Zna li netko otprilike koliko prometa ode na sat razgovora Viberom ili Skypom, bez videa.
jel za viber i skype obične pozive dovljno uključita cellular data (iphone) ili je potrebno uključit i 3g. cellular data je samo edge ako se ne varam.
Zna li netko otprilike koliko prometa ode na sat razgovora Viberom ili Skypom, bez videa.
jel za viber i skype obične pozive dovljno uključita cellular data (iphone) ili je potrebno uključit i 3g. cellular data je samo edge ako se ne varam.
Wtf? Kakav je ovo clanak?? Prvo po naslovu sam stekao dojam da se radi o Hrvatskoj, kao drugo ovakve gluposti nebi trebalo pisati, barem ne kod nas i to jos sljedecib 5-10 god. dok se ne sredi prvo kvalitetna 3G mreza, zatim kasnije 4G koju vecina korisnika mozemo samo i sanjati jos neko vrijeme, a zatim WiFi.
Menj je 1GB pre malo i uzasno me zivciraju te njihove fore o toboze nekom flatu koji to zapravo nije. Jer jebo ti flat kad ti spuste brzinu nakon 1GB na razinu brzine interneta prije cca 8 god.
Fuck this sistem!!
I da btw: ovo mi izgleda ko placeni clanak kako bi se korisnike pripremilo na nesto novo tj.
neke jos novije i gore tarifne opcije :/
Što ključna riječ? Na pc ili lapu ista stvar da li ti stick uštekao u stolni ili laptop potpuno su isti paketi. Vjerovatno ima stari vipov paket od 10GB gdje je svaki MB preko paketa 2,90Kn :)
A ja ipak vjerujem da govori za ADSL.
Da govorim za ADSL, ova T-comova tarifa 10gb/mj. To sam ja imao prije fleta i bilo mi je malo radi igrica i već godinu dana imam flet, jednom sam nekih 10 gb prekoraćio nisu mi nikako signalizirali da sam prešao limit.
Pa kud petljaš adsl na mobilni net?????????