NORMALNO DA SE ĐUBRAD IZ T-COMA PROTIVE. LOPOVI.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
NORMALNO DA SE ĐUBRAD IZ T-COMA PROTIVE. LOPOVI.
Neka se protive, država je glavna a ne neka kompanija (mada to nije uvijek slučaj ni u SAD). Sada T-Scum USofA platite "lobistima" da "lobiraju" kod ser(n)atora o neisplativosti besplatnog interneta, još upakirajte borbu protiv terorizma, nek se nađe.
A mozda i nece. I taj "besplatni" internet mora netko placati, a to ce biti drzava (tj. svi mi cemo to placati bez obzira jel tko koristi internet ili ne). T-comu bi to znacilo sigurnu lovu bez konkurencije, naravno, pod uvjetom da bas on bude "najbolji ponudjac", ali to njima i nije neki problem .
A mozda i nece. I taj "besplatni" internet mora netko placati, a to ce biti drzava (tj. svi mi cemo to placati bez obzira jel tko koristi internet ili ne). T-comu bi to znacilo sigurnu lovu bez konkurencije, naravno, pod uvjetom da bas on bude "najbolji ponudjac", ali to njima i nije neki problem .