prpić: HGspot je veliki brand i on će opstati

"HGspot je jedan veliki brand i jednostavno treba raditi na njegovoj obnovi. U pregovorima dobavljača i vjerovnika je uključeno puno strana, pa neće biti tako lako privesti ih kraju. No, u svakom slučaju oni moraju završiti", kaže Hrvoje Prpić za Danas.hr. 

Odluku o odlasku iz HGspota donio još prije dva tjedna, jer, kako kaže, ne želi prolaziti sve još jednom iznova. Procjenjuje da pregovori neće biti zaključeni ovo ljeto. 

Prpić je uvjeren da ovaj maloprodajni lanac informatičke opreme ima budućnost. 

"Ako se pregovori završe, a to se mora kad-tad dogoditi, HGspot neće imati niti jedne kune duga. Sigurno je da onda može opstati. Ako smo prošle godine u samo devet mjeseci mogli zaustaviti negativni trend poslovanja, to se može ostvariti ponovo. Naravno, jedan period, godinu do dvije, HGspot neće biti tvrtka koja će zarađivati, ali niti biti u gubitku. 

Hrvoje Prpić smatra da danas dobro ne posluje niti HGspotova konkurencija, zbog čega će se u toj branši u skoroj budućnosti morati provesti konsolidacija. Zaključuje da će se tek tada vidjeti tko sve može opstati na hrvatskom tržištu. "

Izgleda da cijelo ljeto neće raditi.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HGspot traži izlaz

Iako, moram priznati da ce mi, jednom kad HGspot konacno propadne, nedostajati flejmerski hate topici na BOL-u...

Mozda bi formu trebalo odrzati cisto zbog toga. {#}

0 0 hvala 0
17 godina
HGspot traži izlaz

Mislim da sam odlučio,želim raditi u HGspot-u, radinici će imati godišnji preko cijelog ljeta{#}

{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice