Xiaomi A27Qi je IPS monitor za široku namjenu s 14

poruka: 9
|
čitano: 1.980
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomi A27Qi je IPS monitor za široku namjenu s 14".
5 godina
suspendiran

Trazeci za drugoga neki đabalesku monitor naišao sam na ovaj Šaomi, za 100€ teski nobrainer za sve od ureda do gamera

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Xiaomi A27Qi je IPS monitor za široku namjenu
Boris grozni kaže...

Trazeci za drugoga neki đabalesku monitor naišao sam na ovaj Šaomi, za 100€ teski nobrainer za sve od ureda do gamera

Postoji i za gamere verzija G27Qi za nekih 150€ kod nas (HGSpot). Razlika: "gamer" ima 2xDP/2xHDMI, 180Hz, FreeSync...

Iskreno me najviše zanima sami panel, kvaliteta, boje... Ja sam naručio 3x A27Qi jer zadovoljava moje potrebe, ali i ovaj gamerski je zanimljiv jer nije velika razlika u cijeni

5 godina
suspendiran
H3rc0 kaže...
Boris grozni kaže...

Postoji i za gamere verzija G27Qi za nekih 150€ kod nas (HGSpot). Razlika: "gamer" ima 2xDP/2xHDMI, 180Hz, FreeSync...

Iskreno me najviše zanima sami panel, kvaliteta, boje... Ja sam naručio 3x A27Qi jer zadovoljava moje potrebe, ali i ovaj gamerski je zanimljiv jer nije velika razlika u cijeni

Je Šaomi je extremno povoljan, ja cekam njihov Mini led u 32" 4k da dode.

18 godina
H3rc0 kaže...
Boris grozni kaže...

Ja sam uzeo taj G27Qi kao drugi monitor, ono sasvim je solidan za te novce, a sad što se tiče panela i kvalitete boje nisam baš stručan za takve stvari ali za white noise kao drugi monitor je super 

17 godina
Kod mene je G27Qi kao main i zadovoljan sam jedino malo nezadovoljan sto se po rubovima panela vidi kao da je "umotan" prema iza. Ostalo je ludilo za te nofce (kupio za 150e u linksiju).

0 0 hvala 0
6 godina

Ja čekam (P27QDA-RA) Xiaomi Redmi A27Q 2026 sa 90W USB-C i 120 Hz.

1 0 hvala 0
16 mjeseci
Boris kakav crni Mini led, led te mazo!
Uzmi ko normalan svijet moćan OLED 💪
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
5 godina
suspendiran
Oled? 😂😂😂ne treba mi degradirajuca tehnologija napravljena od komposta s svim njegovim manama, ja sam malo zahtjevniji korisnik.

0 0 hvala 0
16 mjeseci
Mlad si , naučit ćeš ... ma zajebavam te , vidio sam da se po forumu boriš protiv ljubljenog oleda pa rekoh zašto ne 😉
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice