prva zanimljiva stvar u dugo vremena
Pixeli se od sada mogu spojiti na eksterni monitor
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.117
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvar koja je dostupna na Samsung telefonima več godinama (žično i bezžično) ali kako vidim nikad nije posebno zaživila, jer da, radiš na većem ekranu sa mišom i tipkovnicom, ali sve aplikacije su iste sa istim ograničenjima kao i na mobitelu. Ja osobno nisam našao ništa korisno u tome ali možda netko je.
Kad bi se dalo dual bootat u windowse na androidu i tako ga spojit na ekran, miš, tipkovnicu onda bi to bilo korisno.
Pa bome odlicno, inace spojiti android na pc je kao da radim atomsku bombu
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
prva zanimljiva stvar u dugo vremena
samsung to ima zadnjih 9 godina.
šteta da su ukinuli linux on dex koji si mogao koristiti...
ja nekad koristim to u dnevnom, zelegnem, bežično se spojim na tv, a mob služi kao miš.. u isto vrijeme yt i browser i sl
tipk.i misa se moze jos od androida 7 spajati na bilo koji mob.
Stvar koja je dostupna na Samsung telefonima več godinama (žično i bezžično) ali kako vidim nikad nije posebno zaživila, jer da, radiš na većem ekranu sa mišom i tipkovnicom, ali sve aplikacije su iste sa istim ograničenjima kao i na mobitelu. Ja osobno nisam našao ništa korisno u tome ali možda netko je.
Kad bi se dalo dual bootat u windowse na androidu i tako ga spojit na ekran, miš, tipkovnicu onda bi to bilo korisno.
Kako tko, kako koji alat.
Meni, na primjer, DEX odlično služi na poslu. Kad na brzinu trebam izfotošopirati slike i napraviti ponude, slikam mobitelom i na njemu (preko ekrana i miša/tipkovnice) sve odradim.
Naravno da ograničenja ima, i bilo bi super kad bi Gugl forsirao aplikacije da nude "desktop verziju" za DEX. Navodno će tako i biti uskoro, da će sve aplikacije morati biti responzivne (mobile/tablet/desktop).
Ma taj MS Phone uopće nije bila slaba stvar, možda malo nespretna sa tim "tile" lookom ali poprilično brz i responsivan mobitel. Pa ubio bi za to da mogu mobitel koristit kao običan smartphone, onda prištekaš na dock i imaš windows laptop!