Flat za mobitele – ne treba?

poruka: 33
|
čitano: 6.995
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Flat za mobitele – ne treba?".
17 godina
protjeran
Re: Flat za mobitele – ne treba?
BlueMax kaže...

Zna li netko otprilike koliko prometa ode na sat razgovora Viberom ili Skypom, bez videa.

jel za viber i skype obične pozive dovljno uključita cellular data (iphone) ili je potrebno uključit i 3g. cellular data je samo edge ako se ne varam.

''how yes no''
16 godina
neaktivan
Flat za mobitele – ne treba?

Wtf? Kakav je ovo clanak?? Prvo po naslovu sam stekao dojam da se radi o Hrvatskoj, kao drugo ovakve gluposti nebi trebalo pisati, barem ne kod nas i to jos sljedecib 5-10 god. dok se ne sredi prvo kvalitetna 3G mreza, zatim kasnije 4G koju vecina korisnika mozemo samo i sanjati jos neko vrijeme, a zatim WiFi. 

Menj je 1GB pre malo i uzasno me zivciraju te njihove fore o toboze nekom flatu koji to zapravo nije. Jer jebo ti flat kad ti spuste brzinu nakon 1GB na razinu brzine interneta prije cca 8 god.

Fuck this sistem!!

I da btw: ovo mi izgleda ko placeni clanak kako bi se korisnike pripremilo na nesto novo tj.

neke jos novije i gore tarifne opcije :/

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Flat za mobitele – ne treba?
77ari kaže...
FlyBoy kaže...
Oldy kaže...

Što ključna riječ? Na pc ili lapu ista stvar da li ti stick uštekao u stolni ili laptop potpuno su isti paketi. Vjerovatno ima stari vipov paket od 10GB gdje je svaki MB preko paketa 2,90Kn :)

A ja ipak vjerujem da govori za ADSL.

Da govorim za ADSL, ova T-comova tarifa 10gb/mj. To sam ja imao prije fleta i bilo mi je malo radi igrica i već godinu dana imam flet, jednom sam nekih 10 gb prekoraćio nisu mi nikako signalizirali da sam prešao limit.

Pa kud petljaš adsl na mobilni net?????????

bug caruje, um klade valja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice