To je jedini dogadaj u kojem je narod imao presudnu ulogu( i Anonymousi )
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato stiže CISPA koju podržale skoro sve američke IT kompanije.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cyber_Intelligence_Sharing_and_Protection_Act
http://news.cnet.com/8301-31921_3-57422693-281/how-cispa-would-affect-you-faq/
http://www.techdirt.com/articles/20120426/14505718671/insanity-cispa-just-got-way-worse-then-passed-rushed-vote.shtml
:) :)
ACTA je odbačena u EU isključivo jer Njemačkoj takav sporazum nije odgovarao. Čim je njemačka prije nekoliko mjeseci rekla - ne, bilo je jasno da ACTA u EU neće biti izglasana. Zašto i zbog čega? -Guglaj! ;)
Kakav narod, kakvi anonimusi...
Nemojte se ljutit al smješno je da sam ja ovo pročitao prije par sati na sajtu koji se bavi žutim tiskom...stvarno bi trebali biti malo ažurniji.Ovo nije tako beznačajna vijest
ahh napokon
samo me zanima koji sad zakon i sa kojom kraticom dolazi sada
jedan smo korak bliže razdoblju kada više neće biti ideja za smišljanje kratica za zakon koji se pokušava izglasati a nikako mu to ne uspjeva
ahh napokon
samo me zanima koji sad zakon i sa kojom kraticom dolazi sada
jedan smo korak bliže razdoblju kada više neće biti ideja za smišljanje kratica za zakon koji se pokušava izglasati a nikako mu to ne uspjeva
ma ugledat ce se onda na softver - vec vidim naslove ACTA 0.2
ACTA je mrtva, Higgsov bozon napokon ulovljen, Europski sud pravde donio je odredbu koja dozvoljava igračima da prodaju digitalne verzije rabljenih igara - This is a good week!
Evo napravih prigodnu.
Proglašavam 4.7. svjetski dan piratstva!Svake godine 4.7. skinite bar jednu pjesmu, film, sliku, bilo šta "ilegalno/protuzakonito" (navodno protuzakonito)!
Sharing is caring! \o/
Make that bastard walk the plank, with a bottle of rum and a yo-ho-ho!
ACTA je pala več odavno fučkaj ga, čim su iskrsnuli detalji tog suludog prjedloga i na kaj se to odnosi i na koji način.Ja sam to prognoziral odma na početku a nisam bil jedini, normalno jer je to bilo jedino logično za očekivat s obzirom na budalaštine koje su tvorci ACTA tj pohlepne budale nadrobil u u tom zakonu.

Kako stvari stoje mogla bi ona i uskrsnuti.
A Francuska revolucija ? A Oktobarska revolucija ? A seksualna revolucija ?
Sjedi, jedan (iz povijesti) !
Izbacite uljeza:
- Europa
- Amerika
ACTA is finaly DEAD.
Higss boson is found.
Used games for sale.
Ima Boga, stari kontinet opet misli samo svojom glavom, jeli ovo nešto veliko za preokret u znanosti, razumu, politici pa se vračamo moralnim i etičkim načela sloboda naroda ili je netko pustio plin pa još malo dok traje?
ACTA je mrtva, Higgsov bozon napokon ulovljen, Europski sud pravde donio je odredbu koja dozvoljava igračima da prodaju digitalne verzije rabljenih igara
Braćo nema druge nego da otvorimo šampanjac i da umočimo (ne šampanjac) da proslavimo ovaj veliki dan !
Svake godine 4.7. skinite bar jednu pjesmu, film, sliku, bilo šta "ilegalno/protuzakonito" (navodno protuzakonito)!
Zabrinut cu se ako jedan dan ne skinem nesto ilegalno
ROFL, vidim da neki jos uvijek misle da je ACTA bila pisana s namjerom da se smanji piratstvo, a ne vide da je bila pisana s namjerom ukidanja slobode pisanja
na internetu (jedini medij koji nije pod kontrolom kakvom bi neki htjeli).
Kad ce se uvesti pretplata na disanje i broj koraka, cim se rodis placas porez i ostale pcke materine.Onda uvedu TV pa malo naplacuju TV pretplatu.....,pa onda Telefon ,pa ti opet stave pretplatu, pa onda internet !
.... uuuu pa sta radis na internetu pa nama je dosadno mi tebe gledali i spijunirali......your cash, your house, your phone, your life,your bankcard, your license, your thoughts, your fears,your blood, your sweat, your passions, your regrets.
Jesu dosadni...jebes anonymouse i actu i ostala govna.... ΑΩ
Svake godine 4.7. skinite bar jednu pjesmu, film, sliku, bilo šta "ilegalno/protuzakonito" (navodno protuzakonito)!
Zabrinut cu se ako jedan dan ne skinem nesto ilegalno
Ma sve je to legalno,da je ilegalno dosli bi ti vec na vrata.
Mda...ali kad se prosvjedovalo, glavni razlog je bio da je ACTA zlo jer ograničava slobodu govora, yeah right...kakva sloboda govora, što se jednostavno ne kaže skidanje piratije.