The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazov za

poruka: 78
|
čitano: 11.227
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazov za".
6 mjeseci

U cijeloj ovoj priči mene samo strah majmuna Plenkija i njegovog lajavog jezika zbog kojeg bi mogli dobiti poklon raketu, jer se kreten HDZ-ovski ne može suzdržati komentiranja nečega što nije iskusio 91.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2026 10:07 (Hrža).
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
Re: The Wall Street Journal: Iranski dronovi izazo
ivanzu kaže...

Herojska Kina i Rusija trebaju pomoci zrtvi Iranu. Ocekujem sankcije od mocne BRICS zajednice prema USA, Izraelu i odredenim drzavama EU inace su velike kukavice i licemjeri te su samo gurali jadni Iran u rat protiv mocnog bjeloglavog orla.

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
7 godina
Gallu kaže...
gpd kaže...
Sirotanovic kaže...

Nemoš vjerovati 21 stoljeće a mi ratujemo i dalje, čak se i naoštrila situacija.

Užasno je i to što nema osuda agresora, nema sankcija , nema izbacivanja iz sportskih natjecanja, dežurni dušebrižnici selektivno zanijemili i osudili onog koji se brani 🤮

Tko je tu agresor a tko se brani?

Kameni je više puta prijetio izraelcima da če ih izbrisat s lica zemlje,
ovi mu zapamtili pa izbrisali njega.

Plus Izraelci tvrde da su napali preemptivno, a to im vjerujem na tome se bazira cijela njihova doktrina.

Ameri su druga priča, daleko su od kuće , i ne brane se. Vjerojatno su tu zbog trgovine naftom.

Pa valjda je i budali jasno tko je tu koga napao.

Preemptivno napali kao što su napali i Irak? Jer su imali "oružje za masovno uništenje"? Rezultat? ISIS, zemlja u kaosu i nasilju, konstantni ratovi i mijun mrtvih i porast terorizma u Europi. Super im je došla američka demokracija.

Pomutile su ti se neke stvari u glavi.

- Izrael nikad nije napao Irak, obrnuto je istina, Irak je raketirao Izrael tokom zaljevskog rata.

- Popušio si priču iz medija da je Izrael prvi napao. Što može i ne mora biti istina.

- koristiš analogiju u svom odgovoru, to isto možeš okačit mačku o rep

Oladi malo pa se vrati.

16 godina

Kina je javno objavila slike s pozicijama (GPS/Baidu/Glonass - ne ofrlje) svih američkih baza s indeksiranim svimelementima - zgrade, skladišta oružja i streljiva, goriva...

bez brige, lete avioni do Teherana, samo ne američki i izraelski....

pedo-banda se malo zaletjela...

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 2 hvala 1
5 godina
gpd kaže...
Gallu kaže...
gpd kaže...
Sirotanovic kaže...

Nemoš vjerovati 21 stoljeće a mi ratujemo i dalje, čak se i naoštrila situacija.

Užasno je i to što nema osuda agresora, nema sankcija , nema izbacivanja iz sportskih natjecanja, dežurni dušebrižnici selektivno zanijemili i osudili onog koji se brani 🤮

Tko je tu agresor a tko se brani?

Kameni je više puta prijetio izraelcima da če ih izbrisat s lica zemlje,
ovi mu zapamtili pa izbrisali njega.

Plus Izraelci tvrde da su napali preemptivno, a to im vjerujem na tome se bazira cijela njihova doktrina.

Ameri su druga priča, daleko su od kuće , i ne brane se. Vjerojatno su tu zbog trgovine naftom.

Pa valjda je i budali jasno tko je tu koga napao.

Preemptivno napali kao što su napali i Irak? Jer su imali "oružje za masovno uništenje"? Rezultat? ISIS, zemlja u kaosu i nasilju, konstantni ratovi i mijun mrtvih i porast terorizma u Europi. Super im je došla američka demokracija.

Pomutile su ti se neke stvari u glavi.

- Izrael nikad nije napao Irak, obrnuto je istina, Irak je raketirao Izrael tokom zaljevskog rata.

- Popušio si priču iz medija da je Izrael prvi napao. Što može i ne mora biti istina.

- koristiš analogiju u svom odgovoru, to isto možeš okačit mačku o rep

Oladi malo pa se vrati.

Nije se meni ništa pomutilo. USA su napale Irak, nisam ni mislio da su Izraelci napali Irak.

Nisam glup da ne vidim tko je prvi poslao rakete i avione na drug državu.

Analogija koja se toliko puta pokazala istinitom.

Vrlo sam hladan. Samo nisam glup.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2026 11:11 (Gallu).
14 godina

Vidjeti cemo za mjesec dana sto leti pedofili ili kozojebi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ivanzu kaže...

pokatoličeni Turci AKA R'vatne se sprdaju od cijele nacije da se pare s živinama, e  nebili dobili znak odličništva - smeđi nos...

90-ih smo stalni lelek o ugroženosti Srba zvali srbovanje, ali eto isplati se - Bibica od '95-e jambra o "samo što nije" iranska N-bomba, i eto taman se nebesa poklopila...

Ju je je? Je ju je!
14 godina

Tko ih hebe, sve troje. Ja cekam mocni BRICS, aka. "Coalition of willing" 2.0 da spasi Iran. AI Tiktok klipici ne pomazu bas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
ivanzu kaže...

Tko ih hebe, sve troje. Ja cekam mocni BRICS, aka. "Coalition of willing" 2.0 da spasi Iran. AI Tiktok klipici ne pomazu bas.

Ma je,
Iran če još i dobiti packu od BRICS-a, što se igra s Hormuzom, ja ti kažem.

Neki dan su Iranci preko CH-16 pomorcima javili da je Hormuz zatvoren. Ovi im ladno rekli da to nije službeni kanal.

14 godina
ivanzu kaže...

zamisli, irance perzijance nazivati kozojebima. vjerujem da ti je iq na nivou tog crteza sa avatara. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

Gle nisu svi Iranci Perzijanci, i pokojni Hamnei je Azer...

ali mi je patetično kako desančari u R'vata se sprdaju s Irancima (iransko podrijetlo Hrvata jel), s muslimanima (Ante prezime mu znate - čitanka iz NDH - naša braća Muslimani) a ušupćuju se  cionistima (neću reći Židovima) čije su suplemenike tako revno ubijali...

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Indestructible kaže...
ivanzu kaže...

zamisli, irance perzijance nazivati kozojebima. vjerujem da ti je iq na nivou tog crteza sa avatara. 

Hvala, sada mislim da su pedofili kao zutokljunac.

14 godina
Stric_Jura kaže...

ali mi je patetično kako desančari u R'vata se sprdaju s Irancima (iransko podrijetlo Hrvata jel), s muslimanima (Ante prezime mu znate - čitanka iz NDH - naša braća Muslimani) a ušupćuju se  cionistima (neću reći Židovima) čije su suplemenike tako revno ubijali...

Slazem se. Nisu svi perzijanci. Ima tu i ostalih. Kao sto rece za Hamneia, koji je Azer. Cini mi se da oni cine oko 10% populacije u Iranu. Nego sam vise mislio na nekadasnju Perziju. Nazivati njih kozojebima moze samo nazvati osoba koja pojma nema o historiji tog podrucja. I eto, kao sad je kao kul izjednacavati njih i ovo zlo danas koje je nastalo od drugog svjetskog rata. 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina

u ratu se prvo dehumanizira protivnika....

samo ja sad ne znam je li Hrvatska zaratila s Iranom ?!?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

kurva o poštenju, a stric jura o patetici 

kakve veze imaju današnji stanovnici bilo koje zemlje koja je prije 100 godina revno ubijala suplemenike današnjih izraelaca

ubijali su ih ukrajinici, ubijali su ih rusi, ubijali su ih hrvati, ubijali su ih srbi, ubijali su ih nijemci, ubijali su ih mađari, ubijali su ih rumunji, ubijali su ih poljaci, ubijali su ih latvijci... kakve to veze ima s današnjim stanovicima tih zemalja i događajima koji se odvijaju danas

16 godina

???

e nije ni tebi lako...

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

???

e nije ni tebi lako...

ma da...

In the years immediately preceding WWII (late 1930s-1941), Soviet policy toward Jews shifted from earlier cultural autonomy to state-sanctioned, systematic elimination of "Jewish influence" and cultural institutions, driven by Joseph Stalin's consolidation of power. While opposing Nazism, the USSR suppressed Yiddish institutions, Zionism, and in some areas deported Jews to Siberia, maintaining silence on Nazi atrocities following the 1939 Nazi-Soviet Pact.

sad bi netko poput tebe rekao da su švabe iskonski zatiratelji židova, a rusi oslobodioci

i tako za vijeke vjekova

16 godina

pa koliko ih je preživjelo u SSSRu a koliko među uljuđenim mitelojropejcima?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

pa koliko ih je preživjelo u SSSRu a koliko među uljuđenim mitelojropejcima?

to ne sporim, samo je pitanje jesu li židovi pod staljinom preživjeli u nešto većem broju nego među uljuđenim mitelojropejcima zato jer je staljin bio humaniji prema njima ili zato jer su drugi događaji u sssr-u preuzeli primat

izrael nije nastao isključivo radi toga što su švabe napravili židovima, većim dijelom je nastao radi kolektivne grižnje savjesti onih koji su radili isto prije samog 2. svjetskog rata, ali ih je omelo da pitanje židova riješe jednom za svagda kako su krenuli

pa opet, povezivati danas te događaje i trpati cijele narode u ladice, a ptičati o patetici u najmanju je ruku smiješno

EDIT

isto kao što je patetično zazivati holokaust u današnje doba, gdje su židovi na bliskom istoku daleko od žrtve kakve su bili u vrijeme prije i za vrijeme 2. sv rata, i istim tim holokaustom braniti holokaust koji židovi danas rade nad palestincima

btw. pričamo o patetici, jel

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 9:23 (picajzla0707).
16 godina

Micek - Staljin ?!?!

sve je ovisilo o najkrvavijem caru svih Rusa koji je jel' - slobodoljubivi, demokratski mrzitelj Hrvata (jer im je u dijeti žvakanje našeg nacionalnog doprinosa elegantnom odijevanju) - Gruzin ?!?!?

Bit svega jest: sranja i gadosti ima svugdje, ali.... je li sranje i gadost normirana tj. ozakonjena?

u SSSRu nije bilo zakona o izvlaščivanju Židova niti recimo zabrane (sva tri baltička tigrića) ili ograničavanje po cenzusu (Mađarska)  visokoškolskog obrazovanja Židova....

Zakon, micek, ZAKON!

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

Bit svega jest: sranja i gadosti ima svugdje, ali.... je li sranje i gadost normirana tj. ozakonjena?

aha, sad je 'sranja ima svugdje', pa se onda vrati na početnu patetiku...

kako se hrvatski desnčari iranskog porijekla sprdaju s irancima, a ušupčuju se s izraelcima čije su suplemenike revno ubijali

za razliku od ljevčara koji su iste te izraelske suplemenike revno oslobodili od njihovih stanova u zagrebu u koje su uselili

patetika, jel

btw., nije zakon, ali je politika

Stalin’s Anti-Jewish Policies Before WW2 (1920s–1939):

Cultural Suppression: While promoting secular Yiddish culture, Stalin suppressed religious traditions, including Judaism, in a broader campaign to eliminate religion.

Targeting "Bourgeois" Elements: Jewish community leaders, religious figures, and activists were targeted during the Great Purge (1937–1938) as part of the broader crackdown on "enemies of the people".

The "Five-Day Week": Introduced in 1929, this calendar aimed to destroy traditional rest days, making it difficult for Jews to observe the Sabbath (Saturday).

Geopolitical Paradox: Despite domestic persecution, Stalin did not initially launch a state-sanctioned anti-Jewish racial campaign like Germany, and some Jews were initially represented in Soviet administration

prosječni židov u sssr-u i njemačkoj u to doba otprilike je prošao jednako, jel to bio zakon i li politika njemu je bilo svejedno

e sad, razlika između gulaga i logora zapravo se svodi na tehnologiju, vremenske uvjete i ekonomiju, jel lakše se židova riješit da ga pretvoriš u plinovito stanje ili da čekaš da ga ubije sibirska zima dok gradi sibirsku željeznicu... nekako se čini više praktično, nego ideološko pitanje

pa opet, tebi su danas rusi potpuno suprotni od švaba u smislu židovskog pitanja

patetika, jel

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 9:42 (picajzla0707).
16 godina

je li uzeto samo Židovima ili svima?

Nijemcima ali i  Hrvatima i Srbima (država prije je bila Kraljevina Juga) ?

ili su samo rekli ako se zove Šlomo onda uzmi, ali Tvrtku Tomislavu ne ?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

ili su samo rekli ako se zove Šlomo onda uzmi, ali Tvrtku Tomislavu ne ?

i da se vratimo na patetiku... kako je točno danas desnčarski ili ljevčarski hrvat ta nit koja povezuje politiku '41., '45. i povijesno gledano samo djelić vremenske udaljenosti 2025. godine

ako se pita patetiku, ovisno jesil ljevčar ili desnčar, možeš pitati i jesmo li danas u daleko boljoj poziciji od srbije koja je vojni saveznik s izraelom i u koji izvoze ponajviše municije kojom izrael roka iran, od nas ustaša i vječnih zatiratelja židova, a koji samim time što ne surađuju vojno s izraelom kao srbija nisu prva meta i hoće li iran, kad krene rokati europu raketama kao trenutno arape ili cipar, gledati povijesno hrvate kao saveznike jer su 'šloma' sproveli u jasenovac ili će im ipak srbi biti prva meta jer opskrbljuju izrael municijom i kupuju hermes 900 i njihove dronove

patetika, jel

16 godina

dakle kud Srbi tud i Hrvati ?

Ju je je? Je ju je!
12 godina
Stric_Jura kaže...

dakle kud Srbi tud i Hrvati ?

a đe drugdje, ipak smo mi svi pokatoličeni srbi... 

14 godina
Stric_Jura kaže...

Nesto imas kratko pamcenje za osobu koja prica o ustasama. Iran je financirao i obucavao mudzahedine koji su klali civile po Bosni tako da sto se mene tice neka im narancasti pedofil slobodno sravna sva vojna postrojenja i neka se sve tri strane fino pobiju.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 12:23 (ivanzu).
16 godina

Jadna neobrazovana MSM propagandom kljukana budalo....

jedna od glavnih oporbenih skupina u Iranu je - Mudžahedin-e-Kalk, trenutno disilocirana u Albaniji...

evo ti recimo link:

https://www.logicno.com/politika/mudahedine-u-bosni-i-hercegovini-su-poslale-strane-a-propustile-hrvatske-obavjestajne-sluzbe-kako-bi-pripremile-nove-sukobe.html

a ti meni nađi u tekstu Iran ili pridjev iranski...

P.S. imaš 1 pokušaj da pogodiš tko je organizirao i proveo seljenje ovih u nama blisku Albaniju - ne moš fulat' ni pod razno

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2026 13:22 (Stric_Jura).
14 godina

Cini mi se kao neutralna stranica puna tocnih informacija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
ivanzu kaže...
Stric_Jura kaže...

Nesto imas kratko pamcenje za osobu koja prica o ustasama. Iran je financirao i obucavao mudzahedine koji su klali civile po Bosni tako da sto se mene tice neka im narancasti pedofil slobodno sravna sva vojna postrojenja i neka se sve tri strane fino pobiju.

Najviše ih je financirala Saudijska Arabija, ali oni naftu prodaju u dolarima, tako da njihova autokratska vlast nije nikakav problem...

14 godina

Slobodno ih bombardiraj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice