Garminovi Androidi

poruka: 8
|
čitano: 2.852
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Garminovi Androidi".
16 godina
neaktivan
Garminovi Androidi

Mah daj sada su vec pretjerali svi,........samo jos fali da i koncar i gorenje pocnu ulaziti u moblino trziste

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Garminovi Androidi

@ja

končar i gorenje slobodno mogu ući u tržište ako imaju par desetaka milijuna eura za potrošiti na razardu UI sučelja... stoga ne trkeljaj...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Garminovi Androidi
Mayo kaže...

@ja

končar i gorenje slobodno mogu ući u tržište ako imaju par desetaka milijuna eura za potrošiti na razardu UI sučelja... stoga ne trkeljaj...

ma čovjek govori o nečemu drugomu a to je da proizvođaći sredstava za čišćenje, babe na placu koje pletu košare i diona jednostavno nisu SPECIJALIZIRANI za to, te se petljaju tamo gdje im nije mjesto!!!
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
Garminovi Androidi

I? Ni Apple nije imao iskustva s mobitelima pa je proizveo iPhone. Od nekud se mora poceti kaj ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

I? Ni Apple nije imao iskustva s mobitelima pa je proizveo iPhone. Od nekud se mora poceti kaj ne?

hahaha........apple i garmin ni ista stvar.......iskustvo appla s iPodom i mac pc nije ista ko i samo s navigacijama........
cak ni noki ni uspjela napraviti nest slicno kao iPhone s touch ekranom
spri al istina......a sta ce garmin napravit..joooooj sve se bojim.....bilo je vec govora o njima...al su predstavili samo home stranicu tog telefona.,,,,,,,,,,,dalje nisu dali....kada ni zvaka za seljaka...sutra cemo moci kupiti rum plocice koje se otvaraju na dodir il imaju neki ekran osijetljiv na dodir :-))))))))
meni nekak bolje kada to ima i nesto tipaka.......al iPhone ima super software.......a ovak inace u obicnim telefonima najaci je samsung..
16 godina
neaktivan
Matatata krele od zanata kaže...
Mayo kaže...

@ja

ma čovjek govori o nečemu drugomu a to je da proizvođaći sredstava za čišćenje, babe na placu koje pletu košare i diona jednostavno nisu SPECIJALIZIRANI za to, te se petljaju tamo gdje im nije mjesto!!!
 UPRAVO TO LEGENDO UPRAVO TO
EV RUKE :-)))))
17 godina
neaktivan
Garminovi Androidi

EI Niš ili Čajevec mobitel hehehehe jos samo da se prodruzi RIZ i to je to.

0 0 hvala 0
17 godina
ja00022 kaže...
infinityzg kaže...

hahaha........apple i garmin ni ista stvar.......iskustvo appla s iPodom i mac pc nije ista ko i samo s navigacijama........

a ovak inace u obicnim telefonima najaci je samsung..
Dobro ti je infinity rekao. A kakve veze je imao apple s mp3 plejerima? Pa je uspio. A garmin s svojim gps iskustvom je bliže mobitelu nego što je apple bio sa Mac iskustvom.

A ovo sa samsungom ->ROFL

Koliko si star? 13?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice