Stigao je novi Clio i to trenutačno samo s benzinc

poruka: 97
|
čitano: 19.176
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stigao je novi Clio i to trenutačno samo s benzinc".
17 mjeseci
Re: Stigao je novi Clio i to trenutačno samo s ben
dax-lax kaže...
Novice kaže...

Nema mi do mailh SUV-ova, sada mogu na bankine gdje prije nisam mogao.

Kaj ti nebi jedan Subi Outback bio bolji za jumpanje po bankinama? 

Naravno, ali volim manje aute.

16 godina

Smiješni ste, pa svi ti mali gradski autići kreću od 15-20.000€ (evo npr. Toyota Aygo - 20.000, Škoda Fabia 18.000, Mazda 2 - 22.000, VW Polo 18.500, itd). To što je ta cijena apsurdna je druga stvar, ali je u skladu sa cijenama drugih proizvođača.

Imao sam Twingo 1,2 1998.godište, Clio 1,2 2001. godište, Megane 2 1,5 dci 2006. godište, Megane 4 1,5 dci 2016. godište i nikada ništa, samo redovni servisi svakih 15.000 km i to je to. Svi su kupljeni polovni i voženi minimalno još 100.000 km, niti jedan nije imao ispod 200.000 km, a sa jednim sam došao bez problema do 350.000 km prije prodaje.

Po mom iskustvu Renault zna imati mušice sa elektronikom i to je to, mašine su nepoderive ako se redovno servisiraju i normalno voze. 

Naravno da i Renault zna proizvesti auto sa tvorničkom greškom gdje u startu ne valja, ali takve stvari se dešavaju i kod svih drugih proizvođača, ako je auto u redu i redovno ga se održava, nema teorije da će krepati, pogotovo mašina kod Renaulta je praktički nepoderiva, govorim iz iskustva za modele do 2018. godine.

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
konjRR kaže...

Kupio si auto na osnovu osjecaja svida mi se itd. kao i svaka "cura".

Dobro da spominjes doblo i kangoo, da jos netko zna da postoji i taj segment, kao sto sam i koji post ranije preporucio vozilo iz tog "segmenta" koje bi apsolutno zadovoljilo sve trazene potrebe pa i vise.  Problem je sto se vecini ljudi sramota voziti u toj izvedbi automobila. Ne zadovoljava "osjecaje". 

Eto moja zena voli dobla vozit(1.6 multijet 2019), a te male crosovere ne moze probavit. Nema sanse da zamini Swifta za tako nesto, iako ima 200.000 i dobro mu je izraubana karoserija. Tako mani se šovinizma...

16 godina
om-prat kaže...
konjRR kaže...

Kupio si auto na osnovu osjecaja svida mi se itd. kao i svaka "cura".

Dobro da spominjes doblo i kangoo, da jos netko zna da postoji i taj segment, kao sto sam i koji post ranije preporucio vozilo iz tog "segmenta" koje bi apsolutno zadovoljilo sve trazene potrebe pa i vise.  Problem je sto se vecini ljudi sramota voziti u toj izvedbi automobila. Ne zadovoljava "osjecaje". 

Eto moja zena voli dobla vozit(1.6 multijet 2019), a te male crosovere ne moze probavit. Nema sanse da zamini Swifta za tako nesto, iako ima 200.000 i dobro mu je izraubana karoserija. Tako mani se šovinizma...

Prvo, jedna lasta ne cini proljece.

Drugo, nisam sovinisita nego stereotipiziram u raspravi da prenesem poantu. 

18 godina
Ja se lozim na karavane i monovolumene. Meni bi igral jedan Zeekr Mix. Da Renault napravi elektricni Espace ili da ima Kit da postojeci Espace elektrificiram ja bi to odma napravil i vozil bi ga do smrti. Voziti sve osim EV pogona je mazohizam.

Od EU proizvodaca mi Renault radi "najljepse" aute, a peugeot mi je na drugom mjestu. Problem je kaj su preskupi.
Peugeot EV 5008 full spimpan kosta 60k.
15 godina

Kad se već bira, meni može jedan Nio ET5T (karavanka), samo da nije cijenom uz bok švabskom premiumu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
suspendiran

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice