PS4 pro kupljen prosinac 2018...znači bude u uporabi di 2030:)...i onako nisam ga koristio od rujna 2024...razlog...drugi grad...podstanarstvo
Nestašica memorije odgađa PlayStation 6, a poskupl
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.576
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bolje da sloze nove igre.
Odlična vijest!!!
To znači da neću morati ni PC upgrade-ati do barem 2028/29-e
jos ce ispast da cu svoj switch prodat za vecu lovu nego sta sam ga kupio
Ko bi rekao da će igraći hardver postati investicija.
Xbox SeriesX kupio 2022. za 450€ na amazonu, prodao ga za Božić 2025. za 500€ na njuški. Kako lik nije ni pitao za spustit cijenu, možda sam mogao dobiti još koju deseticu gore... Znači bez garancije, fest korišten skoro 4 godine, otišao u jedno popodne.
Glupo je vrijeme za bilo kakav upgrade radit i na pc-u. U siječnju prošle godine uzeo sam 4 sticka po 16GB DDR5 od Kingstona, čini mi se Fury Beast model, platio sam komad po 100€ ravno na akciji, danas isti košta 250€.
Sad mi još treba 64GB, nemam šanse naći po normalnoj cijeni, čak ni rabljeno.
Isto, uzeo S2 u ljeti, igrao fakat malo i skuplja prašinu, tu i tamo upalim radi zdravlja baterije. Htio sam ga prodati, al ću pričekat još malo.
Razmišljam uzet PS5 pro jer ću GTA 6 svakak htjet pa nek stoji ak će cijene gore...
Isto, uzeo S2 u ljeti, igrao fakat malo i skuplja prašinu, tu i tamo upalim radi zdravlja baterije. Htio sam ga prodati, al ću pričekat još malo.
Razmišljam uzet PS5 pro jer ću GTA 6 svakak htjet pa nek stoji ak će cijene gore...
ja sam uzeo 4mj star i uz njega dobio acc sa brdo igrica za 400e (i to AAA naslovi)
u tom trenutku je to bilo 200e ispod cijene, znaci zapravo cu za 6mj kad ga planiram prodat i dobro zaradit 
Kad god se pojavi neki PS5 PRO na forumu si razmišljam da li uzeti pa prodati svoj PS5 SOCIAL, ali i dalje mi ne zvuči kao potrebno. Koliko sam u toku dosad imaš 2-3 igre u kojima je razlika na PRO vidljiva. I ne pričamo tu o nekoj jaw dropping razlici nego čisto onak da ti se malo ljepše vidi što si platio duplo više. GTA VI planiram igrati i ja, ali ne u 30FPS, a upitno je hoće li i PRO moći više. A sve druge firme koje nisu Rockstar si neće moći priuštiti da sad pumpaju zahtjevnost igara kad im sve igre dolaze na PC. A PC market je isto u rasulu zbog cijena memorije.
Tak da nekako si mislim da osim ako Rockstar kod javnog bilježnika ovjeri da će GTA VI ići u 60FPS na PS5 PRO, radije ću igru odigrati na PS6. Ionako me zanima isključivo singleplayer dio igre, a s vremenom može biti samo bolja. A ak sam čekao dosad, neću propasti još godinu dvije. Možda i manje ako ga opet odgode.
Ja ne znam zbog koje igre generalno bi dao 800+ eura za konzolu, meni je ovo najjadnija generacija ps-a.
Samo neka odgađaju,valjda uskoro stiže PSSR 2.0 za Ps5 Pro pa će moći izvući još više iz konzole,iako je i ovako TOP.
PS bi kupio jedino zbog GTA 6, možda!
Kad god se pojavi neki PS5 PRO na forumu si razmišljam da li uzeti pa prodati svoj PS5 SOCIAL, ali i dalje mi ne zvuči kao potrebno. Koliko sam u toku dosad imaš 2-3 igre u kojima je razlika na PRO vidljiva. I ne pričamo tu o nekoj jaw dropping razlici nego čisto onak da ti se malo ljepše vidi što si platio duplo više. GTA VI planiram igrati i ja, ali ne u 30FPS, a upitno je hoće li i PRO moći više. A sve druge firme koje nisu Rockstar si neće moći priuštiti da sad pumpaju zahtjevnost igara kad im sve igre dolaze na PC. A PC market je isto u rasulu zbog cijena memorije.
Tak da nekako si mislim da osim ako Rockstar kod javnog bilježnika ovjeri da će GTA VI ići u 60FPS na PS5 PRO, radije ću igru odigrati na PS6. Ionako me zanima isključivo singleplayer dio igre, a s vremenom može biti samo bolja. A ak sam čekao dosad, neću propasti još godinu dvije. Možda i manje ako ga opet odgode.
Isto, gledam; bi, ne bi...
Ma inače sam imao PS5 + 1tb dodatni storage, imam fizičke igre još doma, imam na accountu i sad mi je muka kupit "običan" pa onda svejedno SSD koji su (pre)skupi. Mislim si bolje 2tb u startu pa ak će se igre ljepše izvoditi, zašto ne. GTA 6 sam uzeo kao primjer, čak ni nisam siguran da će mi pasati jer koliko se pričalo o lgbt povorkama i sl. moguće da bude više cringe nego smiješno, vidjet ćemo. Više mi fali nekad Gran Turismo 7 (nema ništa slično na PCu, a 4 sam prešao na emulatoru, 6 je pri kraju).
Ima nešto i u tome. GTA 5 sam isto tako, čekao PC verziju i bome se isplatilo. Nisam ni, ko kolega, generalno nešto super zadovoljan ovom generacijom. Uglavnom cross-gen stvari plus što se sad gotovo sve može na PC-u. Nema se ni vremena kao nekad, uz posao i zdravije hobije ne gejma se TOLIKO.
Kad zbrojis i oduzmes sve PS5 pro za nekih 700 eura je top investicija. Da ga nemam uzeo bi ga sto prije dok ima zaliha po ovoj cijeni. Novi je znaci 700e u Njemackoj.
Playstation mi je omogućio da se već 20-tak godina igram bez brige i bez pameti za nekih 700 eura uloženih u hardver (ps4 pro i ps5). Ne znam o čemu ovdje pojedinci trkeljaju.
A misusovo bolji si od mene 😅
Prodao sam traku za trčanje za 950, staru dvije godine, platio novu 960 eura.
Kaže meni kupac da mu je sumnjivo što je tako niska cijena 😅 a još je platio i dostavu kamionom iz VK za Split no ne znam cijenu dostave 100kg i 200x100cm.
Ja sam se čudio , te mu na prvu nisam htio prodati da se ne zahebavam sa dostavom.
Isto mogao sam tražiti više.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS