omg
Ispunio.
Ispunio.
Ispunio.
Takodjer! Neka svi vide da sam ispunio!!!!!!!!!!! :))
Bas se vise da je to samo da znaju koje reklame ubacit, tako su prozirni, gori su od ovih u vladi. Al eto, moraju se i bugovci nekako financirati. Ili ovo ili neka dignu cijenu na 40kn. Pa ni to nije bas puno za dat za ovako dobar casopis, umjesto bug i zvake uzmes samo bug i uzicas zvake, he he.
Hvala na ukazanim nedostacima i greškicama. Sad je ispravljeno za sljedeće ispitanike. Još jednom puno hvala svima na odvojenom vremenu za ispunjavanje. Svrha ove ankete je višestruka - dakle, cilj nam je saznati vaša mišljenja vezana uz sadržaj Bug Onlinea kako bi u budućnosti još kvalitetnije mogli prilagođavati sadržaj portala. Pogodili ste da je cilj ankete ujedno i marketinške naravi. Ne namjeravamo vas zatrpavati oglasima, ali dakako da želimo našim trenutnim i potencijalnim oglašivačima ponuditi dodatne informacije o vama kako bi oni uspješno mogli prilagoditi i svoju marketinšku komunikaciju. Sigurno i vi radije želite vidjeti oglas na portalu s tematikom koja vas osobno zanima i koji bi vam povremeno mogao ponuditi i kakvu korisnu informaciju.
Lijep pozdrav svima,
Vinko (marketing)
Ima jos jedna greskica. Kod kucnih ljubimaca pise "Zec", a zec nije zivotinja koja moze bit kucni ljubimac. Trebalo bi pisati kunic. Znam, da se nazivi cesto koriste i ovako i onako, ali eto...
Ha evo i moj doprinos...
Nije više anonimna anketa ako tu napišete da ste ju ispunili! hahaha
Eto i ja sam ispunio.
I ja doprinjeo ispunjavanju ankete :D
a to je samo za clanove bug online foruma
Kad ćemo znati rezultate?
Nemojte samo reći - u sljedećem BuG-u.
ne,ne...u BUG-u za 5mj......lol...
nije losa anketa
da vas pitam nešto.Jeste li dobili zvjezdicu nakon što ste ispunili anketu?
Ajdmo Bugofci, imate gomiletinu lojalnih čitatelja koji su evidentno odgovorili na poziv za anketu. Direktore - jesi zadovoljan?
Ajronmen - nisi jutros bio na prozivci i čišćenju cvjećarnice...
da vas pitam nešto.Jeste li dobili zvjezdicu nakon što ste ispunili anketu?
Ja sam dobio porciju ćevapa sa lukom.
A sta ako sam malkice slag'o na anketi? Ocel vikat ko na mene? :D (Ispunio)
Ajronmen - nisi jutros bio na prozivci i čišćenju cvjećarnice...
ROFL ROFL ROFL
Genijalno!
Ispunio.
eto ispunio, ocu dobit sta, mozda kakav lcd tv, ili smartphone??'
Platite mi pa ću vam ispuniti anketu.
Platite mi pa ću vam ispuniti anketu.
Haha! Kako si mi ti pametan i duhovit.
ja sam jos jucer ispunio trebalo mi je 5 min... nije dugo to svi mogu ispunit nece im 5 minuta upropastit život :D
znao sam odgovore na sva pitanja
prvi put u zivotu :)))))))))))
Popunio, naprosto obožavam ispunjavati online ankete, čine me bitnim i mislim da nekog zanimam osobno, hvala bug-u na anketi, popuno sam iskreno i sa zadovoljostvom, može li svaki tjedan druga anketa pa da anliziramo rezultate na forumu, ankete su zakon. Ova je baš super. Ima super pitanja. Trebalo je staviti i psihološki profil na kraju ovisno o odabiru odgovora, kao oni testovi "da li imate potencijala biti celebrity" i slično.
Hvala na anketi. Idem popunit još jednom.
shto si bio drugi put?
aktivni pratitelj sporta sa pivskim trbuhom ili metrosexualac? :))))))))
Popunio :)