Dušu dalo za neki HTPC...
Ovo je dobro za kolinje,...
Ubaciš meso u turbinu, a iznad video portova dobiješ mljeveno meso, fašira,....
Kada bi morao birat izmedu AMD i Nvidie u ovom cijenovnom rangu..definitivno bih uzeo brutalitis ARESII..
snobovi ce s ovim modelom konacno doc na svoje...
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Koja topcina
A što ću, uzet ću dvi tri kad dođu 
Uzimam cim dovrsim hidroelektranu...
koji vrag svi spominjete elektrane, pogledajte samo prošlu generaciju grafičkih od nvidie i novu od amd-a, top kartica nemre ispod 2x8pinskog napajanja a ako performanse budu kako kažu adekvatna konkurencija bi bila asus ares koja koristi 3x8 pinsko napajanje
Pa moze kartica imati i 4x8 ili 6 pinskih konektora, ne znaci da izvlaci maximum iz svakog i da to sve koristi GPU.
Ljudi! 900 dolara, zvoni li nekome šta u glavi? 
Zvoni crveni alarm, jer tih 900 dolara znači 9000kn.
A AMD ne planira ništa do sljedeće godine... ccccc...
nije da im je potrebno kad i ovak konkurencija ne radi nikakav posao pa da bi morali biti u strahu..
na štetu korisnicima..
A znaš kad je ustvari nVidia planirala ovo da izbaci, još davnih dana. Samo nisu nikako mogli da je naprave da radi. Ovo je trebalo da bude GTX680 BTW. Sad su je napokon završili :D
znam ali ova generacija ima najbolji omjer power/performanse u zadnjih ne znam ni ja koliko godina a ljudi stalno isto pričaju "uh treba mi elektrana". osim toga onaj tko ima za ovu karticu sigurno ima 1200w napajanje već u računalu
Otprilike ista vrijednost kao i 400-500 dolara nekad, a tad su se kupovale kartice tog ranga.
za ovu karticu dovoljno je kvalitetno 550w napajanje. da je 200 dolara skuplja od 680 bila bi super cijena za takvu grafičku
Vidim Ejsus (Asus) leak-a opasno...netko ce dobit sut u dupe 
Joj. Prošla su vremena kad su top kartice koštale 400$. :(
Sad ni soma eura nije dosta.
Drobilica svih igraćih naslova!
Drobilica svih igraćih naslova!
Drobilica novčanika i dobrih odnosa sa ženom!
Joj. Prošla su vremena kad su top kartice koštale 400$. :(
Sad ni soma eura nije dosta.
A to doba je bilo...kad?
8800GTX je koštala 5000kn.
7900GTX - 500$
5900Ultra - 600$
Dalje mi se ne da uopće ići jer top kartice nikad nisu koštale 400$... čak i ove od 500 su relativna rijetkost.
No ipak s druge strane svakako se možemo složit da je 900$ previše, no onaj tko ima će i platiti.
Ne vidim uopće poantu ove kartice.Preskupa je za 99% gamera,što bi valjda trebao biti prioritet broj 1.Da je ljudi mogu kupiti,a ne da bude najbrža.Ovako će je valjda imati 5 ljudi na planeti,a ostalih 2 miljarde će voziti AMD 7 seriju.
Kome ovo proizvode?? ovo je ko i ferrari dostupno samo odabranima.... Nitko ko ima više od zrna graška u glavi neće dat toliku lovu za grafičku..(VALJDA
)
Ružna grafa.
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
Kome ovo proizvode?? ovo je ko i ferrari dostupno samo odabranima.... Nitko ko ima više od zrna graška u glavi neće dat toliku lovu za grafičku..(VALJDA
)
Zasto netko ne bi dao novce za to?
Tko si ti da nekome kazes da nema zrna graska u glavi ako kupi tu karticu?
Da imam novaca i 3x30" monitora i zelim halat kako spada, ne bih ni sekunde razmisljao i kupio bih tu karticu, vjerojatno jedina kartica uz GTX590, koja ce lagano zbog memorije kaskat, koja je bas vrutalno futureproof.
To sad kupis i garatnirano si barem 3g miran i bas te briga.
Nemojte molim vas biti ljubomorni.
Kartica je fenomenalno dostignuce i nesto nezamislivo da toliko snage moze biti u 1 čipu.
Bas, monstruozno. I sto je najsmjesnije vuce samo 250W. Pa di to ima?
Cemu uopce raspravljanje o cijeni, sta ste mislili da ce kostat 100eurica. Kupice onaj tko ima love, i nije da ce ic u vecem broju u prodaju pa cijena predstavlja problem.
Ne vidim uopće poantu ove kartice.Preskupa je za 99% gamera,što bi valjda trebao biti prioritet broj 1.Da je ljudi mogu kupiti,a ne da bude najbrža.Ovako će je valjda imati 5 ljudi na planeti,a ostalih 2 miljarde će voziti AMD 7 seriju.
Prodati ce se kartice u to uopce nema sumnje, ima ljudi koji voze quadfire/sli za koji su pljunuli 2k dolara...
8800ultra launch $800, 10% brza od osjetno jeftinije 8800GTX. Jel se prodavalo? jest..
Ljudi morate prestati ograniceno razmisljati. Ako si vi ne zelite/ne mozete prisutiti nesto, ne znaci da je netko drugi u istoj situaciji.
7 serija radeka je prodana u znatno manjoj kolicini od 6 serije gsile tako da ne znam kako ce sad 2 bilje ljudi "vozit" doticnu.
al ajd, glavu u pijesak...