Koje su to kvalitete vrhunskog klokera?
Osim toga sto mora nabaviti tekuceg dusika... ?
ono ... WOOOOOOOOOOOOOOOW O_O
:D
ovde neki ocigledno ne shvataju da ovaj lik nije na tom celeronu pokreno niti jednu jedinu igricu, jer nije ni cilj bio to postici..nije odvrtio ni jedan test stabilnosti, nije slagao komponente da na kraju igra sa ovim bla bla..uspio je validirat rezultat u cpu-z i mozda mu je upravo nakon toga, nakon nekih 3 min i izgorio procesor :D
svrha je pokazati sposobnosti procesora, a i sposobnosti clockera da izvuku maximum iz njih..da je on htio celeron za 24/7 clockno bi ga na 4+GHz i to je to..
masa ljudi koji drze rekorde u OCu su tek stigli napraviti validaciju pri takvim extremnim taktovima. ako malo pogledas po forumu onda ces vidjeti da neki iskusniji overclockeri vele najveci stabilan takt je tolko i tolko i najveci takt opcenito je ovolko i onolko
Treba podesiti kvadrilijun sitnih postavki u biosu, odabrati odgovarajuću ploču, biti strpljiv, pažljiv i još puno toga.. Znaš kako kažu - "e da je znat ko srat..."
Nekuzin sta je s onim postom s urlikanjem....ugledaj se na mene....kontemplacija:P...
nego stvarno impresivan rezultat da je dao barem rezultate :D bili bi prezanimljivi ....
ali vjerovatno ne može ofc...
Stvarno bad što nisu na 8200 zaokružili, kontam da lik sanja taj 1mhz svaku noć.
Koliko ja vidim, to ima jače hlađenje od mog frižidera i hladnjače zajedno.
Tekući dušik je gadna stvar. Tvoja hladnjača je tropska klima prema njemu :)
Koliko ja vidim, to ima jače hlađenje od mog frižidera i hladnjače zajedno.
Tekući dušik je gadna stvar. Tvoja hladnjača je tropska klima prema njemu :)
Pa, s obzirom da je vrelište dušika -195.79 °C, rekao bih da je to poprilično hladno :)
EDIT: Naravno, to vrelište je uz tlak od 1 bar.
ma samo se ti *ur*i , ipak si maher . Kako ti je to samo uspilo......
Zanimljiv rezultat, sto vise impresivan.
isuse koji careevi
da bas carevi jer su clockali procesor ...
zbog rezultata celeron na 8.2 GHz