Jos nije nestalo kreativnih ideja....fasciniran sam kako je neko bio inspiriran kad mu je ovakava ideja pala na pamet.Svaka cast kreativnom timu iz Art Lebedova.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zašto ovako naša pamet ne dizajnira već sve živo kopira,a te kopije budu 10 puta gore od originala
Totalno nepotrebno, ovo nije po ničemu korisna ni zanimljiva inovacija...
Totalno nepotrebno, ovo nije po ničemu korisna ni zanimljiva inovacija...
Da li je zanimljiva, to je subjektivni dozivljaj. Nije lose, ali nisam pretjerano fasciniran.
A korisna definitivno je, ako te zanima koliko je sati.
Ekipa iz Art Lebedeva je uvijek pravila zanimljive stvari, pa tako i ovaj sat. Po meni bi se o funkcionalnosti ovog sata dalo raspravljati (pod tim mislim jasnoću brojki...), ali dizajn je vrhunski.
Nesto slicno sam video mozda u nekom filmu ili igrici. (Morphing efekt)
Kod mehanickih satova najvise mi smeta buka, ono klik-klak svake sekunde je pravi uzas. Mogu zamisliti koliko buke stvara ovakav mehanicki casovnik.
Kod mehanickih satova najvise mi smeta buka, ono klik-klak svake sekunde je pravi uzas
hehe a kako bi onda tek podnio automatic ručni sat sa tissot mehanizmom? dosta je glasan i možeš ga čuti i s nekih 5m udaljenosti, ali zato je čuka i pol
Kako sofisticirana ironija... Svaka čast.
sat je fora i ono ljudi bi me zavidno gledali kad bi mi došli doma i sve to
no siguran sam da to ne košta ispod 200$
Sve će ruski dizajneri dizajnirat, samo ne svoje web-stranice... Gori su od Monitor.hr-a...
art lebedev je fascinantna tvrtka
ako se sjećate oni su dizajnirali i Optimus maximus tipkovnicu (ona svak tipka jedan ekranić) i još hrpu stvari
Rusi su dizajnirali i Ladu, Moskvic, Zaporozec, Volga, dizajnerski 'master piece'
Rusi su dizajnirali i Ladu, Moskvic, Zaporozec, Volga, dizajnerski 'master piece'
Jel ovo sarkazam ili tvoja pohvala?Ne mogu da dokucim! :)