Nakon "skrivenih" kvaka, Kina će zabraniti i "odre

poruka: 6
|
čitano: 4.121
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nakon "skrivenih" kvaka, Kina će zabraniti i "odre".
17 godina
Nakon "skrivenih" kvaka, Kina će zabraniti i "odre

Još jedna dobra odluka, nadam se da će zabraniti i upravljanje klimom isključivo putem ekrana. 

Nekada smo takve logične odluke dobivali od europske unije.

Moj PC  
9 0 hvala 1
16 godina
Re: Nakon "skrivenih" kvaka, Kina će zabraniti i "
Crljo kaže...

Još jedna dobra odluka, nadam se da će zabraniti i upravljanje klimom isključivo putem ekrana. 

Nekada smo takve logične odluke dobivali od europske unije.

Koji auto to ima?

Ako aludiraš na Teslu klimom možeš upravljati preko gumbića na volanu ili putem glasovnih komandi.

17 godina

Ne bi da Tesla ima monopol na gluposti (mada nije da ne prednjači). Full kontrolu klime putem ekrana su imali i Citroeni od 2014 na ovamo. Ne znam kome je palo na pamet da je to dobra ideja.

17 godina
Aludiram na razne modele raznih proizvođača. Ja želim samo klasične gumbe na centralnoj ploči da ne moram previše makivati pogled sa ceste kada namještam i mjenjam klima postavke.
Ne koristim glasovno upravljanje ni na jednom uređaju, ne sviđa mi se taj način jednostavno. Volim opipljivo i kad imam izbora. Evo, tebi taj način upravljanja odgovara, meni ne. Na volanu imam jedino za grijanje volana tipku i to mi je isto uredu.
14 godina
Ma lijepe tipke.

Evo ja na svojoj Insigniji imam 4 nacina da prebacujem pjesme.

Na volanu, na touchpadu, na tipki od multimedije kao i na touchscreenu od multimedije.

I kako kad, nekad prebacim pjesme na volanu, a nekad svajpam preko touchpada. Ne napregnem mozdane zile niti jedan posto dok to radim niti skidam pogled sa ceste.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 mjeseci
Ma jebe_ je tač skrin u kolima , mislim da sam više puta promašio "gumb" nego pogodio.

Jedva čekam da imam u autu džojstik za upravljanje kao u Rimca.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice