Spotify Premium uskoro poskupljuje za jedan euro

poruka: 15
|
čitano: 10.590
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Spotify Premium uskoro poskupljuje za jedan euro".
10 godina

Jedna studijska sviračica lijepo objasnila koliki dio novaca od tantijema sreaming servisa ide njima - ravno nula.

Jako malo zaradi i izvođač pjesme, a debelo najviše servisi i izdavačke kuće.

Zato ljudi, bojkotirajte streamere, idite na koncerte, podržite izravno autore, a ne masovni kapital!

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci
protjeran

Opet ?

1 0 hvala 0
13 godina
Re: Spotify Premium uskoro poskupljuje za jedan eu
EricCartman kaže...

Jedna studijska sviračica lijepo objasnila koliki dio novaca od tantijema sreaming servisa ide njima - ravno nula.

Zato ljudi, bojkotirajte streamere, idite na koncerte, podržite izravno autore, a ne masovni kapital!

Zašto, Netflix stalno poskupljuje pa ga ljudi i dalje produživaju jer su navikli i jednostavno im je gledat filmove preko njega jer im je app dostupna na svakom uređaju i za prosječnog korisnika koji se ne konta u Stremio i ostale 'free' streaming servise je Netflix jedina solucija.

Kod Spotify pretplata pare bar ostaju unutar EU, za razliku od Netflixa gdje pare idu Amerima

Bolje Spotify i Deezer nego Youtube premium

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.5.2025 13:03 (qwertYxoZ).
18 godina
Spotify mi je toliko dobar da budem pregrmjel taj 1 euro.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Nažalost spicetify i ostale modifikacije uskoro više neće raditi. Nedavno sam si skinuo sve spotify playliste na pc, a dalje lucida.to

Moj PC  
3 0 hvala 0
8 godina
Armor kaže...
Spotify mi je toliko dobar da budem pregrmjel taj 1 euro.

Također. Mogu bez Netflixa, ali brz Spotifya ne želim biti. 

Iako, pokvarili su se kroz godine, algoritam im je postao za k pa mi preporučuje stalno iste pjesme iz bazena od 50 pjesama. 

15 godina

Je li ovo znači da će dignuti i naknadu glazbenicima?

3 0 hvala 0
13 godina
pqweasdyxc kaže...

Nažalost spicetify i ostale modifikacije uskoro više neće raditi. Nedavno sam si skinuo sve spotify playliste na pc, a dalje lucida.to

Da li možeš malo više o lucidi kako radi, hvala.

11 godina
xtimex kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ne znam kako radi, ali napišeš naziv pjesme ili albuma i možeš skinuti u svim formatima iz popularnih streaming servisa. Glazba je u identičnoj kvaliteti kao na tim servisima naravno. Nije fake flac i sl. kao na nekim stranicama.

17 godina
xtimex kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ne radi  Probao sam i stalno izbacuje grešku. Sad više nemam volje istraživati je li problem do mene ili do samog servisa.

17 godina
To je sve maslo Mile Kekina!
🤣

1 0 hvala 0
11 godina
Ivan M. kaže...
xtimex kaže...
pqweasdyxc kaže...

Ne radi  Probao sam i stalno izbacuje grešku. Sad više nemam volje istraživati je li problem do mene ili do samog servisa.

Možda koristiš vpn ili nešto slično? Probao sam sad i radi. Ako ti izbacuje error probaj za par minuta. 

10 godina
qwertYxoZ kaže...
EricCartman kaže...

Zašto, Netflix stalno poskupljuje pa ga ljudi i dalje produživaju jer su navikli i jednostavno im je gledat filmove preko njega jer im je app dostupna na svakom uređaju i za prosječnog korisnika koji se ne konta u Stremio i ostale 'free' streaming servise je Netflix jedina solucija.

Kod Spotify pretplata pare bar ostaju unutar EU, za razliku od Netflixa gdje pare idu Amerima

Bolje Spotify i Deezer nego Youtube premium

Ha, ma malo sam idealist, iz istog razloga kao i zašto koristiti open-source. Npr rađe uplatim donaciju developerima open.source app-ova, nego da platim komercijalni program.

A i za Netflix imam rješenje: čitajte knjige .

Ali da, većini usera je najjednostavnije samo plati i vozi - Spotify, Netflix.

14 godina

Sve te pretplate se očito svode na to da čovjek kod nekog iznosa povlači granicu i kaže - dosta je.

Najvjerojatnije ću platit taj euro, ali kod idućeg poskupljenja ću već razmisliti.

Offtopic:

Neki dam sam baš vidio ovo https://support.plex.tv/articles/requirements-for-remote-playback-of-personal-media/

Mislim okej, prebacit ću se na Jellyfin/Emby ali opet.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Po meni je Spotify usluga ok po toj cijeni jer nudi gotovo svu glazbu na jednom mjestu. Netflix, HBO i ostalo sam davno ugasio i prebacio se na Stremio jer nijedan ne nudi sve na jednom mjestu.

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice