Nothing preskače novi flagship mobitel u 2026.

poruka: 3
|
čitano: 1.885
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nothing preskače novi flagship mobitel u 2026.".
18 godina
Nothing preskače novi flagship mobitel u 2026.

Odličan 15 minutni video. 

Prikladno za one koji još ne znaju ništa o Nothingu. 

Što se tiče Četvorke.. čekam je dok ovo pišem s Trojke. 

Posebno je pohvalan koncept potpune suradnje s korisnicima. 

Nema tajni, nema poslovnih nejasnoća.. 

Uvijek je jasan cijeli roadmap.. Skoro navedu koliko love imaju na računu. 

I svaku najmanju odluku obrazlože zajednici. 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Re: Nothing preskače novi flagship mobitel u 2026.
torrente kaže...

Odličan 15 minutni video. 

Prikladno za one koji još ne znaju ništa o Nothingu. 

Što se tiče Četvorke.. čekam je dok ovo pišem s Trojke. 

Posebno je pohvalan koncept potpune suradnje s korisnicima. 

Nema tajni, nema poslovnih nejasnoća.. 

Uvijek je jasan cijeli roadmap.. Skoro navedu koliko love imaju na računu. 

I svaku najmanju odluku obrazlože zajednici. 

Malo su zeznuli stvar sa pokušajem guranja reklama na početni ekran na jeftinijim mobovima. To im nije trebalo jer su uskočili sami sebi u usta prethodno pljuvajući ovakve pokušaje od strane drugih. 

Također, 3a Lite - ne znam što im je trebao taj model pored CMF Phone 2 Pro. U biti, to su dva skoro identična telefona.  Još ta nesretna treća 2MP kamera, koju su upravo oni ismijali na telefonima drugih proizvođača (suosnivač Akis Evangelidis je prije dvije gopdine nazvao treću 2MP kameru "biggest scam of 21st century").

Nadalje, trojka je za mene dizajnerski odlična - konačno dašak svježine. Glyph matrix - mislim da je lagani korak unazad u odnosu na glyph ligths, bar u ovakvom obliku. Ni jedno ni drugo nema preveliku svrhu ali bar glyph lights ima veći coolnes faktor i taj dizajn prati sve dosadašnje NP-ove, osim NP3. Glyph matrix je previše gimmicky i premalen za bilo što drugo osim da možeš reći da postoji. 

Iskreno se nadam da će nastaviti i dalje "svojim" putem i izbacivati nešto novo i svježe, koliko je to moguće u ovakvom svijetu mobilnih uređaja. 

Nothing OS je za mene ultimativna iteracija Androida - sve radi, sve je jednostavno, smireno, ne previše nabačeno. 

Iako trenutno koristim Pixel 10 Pro, u ladici me i dalje čekaju NP1, NP2 i NP3 a aktivno koristim Headphones (1) i Ear (2024). 

sig
10 godina
Re: Nothing preskače novi flagship mobitel u 2026.
Ja sam ponosni vlasnik Nothing 3a, obožavam njegove glyph notifikacije, na neki način podsječa na onu ledicu koju su prije neki smartphoneovi imali iznad ekrana.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice