Otkazi u tehnološkim kompanijama - ažurirani popis

poruka: 6
|
čitano: 3.529
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Otkazi u tehnološkim kompanijama - ažurirani popis".
18 godina

Idemo svi u kuhare i perace posudja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Otkazi u tehnološkim kompanijama - ažurirani p

-nema potrebe.. sad će osim nepalaca pohrliti i američani (tema članka, pri čemu nije najjasnije zašto bi nas zanimalo stanje u usa, otkazi viškova-nakupina .. osim da taj višak završi na obalama jadrana kao što dopluta plastika..).

-win-win.. ako postanemo turistički preskupi npr amerima, eto ih kao šljakera dok ćemo mi uživati u blagodatima ili tak nešt.. :)

-ili ovako, otpuštanja lako postanu o'puštanja, pa dok perem suđe bezbrižno fućkam... kad se stavi na vagu perać posuđa i ostali poslovi npr školstvo-zdravstvo, plaća, radno vrijeme.. nitko više ne želi na fax, nema smisla. .. za posao smetlara trebaš dobru vezu, kriminalni dosje i tad sudskim prioritetima dobiješ uhljeba, grobara, nešto.. koji je par godina bio u hladu lepoglave pa nakon tog na radnom mjestu.. društvo se brine za sve, pogotovo posrnule.. za ostale nema potrebe itd.

-ideš na fax, učiš.. i nakon više godina odeš van jer je bolje plaćeno, skoro kao posao konobara-perača u sezoni.. pa po ljeti dođeš kao turist ako nije preskupo itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina

Nekako se zagubi u cijelom clanku: "Kompanija navodno razmatra i dodatna otpuštanja s ciljem smanjenja broja srednjih menadžera i povećanja omjera programera u odnosu na produkt menadžere." 

2 0 hvala 0
18 godina
Prvo su otpustili programere a sad moraju i njihove managere da vrate normalan omjer.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2025 10:43 (SupremeCommander).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

-ne zato.. nego obrnuto, redosljed kauzalnosti kao tijek vremena ili riječni.. :)

-prvo zaposliš kao gazda direktore-managere.. ne zapošljava gazda šljakere, delegira.. generale-direktore-managere.. oni zaposle željenu brojku šljakera ispod.. i lančano opet to ide istim redom nazad, prvo moraš kroz njih otpustiti te šljakere, da bi tad mogao otpusiti njih, ako pomješaš imaš problem puknutog lanca.. :) to je normalan-prirodan lančani slijed.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
13 godina

Korporacije koje su prije 10-15 godina bile želja i cilj mnogih što se tiče zapošljavanja danas su nočna mora.

Kakve bi škole današnja djeca trebala uopće upisati kad će hrpa profesija izumrijeti?....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice