SAD pokreće stranicu s VPN-om za borbu protiv euro

poruka: 13
|
čitano: 3.817
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SAD pokreće stranicu s VPN-om za borbu protiv euro".
7 godina

Trump prošlog je mjeseca na sastanku u Davosu vjetroelektrane nazvao "gubitnicima", a države koje ih kupuju "glupim ljudima".

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
5 0 hvala 0
5 godina
Re: SAD pokreće stranicu s VPN-om za borbu protiv
To puno govori o narodu koji je za predsjednika izabrao spodobu s vokabularom kvartovskog alkića pred lokalnim dućanom.
I sada bi uvodili alternativnu istinu jer "to je demokracija".
17 godina

TikTok nesto nesto, prodani, kupljen nesto nesto. A joj, koja je to drzava naredila da se tiktok u njihovoj drzavi odvoji od ostatka svijeta, a zatim odmah pocne cenzurirati na najjace?

Sloboda govora za mene, ali ne i za tebe. Kad im pase onda cvile i pozivaju se na taj freedom of speech, 1. amandman itd., cim se docepaju vlasti onda lol fuck you.

Linux, Arch Linux.

7 0 hvala 0
7 godina

Čekaj, ja mislio da Tor Onion Routing služi upravo tome, da EU tinejđeri i ostali na toj razini., dođu do droge, ilegalnog i terorističkog materijala.

1 0 hvala 0
17 godina

Neka prvo razotkrije imena zlostavljaća u epsteionovim dokumentima ako je već toliko protiv cenzure...

scientia est potentia

5 0 hvala 1
18 godina
alien kaže...

Neka prvo razotkrije imena zlostavljaća u epsteionovim dokumentima ako je već toliko protiv cenzure...

ocito nisi u toku... nije da on jedini blokira, ako i uopce blokira, loptica je kod demokrata i njihovih sudaca

18 godina
Aldo kaže...
alien kaže...

ocito nisi u toku... nije da on jedini blokira, ako i uopce blokira, loptica je kod demokrata i njihovih sudaca

Kad već dezinformiraš, onda barem argumentiraj. 

17 godina
Ja bi SADu uveo sankcije na plin i naftu zbog ovakve drskosti

2 0 hvala 0
18 godina
PICART kaže...
Aldo kaže...
alien kaže...

Kad već dezinformiraš, onda barem argumentiraj. 

gle... jednostavno mi se ne da trositi vrijeme... Imas google, znas tipkati. A i uostalom... odredjenoj skupini ljudi zadojenih s TDS-om uz sve moguce dokaze ne moze se nista dokazati...

14 godina

Ah da, to je taj učeni pristup raspravljanju i dokazivanju činjenicama.

Nešto kao metode jehovinih svjedoka - glavni argument je: "pročitaj, sve ti piše".

Moj PC  
6 1 hvala 1
17 godina
Gluposti..... Trump tehnički kontrolira 100% Ameriku (pun intended) i demokrati su bespomoćni. Demokrati su i objavili većinu tih dokumenata, čak i o Clintonu.

Osim toga, Trump je to mogao učiniti i u svom prvom mandatu ali nešto smo zaboravni... ha?
Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2026 3:29 (lovac82).
18 godina
lovac82 kaže...
Gluposti..... Trump tehnički kontrolira 100% Ameriku (pun intended) i demokrati su bespomoćni. Demokrati su i objavili većinu tih dokumenata, čak i o Clintonu.

Osim toga, Trump je to mogao učiniti i u svom prvom mandatu ali nešto smo zaboravni... ha?

Trump je u prvom mandatu bio preblag prema smradovima... naivno je vjerovao da moze izmiriti obje strane, dok mu je gamad iza ledja o glavi radila...

5 godina
Trump je psihički bolesna spodoba. Ne znam što reći za ove koji navijaju za njega, a za sve izvan SADa i koji ga idealiziraju, stvarno nemam riječi. Ti su stvarno neka posebna vrsta.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2026 18:51 (Gallu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice