Trump prošlog je mjeseca na sastanku u Davosu vjetroelektrane nazvao "gubitnicima", a države koje ih kupuju "glupim ljudima".
Trump prošlog je mjeseca na sastanku u Davosu vjetroelektrane nazvao "gubitnicima", a države koje ih kupuju "glupim ljudima".
TikTok nesto nesto, prodani, kupljen nesto nesto. A joj, koja je to drzava naredila da se tiktok u njihovoj drzavi odvoji od ostatka svijeta, a zatim odmah pocne cenzurirati na najjace?
Sloboda govora za mene, ali ne i za tebe. Kad im pase onda cvile i pozivaju se na taj freedom of speech, 1. amandman itd., cim se docepaju vlasti onda lol fuck you.
Čekaj, ja mislio da Tor Onion Routing služi upravo tome, da EU tinejđeri i ostali na toj razini., dođu do droge, ilegalnog i terorističkog materijala.
Neka prvo razotkrije imena zlostavljaća u epsteionovim dokumentima ako je već toliko protiv cenzure...
Neka prvo razotkrije imena zlostavljaća u epsteionovim dokumentima ako je već toliko protiv cenzure...
ocito nisi u toku... nije da on jedini blokira, ako i uopce blokira, loptica je kod demokrata i njihovih sudaca
ocito nisi u toku... nije da on jedini blokira, ako i uopce blokira, loptica je kod demokrata i njihovih sudaca
Kad već dezinformiraš, onda barem argumentiraj.
Kad već dezinformiraš, onda barem argumentiraj.
gle... jednostavno mi se ne da trositi vrijeme... Imas google, znas tipkati. A i uostalom... odredjenoj skupini ljudi zadojenih s TDS-om uz sve moguce dokaze ne moze se nista dokazati...
Ah da, to je taj učeni pristup raspravljanju i dokazivanju činjenicama.
Nešto kao metode jehovinih svjedoka - glavni argument je: "pročitaj, sve ti piše".
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Trump je u prvom mandatu bio preblag prema smradovima... naivno je vjerovao da moze izmiriti obje strane, dok mu je gamad iza ledja o glavi radila...