Bolt EV s dometom od 383 kilometra

poruka: 31
|
čitano: 4.021
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bolt EV s dometom od 383 kilometra".
15 godina
Re: Bolt EV s dometom od 383 kilometra
zoki.zlikowski kaže...
jozef kaže...

1. u Zubaku koriste Castrol FST 5W30, to ulje košta 7 eura po litri, ne znam točno koliko ga oni naplaćuju, ali... Audi A6 3.0 TDI zamjena ulja kod Zubaka 1208kn. Ako je stariji model Zubakov Neostar servis to radi i znatno povoljnije.
2. u TDI 3.0 ide 9L, u mog atmosferskog V6 benzinca ide samo 6L, kao što sam ti rekao mene cijela izmjena s filterom, rukama, skladištenjem otpadnog ulja ispadne ispod 100e (Ne u Zubaku, auto mi nije iz VAG grupe). 
3. Izmjena ulja na Veyronu košta $20k.

4. 2500kn i dalje nije $500.

Ne znam je li litra ulja pojeftinila, ali meni su tada naplacivali 2,500 do 3,000 kn izmjenu ulja (sa ili bez filtera).

Vjerujem, ti lopine imaju čudne tarife. :-(
On topic: održavanje elektro-automobila bi trebalo biti puuuuno jeftinije, ali na kraju sve ovisi kako te servis odere, što pokazuje i ovaj primjer. Više puta se moglo čuti da su Teslini servisi za vanredne popravke bezobrazno skupi. Nyland je previše poznat da bih mu bezrezervno vjerovao. Velike su šanse da je sponzoriran.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice