Trazeci za drugoga neki đabalesku monitor naišao sam na ovaj Šaomi, za 100€ teski nobrainer za sve od ureda do gamera
Xiaomi A27Qi je IPS monitor za široku namjenu s 14
- poruka: 9
- |
- čitano: 1.980
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trazeci za drugoga neki đabalesku monitor naišao sam na ovaj Šaomi, za 100€ teski nobrainer za sve od ureda do gamera
Postoji i za gamere verzija G27Qi za nekih 150€ kod nas (HGSpot). Razlika: "gamer" ima 2xDP/2xHDMI, 180Hz, FreeSync...
Iskreno me najviše zanima sami panel, kvaliteta, boje... Ja sam naručio 3x A27Qi jer zadovoljava moje potrebe, ali i ovaj gamerski je zanimljiv jer nije velika razlika u cijeni
Postoji i za gamere verzija G27Qi za nekih 150€ kod nas (HGSpot). Razlika: "gamer" ima 2xDP/2xHDMI, 180Hz, FreeSync...
Iskreno me najviše zanima sami panel, kvaliteta, boje... Ja sam naručio 3x A27Qi jer zadovoljava moje potrebe, ali i ovaj gamerski je zanimljiv jer nije velika razlika u cijeni
Je Šaomi je extremno povoljan, ja cekam njihov Mini led u 32" 4k da dode.
Ja sam uzeo taj G27Qi kao drugi monitor, ono sasvim je solidan za te novce, a sad što se tiče panela i kvalitete boje nisam baš stručan za takve stvari ali za white noise kao drugi monitor je super 
Ja čekam (P27QDA-RA) Xiaomi Redmi A27Q 2026 sa 90W USB-C i 120 Hz.
Uzmi ko normalan svijet moćan OLED 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS