Besplatni bežični Internet u SAD-u?

poruka: 6
|
čitano: 1.755
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Besplatni bežični Internet u SAD-u?".
16 godina

NORMALNO DA SE ĐUBRAD IZ T-COMA PROTIVE. LOPOVI.

Sempron 2400+1GBram+Radeon9600xt256+Windows7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Besplatni bežični Internet u SAD-u?
bik kaže...

NORMALNO DA SE ĐUBRAD IZ T-COMA PROTIVE. LOPOVI.

To je u SAD-u, ne kod nas. Kod nas bi se to moglo očekivati za cca. ..... za otprilike nikada...

Uostalom, T-comu je internet velika zarada, naravno da će se protiviti...
They say it's mostly vanity That writes the plays we act They tell me that's what everybody knows There's no such thing as sanity And that's the sanest fact That's the way the story goes Dire Straits - One World
17 godina
protjeran

Neka se protive, država je glavna a ne neka kompanija (mada to nije uvijek slučaj ni u SAD). Sada T-Scum USofA platite "lobistima" da "lobiraju" kod ser(n)atora o neisplativosti besplatnog interneta, još upakirajte borbu protiv terorizma, nek se nađe.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
17 godina

A mozda i nece. I taj "besplatni" internet mora netko placati, a to ce biti drzava (tj. svi mi cemo to placati bez obzira jel tko koristi internet ili ne). T-comu bi to znacilo sigurnu lovu bez konkurencije, naravno, pod uvjetom da bas on bude "najbolji ponudjac", ali to njima i nije neki problem Bogataš.

Think locally, act globally...
17 godina
protjeran
SupremeCommander kaže...

A mozda i nece. I taj "besplatni" internet mora netko placati, a to ce biti drzava (tj. svi mi cemo to placati bez obzira jel tko koristi internet ili ne). T-comu bi to znacilo sigurnu lovu bez konkurencije, naravno, pod uvjetom da bas on bude "najbolji ponudjac", ali to njima i nije neki problem Bogataš.

Sve narod plača preko poreza, a sada je na kriminalcima na vlasti da odluče kako će raspodijeliti novce. Pa idu izmišljati "teroriste", bijele, žute, zelene, crvene i crne vragove također, samo da ne idu novci tamo gdje su najpotrebniji (školstvo, zdrastvo itd.).
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...

po toj racunici ce prije Hrvatska imati taj "besplatni Internet" jer bi to bila prilika da cak i podignu cijene istog, a kod nas je najmanji problem T-comu platit usluge nekog politicara koji ce srediti situaciju da bude provediva. :-)

Primjer moze biti i nas glavni grad ... Mudrinic se "sjeti" ... Bandic populizmom "izreklamira" .... narod Bandica izglasa ... i onda "narod" placa 100-godisnji ugovor po kojem T-com od grada dobije 10kn za 10KB prometa - na brzinama od 56kbps .... Cool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice