Apple ispod očekivanja

poruka: 93
|
čitano: 10.309
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Apple ispod očekivanja".
14 godina
Re: Apple ispod očekivanja
Soapy kaže...
filipvk1000 kaže...

Možda zato što je puna naslovnica (ovaj tjedan ne ali inače da) Apple-a,kako tuži ove,kako tuži one,povreda patenta ovog,povreda patenta onog,pa onda cijene koje dižu u nebesa samo zato što je jabuka na njemu,a zapravo nema ništ posebno u Macbookovima.I onda tu dolaze i Apple fanboyi. Koji će se svađat,napravit 20 stranica na jednoj temi samo da bi ti objasnio kako je iPhone najbolji i svi ga ostali kopiraju,kako nema ničeg boljeg od iOS-a,Android sucks i to. Razumiješ? Ljudima ide više na k**** Apple {#}

Da nema hejtera Apple teme nebi imale više od 10ak postova {#} Većina Apple korisnika (iz razloga neću nazivat funboya) nikad nije spomenula da je Apple najbolji, svetinja i šta ti ja znam, to samo hejteri spominju (u negativnom smisli). Na drugu stranu koji Apple korisnik spominje Android i to kako on ne valja? Misliš da je Apple korisnicima lijepo slušati kad ih netko naziva manje inteligentim od ostalih samo zato jer koriste neki Apple-ov proizvod? A hoće li jedan Apple korisnik na drugu stranu ikad spomenut nešto slično tome ostalim korisnicima? 

Kad god pogledam komentare na Apple temu prvih 10ak postova anti-Apple postovi puni mržnje i vrijeđanja, a sadrže 0% objektivnosti. Nisi se nikad zapitao tko započinje sve te rasprave? {#}

True, very true... Samo pazi što pišeš, odmah ćeš postati fanboy nećega, ili hater, ili flameaš... ili općenito si tak uncool {#}

16 godina
neaktivan
Apple ispod očekivanja

Nisam si nikad mogao priustiti Appleove proizvode, a trenutno mogu, no ne zelim. Imam Air, Ipad i Iphoneve, ali sam ih se docepao po puuuuno privlacnijim cijenama od onih ducanskih. Sanjao samo jedno vrijeme da u novi stan stavim i 27''-icu, ali sam zbog cijene, a ponajvise zbog nemogucnosti nadogradnje - odustao, i furam piceka umjesto. Kao i za htpc i za kucni jukebox.

Uredaji su im vrhunski dizajnirani, a obzirom na sad vec neki solidan staz uz iste, mogu reci i prilicno kvalitetni. OS je prilicno brz i na slabom hardveru, i prilicno zatvoren, sto mi se cak i svidja, obzirom da te na neki nacin tjera da se fokusiras na produktivnost i kreativu. S druge strane, ima svojih nedostataka upravo radi zatvorenosti i jednostavnosti (ili kompliciranosti, zavisi o kutu gledanja). Iphone recimo imam od dvice, zato sto je bio PRVI takav telefon, i u tom momentu je bio nevidjena revolucija. Pa sam imao tricu, i sad cetvorku, koja je od svih nabrojanih i najgora - no ne i losa. Meni to sluzi ko telefon. Svidja mi se jednostavnost koristenja, vrhunski rjeseno mobilno surfanje, update-i koji donose zgodne i pametne dodatke, a drugo mi nis ni netreba. Na telefonu. Nemam ni jednu igru, ni aplikaciju na telefonu koji imam vec preko godinu. Koji ce mi k. Doma sam na kompu, na poslu sam na kompu, vani imam lap. Mob koristim za razgovor, mailove i na wc-u skratit vrijeme citanjem novina.

Uvijek su mi bili smijesni ovi haterski ispadi Apple - Android - Statijaznamko. Cak, cini mi se ko svojevrsni rasizam. Ovi ove, oni ove. Fakat ljudi nemaju pametnijeg posla. Kako kaže antički balkanski mislioc i stočar Kajtekojik Bolikojik "Mnogo te brige tko imade kakavski mobitel i kompjuktor, sa GSM signalom sam si pod zvijezdama".

Čovjek si uzme ono kaj mu se svidja, i kaj si zeli. I kaj sad ak je to Armani, Guči, Prda, Ajfon ili HTČ.

Zakaj ne skacete po glavi i ljudima koji par k kuna ostave za brand cipele, odjela, mecke, bembure, sponzoruse, umjetne sise, zube i umjetne kukove? Ak je imat iPhone preserantski, kaj nije i to? Kaj nije pametnije kupiti Mondea nego kajaznam, trojku ili peticu? Da ne velim da se poredba moze prosiriti i na druga polja, poput polja kukuruza i šečerne repice. Bezvz.

Meni nikad na pamet nije palo hodat okolo i gledat ko ima kakav mob. Cak stovise, dalje od blizeg kruga dragih mi ljudi, nemam pojma ko od frendova ima kakav mob. I kakav mob ima Andro Zivomebolikuki (TM). Pitam se, kakvi su ljudi, i zbog čeka su takvi, koji to upoće toliko primjećuju. Imaju li malog.... Poljskog miša kao kućnog ljubimca?

A u pravilu uvjek po temama ove prirode cujem spiku - "Hodam ti ja po kvartu s jednom potfrknutom nogavicom, brijem s ekipom, Android zataknut za remen, raskopčana šulja zgurana ispod njega. Nek se vidi ko zna pametno kupit mob, ko je pravi mango.

I uletimo ti mi tak u kvartovsku birtiju kroz zatvorena vrata. Dok sam otresao krhotine svježe razbijenog stakla sa tjemena, kroz slap krvi koji mi je nemilice zatvarao manje slabovidno oko, snimim siluetu male zgodne butre, svjeze izdepiliranih pazuha i brkova. Odma joj uletim sa spikom - ''Kaj ima mala, i ja se debiliram ispod pazuha. Smetaju mi dlake dok mašem rukama".

Ona mi se osmjehne čelom i odma skužim da je pala na spiku. Nježan tik lijeve strane njenih putenih usnica ispod crvenog, netom depiliranog područja otkrije mi da je mala spremna za akciju.

Pitam je - "Mala, kaj daš mi svoj fejs da te sad ne bocnem tam gdje boli?". Mala posegne ispod stola, i pokretima ko da raskopčava hlače na čičak, otkopča utoku.

I onda buraz, nebi vjeroval, izvuče Fon. I to ne bilo koji fon, nego prokleti federski Ajfon. Skoro sam pal u nesvjest. Odma sam skočio sa stolca i pljunuo joj na lijevo rame. "Kučko nerazumna, preserantska i rasipnička" - procjedih kroz svoje pozlaćene zube. Ruka je već poletila da je dokrajčim, ali u zadnji čas se zaustavim i iskalim bijes na nekom dummy fonu sa susjednog stola.

Bez obzira na smrtnu uvredu, nikada ne udaram svježe depilirane ženske.

Kimnem koljenom ekipi da krenemo. Odlučismo se ovaj put izaći kroz zatvoren prozor.

Prije no što sam izašao, titravim i za butru, prilično grubim glasom - "Kaj više nećeš moj fejs" ona procjedi držeći masku u rukama; "Rješit ću se Ajfona dragi, još nije kasno" - nastavi.

Pogledam je kroz razbijeno okno prozora, streljajući je silinom pogleda neslabovidnog mi oka. Laganim gangsta korakom, šepajući zbog zaustavljenog krvotoka noge sa potfrknutom nogavicom, vratim se do njenog stola.

Nagnem se preko stola, pretvarajući se da ću joj progutati privjesak sa lančića, što je natjera da ustukne i odmakne se od Ajfona. Pažljivo tempiranim, uvježbanim i ubojito brzim pokretom ruke, posegnem za Ajfonom, uhvatim ga i pokretom punim prezira ubacim ga u pepeljaru. Zapalim opušak iz pepeljare jer inače ne pušim, unesem joj se u lice, i gaseći netom zapaljeni opušak cigarete posred ekrana Ajfona procjedim - "Čitati ćeš o ovom na forumu, kučko".

Uglavnom, tek otkrio sa Lionom i oduševio se - sviđa mi se što Apple prodaje svoj os tak povoljno, i još ga možeš koristiti na svim svojim kompovima. Taj potez bi Microsoft trebao slijediti svakako. Zašto bi neko nelegalno nabavljao OS kraj tekve cijene?

E i da, Microsoft bi također trebao promjeniti ime u Bighard, pa kaj je tom Gatesu bilo na pameti kad je smišljao ime, pobogu?!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 11:55 (malium).

7 2 hvala 3
16 godina
neaktivan
malium kaže...
OS je prilicno brz i na slabom hardveru, i prilicno zatvoren, sto mi se cak i svidja, obzirom da te na neki nacin tjera da se fokusiras na produktivnost i kreativu.

Uglavnom, tek otkrio sa Lionom i oduševio se - sviđa mi se što Apple prodaje svoj os tak povoljno, i još ga možeš koristiti na svim svojim kompovima. Taj potez bi Microsoft trebao slijediti svakako. Zašto bi neko nelegalno nabavljao OS kraj tekve cijene?

Gle ,ja sam produktivan i kreativan i na Windowsu i na Linuxu i na OS X-u!! OS je apsolutno nebitan.

Da ,ali taj OS smiješ instalirati samo na Mac. Zato i može biti po toj cijeni.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 15:07 (kizo2703).
15 godina

applehejteri su ti kao bikovi kad im mahneš crvenom krpom. sužava se vidno polje i usmjerava na metu. tak je i kod hejtera, nema tu ni zrnca objektivnosti nego se stalno pjevaju iste pjesmice o nekakvom navodnom konstantnom trolanju apple korisnika svuda po forumu o tome kako je apple najbolji. a činjenica da se te pjesmice pjevaju samo kao odgovori na provokacije hejtera se stavlja u drugi plan.

no bik ni ne vidi drugi plan, bik vidi samo crveno.

14 godina
sirka666 kaže...
djdamir81 kaže...

jos malo, pasti ce appleu jos vise zarada samo dok Microsoft izbaci Win 8 i krenu novi tableti na tom pravom osu a ne na appleovom bez flash playera.

Nedavno je i Adobe za Android ukinia podršku za flash, vjerojatno će to i Microsoft napravit.

od kad to, kako ja onda imam i na mom S3 flash a i na galaxy tabu a sad sam gledao takodzer se flash moze skinuti i sa google playa. Ja miskim da si ti to krivo svatio. vec sad se neisporuciva s recimo galaxy S3 al se skine s google playa i to je to. mislim da ce tako i ostati. zasto bi oni ukidaki flash pa da budu internetske stranice upola neispunjene kao kod iphonea i ipada

16 godina
neaktivan

Rekoh, na neki način. To ne znači da svi imaju taj osjećaj.  Dozvoljavam da neke sama pojava Apple uređaja tjera na samo-blud. Obzirom na količinu pljuvanja, nebi se čudio da se radi o čestom primjeru kod homofobije - znaš ono, najglasniji ga najčešće također primaju. Nebi se čudio da slijedeće godine u Splitu gorljivi protivnici kamenuju Ipad bez zaštitne navlake. Tko zna.

Ja na dozerima uvijek odlutam, na njavu, igre, neke tamo forume o kompjukterima (vidi vraga). Primjetio sam da mac upalim, i radim. Možda zbog toga kaj tam neznam ništ di kaj stoji, a i nema tam bogznakaj promjenit. Pališ radi, radiš radi.

16 godina
neaktivan

Neznam od kuda ti ta informacija, ali nismo ni u temi o mojim probavnim funkcijama. Ako želiš, mogu je otvorit?

0 0 hvala 0
17 godina
djdamir81 kaže...

od kad to, kako ja onda imam i na mom S3 flash a i na galaxy tabu a sad sam gledao takodzer se flash moze skinuti i sa google playa.

Za sada jos postoji, ali je Adobe najavio da ce ukinut flash podrsku za Android. Ali sumnjam da ce im to proci, jer je i Microsoft u pocetku izjavio da nema flasha na Win8 pa se kasnije predomislio... Pokusavaju svi polako gurati HTML5, vise ili manje uspjesno...

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
maxym kaže... 

A što si ti skontao?

Da je sezona kiša onemogućila vjerne Apple-ove kupce da nahrupe u Appleove trgovine i kupe dovoljan broj iPhone-a?! ;-)

Najveći pad prodaje odnosi se na iPhone, a jedina razlika ovoga u ondosu na prošle kvartale (kada toga pada nije bilo) je pojava Samsunga Galaxy S3.

Pretpostavljam da mislis na iste kvartale prosle godine, kad nije bilo ovolikog pada kao ove?

To ima vise razloga, a S3 je jedan manji.

Prvi je sto je prosle godine CDMA iP4 izasao tek u 2. mjesecu. Isto tako je i bijeli iPhone4 izasao tek 28.4, dok je bio najavljen odmah na predstavljanju. To je sve ispeglalo kvartale. Prosle godine je iPhone4S dosao odmah u svim verzijama (tj sad je razlika samo crni/bijeli) i naravno da je taj kvartal iskocio kao velik i da ce ovi padati.

Takodjer, treba vidjeti i rollout time, koji je sad drasticno skracen za ove manje zemlje pa ih skoro svi dobiju u prvom kvartalu.

Dodatno, nema veze s iPhoneom, ali i Mac je prosle godine updatean pocetkom godine, a ne na pocetku druge polovice kao ove. Zato i je rast od samo 2% u odnosu na isti kvartal prosle godine.

16 godina
nele'ba kaže...
maxym kaže...
nele'ba kaže...
maxym kaže...

Iz članka se da jasno 'pročitati' da je Galaxy S3 dostojna konkurencija iPhone-u 4S, i da vjerojatno većina potencijalnih Apple-ovih korisnika čeka izlazak slijedećeg iPhona za odluku:'kupiti iPhone ili nešto drugo'.

Ti si znaci skontao da je dostojna konkurencija zbog ovih brojki,svaka ti cast...

A što si ti skontao?

Da je sezona kiša onemogućila vjerne Apple-ove kupce da nahrupe u Appleove trgovine i kupe dovoljan broj iPhone-a?! ;-)

Najveći pad prodaje odnosi se na iPhone, a jedina razlika ovoga u ondosu na prošle kvartale (kada toga pada nije bilo) je pojava Samsunga Galaxy S3.

Po mom misljenju i ocekivano.Ja sam realan,S3 je bolji od iPhone 4s.Ali je i S3,ne znam tacno,7-8 mijeseci mlađa(svježija,modernija,savremenija...)

Pa čuj, i ja sam isto tako realan, S3 je bolji uređaj od iPhona 4S, što nije ni čudno s obzirom da je noviji, a vjerojatno će i iPhone 5 (ili kako će se već zvati) biti bolji od S3 (i onda tako sve u krug...).

Ne znam zašto si pomislio da sam ja samo zbog tržišnih rezultata skontao da je S3 dostojna konkurencija iPhone-u 4S, bit moga posta nije u tome da sam ja eto sad nešto novo shvatio, nego da je jasno i fanboy-im i hater-ima da je S3 nedvojbeno dobar i kvalitetan uređaj.

Uostalom, tržište i jest jedino mjerilo kvalitete i uspješnosti nekog uređaja, što se pokazalo na primjeru media-tableta, gdje praktično niti jedan proizvođač osim Samsunga nema kvalitetnu konkurenciju iPad-u.

13 godina
H4X0R kaže...
Pa i same brojke od Apple-a govore kakvi su to ljudi koji kupuju iPhone i ostala sranja. Mogu razumjeti 17m iPada, ali 26 miliona kretena koji 2-3 mjeseca prije izlaska novog telefona kupuju stari po neznatno nizoj cijeni! WTF! Kladim se da ce pola tih kretena uzeti i novi cim izadje a kutarisati se ovog tek kupljenog.

2-3 mjeseca prije ce bit tek u ovom kvartalu koji slijedi, tj. ciji rezultati slijede za 3 mjeseca. Ovo je kvartal koji je bio 3-6 mjeseci prije izlaska cca. Osim toga, stari ce bit 100 dolara jeftiniji kad dodje novi, nije bas neka razlika za cekat.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxym kaže...
nele'ba kaže...
maxym kaže...
nele'ba kaže...
maxym kaže...

Iz članka se da jasno 'pročitati' da je Galaxy S3 dostojna konkurencija iPhone-u 4S, i da vjerojatno većina potencijalnih Apple-ovih korisnika čeka izlazak slijedećeg iPhona za odluku:'kupiti iPhone ili nešto drugo'.

Ti si znaci skontao da je dostojna konkurencija zbog ovih brojki,svaka ti cast...

A što si ti skontao?

Po mom misljenju i ocekivano.Ja sam realan,S3 je bolji od iPhone 4s.Ali je i S3,ne znam tacno,7-8 mijeseci mlađa(svježija,modernija,savremenija...)

Pa čuj, i ja sam isto tako realan, S3 je bolji uređaj od iPhona 4S, što nije ni čudno s obzirom da je noviji, a vjerojatno će i iPhone 5 (ili kako će se već zvati) biti bolji od S3 (i onda tako sve u krug...).

Ne znam zašto si pomislio da sam ja samo zbog tržišnih rezultata skontao da je S3 dostojna konkurencija iPhone-u 4S, bit moga posta nije u tome da sam ja eto sad nešto novo shvatio, nego da je jasno i fanboy-im i hater-ima da je S3 nedvojbeno dobar i kvalitetan uređaj.

Uostalom, tržište i jest jedino mjerilo kvalitete i uspješnosti nekog uređaja, što se pokazalo na primjeru media-tableta, gdje praktično niti jedan proizvođač osim Samsunga nema kvalitetnu konkurenciju iPad-u.

Zasto je S3 bolji uredjaj od iPhonea? Nemoj samo o procesoru, memoriji i disku vec o stvarima koje moja mama moze vidjeti? iPhone 4S nije bolji uredjaj od iPhone 4, jednak je. Ako i je brzi, ne vidi se. Siri nitko ne koristi, a ostalo je sve jednako. Sad mi reci zasto je S3 bolji od iPhone 4S. I nemojte mi dati zuti karton jer ne rezem citiranje vec popravite citiranje da radi i na iPadu.
13 godina
zoki.zlikowski kaže...
Zasto je S3 bolji uredjaj od iPhonea? Nemoj samo o procesoru, memoriji i disku vec o stvarima koje moja mama moze vidjeti? iPhone 4S nije bolji uredjaj od iPhone 4, jednak je. Ako i je brzi, ne vidi se. Siri nitko ne koristi, a ostalo je sve jednako. Sad mi reci zasto je S3 bolji od iPhone 4S. I nemojte mi dati zuti karton jer ne rezem citiranje vec popravite citiranje da radi i na iPadu.

Antene su bolje. Kod mene di je slab signal (download cca pola brzine edgea ili manje) puno znaci.

A i ako si OCD oko simetrije, ljepse izgledaju crne crtice koje su na obje strane, nego da je jedna na vrhu.

16 godina
zoki.zlikowski kaže...

Ja sam imao četvorku i sada imam 4S i razlika je više nego očigledna. Uređaj je drastično bržiji, nema nikakvog trzanja u korištenju, aplikacije puno brže i bolje rade(osobito igre). Kamera također puno bolja naspram četvorke. Tako da su te stvari koje podosta učine uređaj još boljim za korištenje, i stim da kad sam prodao četvorku i uzeo 4S došao mobitel nekih 600kuna definitivno i isplativo bilo. 

A sada da li je i ili nije bolji od S3 neznam jer ovoga nisam ni vidio uživo a kamoli koristio pa neću ništa komentirati. ali sve se na kraju svodu na tome koje koji OS paše, te da li želi manji/veći ekran i sl. A što se brzine i ostalih stvari sigurno i jedan i drugi će sve odraditi bez po' muke.

Ono što mene kod iphona privlači je ios koji mi je draži nakon muka sa androidom koje sam prošao sa HTC Desire-om, i naviknuo se na stvari koje mi nudi, i jednostavno se držim njega. Tako da i planiram kada petica izađe prodati 4s i produžiti ugovor i uzeti ga opet za male pare novi mob :)

Stoja
15 godina
protjeran
Tony.Soprano kaže...

Također i ja sa 100% sigurnošću mogu reći da tko je do sada koristio Apple proizvode, taj sigurno neće preći na ništa drugo. Ja sam prvi koji neću!

A što se tiče Flash-a ne brini se ti ništa za njih, već će oni na neki svoj INOVATIVNI način njega(tj.nešto slično njemu) ukomponirati. ;)

Ovo je velika laž.

Imao sam iphone 3GS i od kad sam prešao na nexus S uživam bez ograničenja.

Nedavno stavio najnoviji Jelly Bean i sada klizi sve a više novih stvari je došlo na android (sa 4.0.4 na 4.1.1) nego na ios (sa 4.0 na 5.0).

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 15:02 (EZY-E).
13 godina
neaktivan
Apple ispod očekivanja

Pređi na 4S, pa ćeš vidjeti razliku. ;)

Btw. nije nikakva laž, to već i ptice na grani znaju. :D

Tony Soprano
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Tony.Soprano kaže...

Znači ja bih trebao imati najnoviji iphone kako bi vidio razliku? zanimljivo.

Ja sa 2 godine starim nexusom s vidim veliku razliku sa MALIM updateom androida.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
15 godina
protjeran
Apple ispod očekivanja

kak ste mi cakani s prepucavanjem. bas cool. ja nisam cool jer imam nokiju sa symbianom... {#}

šteta što još nitko nije kao argument izvukao istraživanje: "Korisnici Apple uređaja imaju veće pimpeke od korisnika Android uređaja." i obratno.

2 0 hvala 0
16 godina
zoki.zlikowski kaže...

Hm, čuj, ako nećemo govoriti o procesoru, memoriji, disku i onda teško da išta s ičim možemo usporediti. Doduše hardverska usporedba Apple i Android uređaja je teško moguća (jer je iOS prilično brži na nazivno slabijem hardveru), ali opet, ako govorimo o mamama, ili ženama općenito, njima je važnija estetika (i jednostavnost korištenja) od hardvera i širokog dijapazona mogućnosti.

Galaxy S3 je bolji jer je noviji, ima veći ekran, hardverski je snažniji... Sutra (ne doslovno) će izaći iPhone 5XYZ koji će opet biti bolji od Galxy S3, i tako dalje i tako bliže...

15 godina
protjeran
bruno1024 kaže...

kak ste mi cakani s prepucavanjem. bas cool. ja nisam cool jer imam nokiju sa symbianom... {#}

šteta što još nitko nije kao argument izvukao istraživanje: "Korisnici Apple uređaja imaju veće pimpeke od korisnika Android uređaja." i obratno.

obratno {#}

14 godina
neaktivan
bruno1024 kaže...

symbian baren nema pravnih problema i local search{#}

ukratko, gamad su i google i apple {#}

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...

applehejteri su ti kao bikovi kad im mahneš crvenom krpom. sužava se vidno polje i usmjerava na metu. tak je i kod hejtera, nema tu ni zrnca objektivnosti nego se stalno pjevaju iste pjesmice o nekakvom navodnom konstantnom trolanju apple korisnika svuda po forumu o tome kako je apple najbolji. a činjenica da se te pjesmice pjevaju samo kao odgovori na provokacije hejtera se stavlja u drugi plan.

no bik ni ne vidi drugi plan, bik vidi samo crveno.

ti si ovo opisao applehatere ili apple fanboye?

14 godina
neaktivan
F10EXX kaže...
zoki.zlikowski kaže...

Antene su bolje. Kod mene di je slab signal (download cca pola brzine edgea ili manje) puno znaci.

A i ako si OCD oko simetrije, ljepse izgledaju crne crtice koje su na obje strane, nego da je jedna na vrhu.

Stoja kaže...

Ja sam imao četvorku i sada imam 4S i razlika je više nego očigledna. Uređaj je drastično bržiji, nema nikakvog trzanja u korištenju, aplikacije puno brže i bolje rade(osobito igre). Kamera također puno bolja naspram četvorke. Tako da su te stvari koje podosta učine uređaj još boljim za korištenje...

maxym kaže...

Hm, čuj, ako nećemo govoriti o procesoru, memoriji, disku i onda teško da išta s ičim možemo usporediti...

Galaxy S3 je bolji jer je noviji, ima veći ekran, hardverski je snažniji...

Dakle suma sumarum, ako nemate tehničke karakteristike na papiru nećete niti shvatiti da nemate isti mobitel osim ako se ne igrate, pa su vam igrice prespore (bez brige djeco, proći će vas to do 16 godine kad upoznate prvu curu). Razlika je u većem ekranu (20-tak% veća rezolucija u svakom smjeru) što ne mora biti prednost jer je samim time uređaj veći, te u različitom OS-u. Kako je netko gore rekao - sviđa vam se Android, izaberite nešto iz ponude. Sviđa li vam se iOS izaberite iPhone. Jedan s drugim uređaji su neusporedivi.

17 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Tony.Soprano kaže...

Ja sa 2 godine starim nexusom s vidim veliku razliku sa MALIM updateom androida.

iOS 6 se boota na iPhone 4 25 sec brze, na 4s 30sec, u odnosu na 5.1.1 :trustory: 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 19:02 (bistri).
15 godina
EZY-E kaže...
Tony.Soprano kaže...

Kad developeri n-tu iteraciju svog operativnog sustava reklamiraju kao prvu koja glatko skrola sa ekrana na ekran onda je svima jasno da taj os ima jos jaaaaako puno prostora za napredak. I zganaca papati.
14 godina
neaktivan
Apple ispod očekivanja

hejteri?

s bijednim kamerama na iphonu i androidima, mogu samo reci

rugao se lonac loncu {#}

sad mozete nastaviti

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Soapy kaže...
filipvk1000 kaže...

Možda zato što je puna naslovnica (ovaj tjedan ne ali inače da) Apple-a,kako tuži ove,kako tuži one,povreda patenta ovog,povreda patenta onog,pa onda cijene koje dižu u nebesa samo zato što je jabuka na njemu,a zapravo nema ništ posebno u Macbookovima.I onda tu dolaze i Apple fanboyi. Koji će se svađat,napravit 20 stranica na jednoj temi samo da bi ti objasnio kako je iPhone najbolji i svi ga ostali kopiraju,kako nema ničeg boljeg od iOS-a,Android sucks i to. Razumiješ? Ljudima ide više na k**** Apple {#}

Da nema hejtera Apple teme nebi imale više od 10ak postova {#} Većina Apple korisnika (iz razloga neću nazivat funboya) nikad nije spomenula da je Apple najbolji, svetinja i šta ti ja znam, to samo hejteri spominju (u negativnom smisli). Na drugu stranu koji Apple korisnik spominje Android i to kako on ne valja? Misliš da je Apple korisnicima lijepo slušati kad ih netko naziva manje inteligentim od ostalih samo zato jer koriste neki Apple-ov proizvod? A hoće li jedan Apple korisnik na drugu stranu ikad spomenut nešto slično tome ostalim korisnicima? 

Kad god pogledam komentare na Apple temu prvih 10ak postova anti-Apple postovi puni mržnje i vrijeđanja, a sadrže 0% objektivnosti. Nisi se nikad zapitao tko započinje sve te rasprave? {#}

Pogledaj malo android teme, nedavno se jedan od poštovanih jabučara javio u android temu i pričao kako ej smeće i slične gluposti. Ako ga ne koristi odhebi i točka.

Znalo je bit jabučara koji su pričali kako oni koji nemaju iphone ne spadaju u tu posebnu klasu ljudi i jadnici su..

ti isti su pričali kako sam ja siromašan jer sam kupio android pa pljujem po iphoneu jer si ga ne mogu priuštit.

hoćeš da tu skopiram privatne poruke gdje me se vrijeđalo ? gdje sam nazivan svakakvih gadostima? ajd spusti se na zemlju.

imam love i mogu kupti iphone , ali neću, neću biti dio pro*klete sekte kojoj je cilj ponizit sve kaj nema jabuku.

Pogledaj link na posljednjoj stranici i reakcije sektaša na instagram za android? hebote pa to nije čak ni ljudski.

ali da, svi koj ne hvale jabuku su jadnici, naravno.

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.7.2012 19:56 (nsoul).
16 godina
neaktivan
Tony.Soprano kaže...
Ajde neka smo dočekali i taj Mountain Lion(10.8) - 20$ - (dostupan od danas 25.07.2012) , ja ga uzimam čim bude dostupan na App Store-u pa ćemo vidjeti gdje smo sada, i sve ostalo. Thanks Apple. ;)

ahm...

Is it weird that this gave me an orgasm?
14 godina
apoteka kaže...

hejteri?

rugao se lonac loncu {#}

sad mozete nastaviti

covjece, pa zasto to radis postenim vlasnicima iPhonea i Samsunga. Nemoj da se sad udruzimo i odemo na markov trg protiv tebe protestirati

16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

hejteri?

rugao se lonac loncu {#}

sad mozete nastaviti

dođe mi da si kupim androida, skinem instagram i fotkam pred ogledalom{#}

kod mene normalno radi.....(osim usranog apple iJpeg-a)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice