3D fotoaparat u rujnu

poruka: 16
|
čitano: 3.196
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "3D fotoaparat u rujnu".
16 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

nije ovaj fotič ni tako skup.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 3D fotoaparat u rujnu

a "dodatna oprema"? Belji se

17 godina
3D fotoaparat u rujnu

Kad počnu izlaziti 3D dSLR aparati, biće muke kod kupovine objektiva :)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

3D opciju ima i moj stari Penta 33L point and shoot kamera. Aktiviras opciju, okines jednu sliku, pomaknes za par cm u desno i okines drugu. On to spoji u jednu vecu sliku, jednu pored druge i doma s posebnim naocalama koje dobijes s njim, vidis 3D sliku :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
3D fotoaparat u rujnu

Ja sam imao slični program na mobitelu da napravim 3d sliku ito je trebalo opalit 2 slike i sa 3d naočalama šta dobiješ u kinu(spy kids 3d) sam gledao 3d slike na mobuSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja sam imao slični program na mobitelu da napravim 3d sliku ito je trebalo opalit 2 slike i sa 3d naočalama šta dobiješ u kinu(spy kids 3d) sam gledao 3d slike na mobuSmijeh

Da da to je ono crveno zeleni filter ali ovaj nije bio takav. Jednostavno ti je lijevu sliku namjestio za lijevo oko, a desnu za desno :)

17 godina
neaktivan
r420r kaže...

a "dodatna oprema"? Belji se

oduvjek je oprema bila drastično skuplja :-)

ATi up Nvidia down!
17 godina
3D fotoaparat u rujnu

Na kojem principu to radi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

pa mislim da su gore objasnili, okida valjda dvije slike istovremenu razmaknute za nekoliko centimetara i onda ih spoji u jednu, tako da dobiješ sliku koja izgleda kao da ima 3 dimenzije...

0 0 hvala 0
17 godina
BlackDwarf kaže...

Na kojem principu to radi?

http://www.dpreview.com/news/0809/08092209fujifilm3D.asp

16 godina
neaktivan
infinityzg kaže...

3D opciju ima i moj stari Penta 33L point and shoot kamera. Aktiviras opciju, okines jednu sliku, pomaknes za par cm u desno i okines drugu. On to spoji u jednu vecu sliku, jednu pored druge i doma s posebnim naocalama koje dobijes s njim, vidis 3D sliku :D

a jesi mozda razmisljao kaj je u slucaju da slikas pokretnu sliku? razmisli malo

17 godina
neaktivan
marko009 kaže...
infinityzg kaže...

a jesi mozda razmisljao kaj je u slucaju da slikas pokretnu sliku? razmisli malo

Pa dobro to je isto prednost, ali 3D fotic s dva objektiva/chipa je bilo jos prije par godina...

uostalom, mozes i s mojim pokretne slikati ako si dovoljno brz :D

16 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

da da... ma ne kazem ja da to tvoje ne valja... al sad dolazi prava stvar. bilo je i prije pokusaja, al je to sve bilo za macku objesit o rep...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

ma to je bezveze onda bi svi ljudi trebali nositi 3d naočale

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
3D fotoaparat u rujnu

Zar ovdje niko ne čita cijele vijesti nego samo naslove.

Da bi mogli uslikano i vidjeti u nekoj vrsti 3D prikaza morat će ili nabaviti posebne "lentikularne" ispise odnosno nabaviti Fujifilmove pisače koji ih daju, ili kupiti posebne digitalne foto okvire sa steroskopskim prikazom.

Naočale ne trebaju.

Karma is a funny thing.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.7.2009 10:24 (CikaSpaso).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
marko009 kaže...

da da... ma ne kazem ja da to tvoje ne valja... al sad dolazi prava stvar. bilo je i prije pokusaja, al je to sve bilo za macku objesit o rep...

A to se slazem :) Pogotovo kad bude bez cvika ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice