ako neko ima višak jednu pozivnicu bio bi zahvalan
možete poslat na markomamic91@gmail.com
thnx!
edit:dobio,hvala
Meni neda zbog godina....zna li neko kako se to moze zaobicci???starno me zanima....kme--kmeee
Meni neda zbog godina....zna li neko kako se to moze zaobicci???starno me zanima....kme--kmeee
laži da si punoljetan s novim akauntom? :P
laži da si punoljetan s novim akauntom? :P
Necu da pravim novi...moze li se ikako dodati na stari
Meni zapravo nije toliko do toga da je omogućeno prebacivanje, već da sami servisi su umreženi. Znači ja imam facebook, ti imaš google plus. Ja tebe preko face-a dodam za kontakt i mogu ti slati poruke/chatati stobom, dijeliti slike i sl. A ti isto to radiš iz g+ preko svojih krugova. Znači svatko koristi što mu paše ali rezultat oboje primamo i šaljemo informacije jedan drugome.
I da je tako sa svim servisima. Na primjer msn-om možeš raditi video poziv sa korisnikom skype-a, ili chatati sa korisnikom gtalka i slično...
To je ko da igrajući fifu zabijaš golove na PES-u ;)
Meni zapravo nije toliko do toga da je omogućeno prebacivanje, već da sami servisi su umreženi. Znači ja imam facebook, ti imaš google plus. Ja tebe preko face-a dodam za kontakt i mogu ti slati poruke/chatati stobom, dijeliti slike i sl. A ti isto to radiš iz g+ preko svojih krugova. Znači svatko koristi što mu paše ali rezultat oboje primamo i šaljemo informacije jedan drugome.
I da je tako sa svim servisima. Na primjer msn-om možeš raditi video poziv sa korisnikom skype-a, ili chatati sa korisnikom gtalka i slično...
To je ko da igrajući fifu zabijaš golove na PES-u ;)
Pa i ne baš. To je kao da si na t-mobileu a možeš zvati i tele2 i vip korisnike. Komunikacijski protokoli bi trebali koristiti standard isto kao što je html ili kao što svatko svakome može poslati email neovisno o davatelju usluge i to bi trebalo biti sasvim normalno. Znam da to velikim igračima nije u interesu ali svi korisnici bi profitirali.
Fejs olvejs ima konkurenciju .
Odlična zamisao, krugovi su predobra stvar. Trebate invite? ppajte me
Molim vas pozivnicu na kkiikkyy@gmail.com unaprijed hvala....
dodajte me na kkiikkyy@gmail.com
dodajte me na kkiikkyy@gmail.com
Ma sve ti je to u BETA fazi i google jos radi na svojoj ''social'' mrezi...tako da bih kroz mozda mjesec,dva mjeseca mogli dočekati pravi razvijeni google +..
U sparks tražilicu upiši što preciznije traženi pojam. Znači nije dovoljno napisati "music". Ja sam što se muzike tiče napisao "The Beatles" i svakodnevno mi šibaju razni članci o njima na sparksima. Isto tako imam i jedan spark pod nazivom "Samsung Galaxy S2" i tu čitam/gledam vijesti i sl vezane uz taj mobitel. Onda imam Battlefield Bad Company 2 i tako dalje, i tako dalje.
može meni neko objasnit kako to funkcijonira ? imam google+ acc i sta sad sa njim ?
može meni neko objasnit kako to funkcijonira ? imam google+ acc i sta sad sa njim ?
isto što i sa facebookom
imaš krugove, svaki krug za odrđene vrste prijatelja, bliskih i onih manje bliskih
imaš poljeza unos objave ili poveznice, slike i tada te pita koji sve krugovi mogu vidjeti to što si objavio
recimo imaš djevoju i samo je ona u tvom krugu, sve što objaviš samo za njen krug, vidjeti će samo ona,
isto što i sa facebookom
imaš krugove, svaki krug za odrđene vrste prijatelja, bliskih i onih manje bliskih
imaš poljeza unos objave ili poveznice, slike i tada te pita koji sve krugovi mogu vidjeti to što si objavio
recimo imaš djevoju i samo je ona u tvom krugu, sve što objaviš samo za njen krug, vidjeti će samo ona,
kako da dodam ljude u krug? nigdje nema onog gumba
Na profilu osoba nemaš ovaj gumb?
Ako nemaš, stavi SS dok si na nekom profilu da vidimo fali li još nešto.evo
Ne mogu te niti pronaći na tražilici. Preko pozivnice si upao na Google+? Kod uređivanja profila si stavio "Vidljiv prilikom pretraživanja"?
evo
Ne mogu te niti pronaći na tražilici. Preko pozivnice si upao na Google+? Kod uređivanja profila si stavio "Vidljiv prilikom pretraživanja"?
nisam preko pozivnice.... jesam, sad probaj, ako neide imas gore link u jednom postu
evo
nisam preko pozivnice.... jesam, sad probaj, ako neide imas gore link u jednom postu
Tebi je profil još uvijek na profiles.google.com umjesto na plus.google.com. Daj mi mail pa ću ti poslati pozivnicu.
Vraški me zanima kaj ima u krugovima?? Molim pozivnicu na mihael.plut@gmail.com
Tebi je profil još uvijek na profiles.google.com umjesto na plus.google.com. Daj mi mail pa ću ti poslati pozivnicu.
dosao mi je mail ali kad kliknem pridruži se google+ onda mi izbaci ovo: This feature is not available for your account
dosao mi je mail ali kad kliknem pridruži se google+ onda mi izbaci ovo: This feature is not available for your account
Mislim da trebaš imati najmanje 18 godina da bio mogao koristiti Google+.
Mislim da trebaš imati najmanje 18 godina da bio mogao koristiti Google+.
rijesio sam to, stavio sam mail od gmaila
Kako si riješio?
Kako si riješio?
probao sam promjenit datum rođenja na yahoo mail ali mi nije dalo pa sam prebacio na gmail
isto što i sa facebookom
imaš gore tražilicu prijatelja i onda samo drag n drop u krug