Jasno ti je da ljudi koje ti poznaješ ne čine nikakav reprezentativan uzorak (pitaj ih što to znači)? Misliš da ne postoje ateisti s filozofskom diplomom (mada se tamo studiraju i jezici i svašta nešto)?
Filozofija je udarila temelje znanosti, kao što zidari sazidaju bolnicu. Ali onda u bolnici rade liječnici, a ne zidari.
Sveučilište u Zagrebu su osnovali Isusovci (ne kao sveučilište, nego prvu visokoškolsku ustanovu). Ti isti Isusovci su po Zagrebu spaljivali vještice. Između onoga što su oni osnovali i ovoga što danas imamo ogromna je razlika i ono što na prvi pogled izgleda kao kontinuitet je zapravo nespojivo.
Opet se trudiš biti bahat a samo si klinjo koji ne kopča intelektualne poveznice.
Jedan od mnogobrojnih web crackpotova napirlitanih napušenim pseudo znanjem povečenim s Wikipedie i you tube.
Kako ti meni možeš govoriti; pitaj ih što to znači (reprezentativni uzorak) ? Kao, ja sam glupson pa ne znam ?
S tobom nešto nije u redu.
Vrh netolerancije i sramote za ovaj forum.
Nitko ne zna što se "još" studira na filozofskom fakultetu nego ti ?!
Dakle, ti tvoji "filozofi" ateisti su reprezentativan uzorak ?
Eto, pozivam momke i djevojke s ovog foruma kojima je profesija filozofija neka se izjasne; odbacuju li mogućnost metafizičkog stvaranja svijeta.
Prihvaćaju li tu mogućnost ili je s gnušanjem odbacuju ?