ACTA je mrtva

poruka: 19
|
čitano: 2.740
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ACTA je mrtva".
13 godina
neaktivan
ACTA je mrtva

To je jedini dogadaj u kojem je narod imao presudnu ulogu( i Anonymousi {#})

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ACTA je mrtva
coso9288 kaže...

:) :)

ACTA je odbačena u EU isključivo jer Njemačkoj takav sporazum nije odgovarao. Čim je njemačka prije nekoliko mjeseci rekla - ne, bilo je jasno da ACTA u EU neće biti izglasana. Zašto i zbog čega? -Guglaj! ;)

Kakav narod, kakvi anonimusi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:11 (Karabaja).
16 godina
ACTA je mrtva

Nemojte se ljutit al smješno je da sam ja ovo pročitao prije par sati na sajtu koji se bavi žutim tiskom...stvarno bi trebali biti malo ažurniji.Ovo nije tako beznačajna vijest

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je mrtva

ahh napokon

samo me zanima koji sad zakon i sa kojom kraticom dolazi sada

jedan smo korak bliže razdoblju kada više neće biti ideja za smišljanje kratica za zakon koji se pokušava izglasati a nikako mu to ne uspjeva

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TheMrCro123 kaže...

ahh napokon

samo me zanima koji sad zakon i sa kojom kraticom dolazi sada

jedan smo korak bliže razdoblju kada više neće biti ideja za smišljanje kratica za zakon koji se pokušava izglasati a nikako mu to ne uspjeva

ma ugledat ce se onda na softver - vec vidim naslove ACTA 0.2

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 19:40 (R4sput1n).
15 godina
ACTA je mrtva

ACTA je mrtva, Higgsov bozon napokon ulovljen, Europski sud pravde donio je odredbu koja dozvoljava igračima da prodaju digitalne verzije rabljenih igara - This is a good week!

MIKROBLOG: Ima li nešto gore za čuti od Francuza kako psuje na eng oponašajući afroamerikance? Referenca - FPS MP
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 20:58 (KIKI3ooo).

13 1 hvala 0
15 godina
protjeran

Evo napravih prigodnu.

Proglašavam 4.7. svjetski dan piratstva!

Svake godine 4.7. skinite bar jednu pjesmu, film, sliku, bilo šta "ilegalno/protuzakonito" (navodno protuzakonito)!

Sharing is caring! \o/

Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho!

From all the things I lost, I miss my mind the most...
17 godina
ACTA je mrtva

ACTA je pala več odavno fučkaj ga, čim su iskrsnuli detalji tog suludog prjedloga i na kaj se to odnosi i na koji način{#}.Ja sam to prognoziral odma na početku a nisam bil jedini, normalno jer je to bilo jedino logično za očekivat s obzirom na budalaštine koje su tvorci ACTA tj pohlepne budale nadrobil u u tom zakonu.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...
"...We will be united in our common interests. Perhaps it’s fate that today is the Fourth of July, and you will once again be fighting for our freedom… the Fourth of July will no longer be known as an American holiday, but as the day the world declared in one voice: “We will not go quietly into the night!” We’re going to live on! We’re going to survive! Today we celebrate our Independence Day!”
{#}
Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
ACTA je mrtva

Kako stvari stoje mogla bi ona i uskrsnuti.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
coso9288 kaže...

A Francuska revolucija ? A Oktobarska revolucija ? A seksualna revolucija ?

Sjedi, jedan (iz povijesti) !

16 godina
neaktivan
ACTA je mrtva

Izbacite uljeza:
- Europa
- Amerika

ACTA is finaly DEAD.
Higss boson is found.
Used games for sale.

Ima Boga, stari kontinet opet misli samo svojom glavom, jeli ovo nešto veliko za preokret u znanosti, razumu, politici pa se vračamo moralnim i etičkim načela sloboda naroda ili je netko pustio plin pa još malo dok traje?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 22:35 (koki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

ACTA je mrtva, Higgsov bozon napokon ulovljen, Europski sud pravde donio je odredbu koja dozvoljava igračima da prodaju digitalne verzije rabljenih igara

SupremeCommander kaže...
"...We will be united in our common interests. Perhaps it’s fate that today is the Fourth of July, and you will once again be fighting for our freedom… the Fourth of July will no longer be known as an American holiday, but as the day the world declared in one voice: “We will not go quietly into the night!” We’re going to live on! We’re going to survive! Today we celebrate our Independence Day!”

Braćo nema druge nego da otvorimo šampanjac i da umočimo (ne šampanjac) da proslavimo ovaj veliki dan !

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.7.2012 22:30 (Enkidu).
16 godina
Don Kihoty kaže...

Svake godine 4.7. skinite bar jednu pjesmu, film, sliku, bilo šta "ilegalno/protuzakonito" (navodno protuzakonito)!

Zabrinut cu se ako jedan dan ne skinem nesto ilegalno {#}

13 godina
protjeran
ACTA je mrtva

ROFL, vidim da neki jos uvijek misle da je ACTA bila pisana s namjerom da se smanji piratstvo, a ne vide da je bila pisana s namjerom ukidanja slobode pisanja

na internetu (jedini medij koji nije pod kontrolom kakvom bi neki htjeli).

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
ACTA je mrtva

Kad ce se uvesti pretplata na disanje i broj koraka, cim se rodis placas porez i ostale pcke materine.Onda uvedu TV pa malo naplacuju TV pretplatu.....,pa onda Telefon ,pa ti opet stave pretplatu, pa onda internet !

.... uuuu pa sta radis na internetu pa nama je dosadno mi tebe gledali i spijunirali......your cash, your house, your phone, your life,your bankcard, your license, your thoughts, your fears,your blood, your sweat, your passions, your regrets.

Jesu dosadni...jebes anonymouse i actu i ostala govna....       ΑΩ

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Fake_Alert kaže...
Don Kihoty kaže...

Zabrinut cu se ako jedan dan ne skinem nesto ilegalno {#}

Ma sve je to legalno,da je ilegalno dosli bi ti vec na vrata.

16 godina
Don Kihoty kaže...

Evo napravih prigodnu.

Sharing is caring! \o/

Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho!

Mda...ali kad se prosvjedovalo, glavni razlog je bio da je ACTA zlo jer ograničava slobodu govora, yeah right...kakva sloboda govora, što se jednostavno ne kaže skidanje piratije.

Lack of money is the root of all evil. George Bernard Shaw
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice