Najavljen je WRC Croatia Rally 2024, u travnju sti

poruka: 3
|
čitano: 2.217
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Najavljen je WRC Croatia Rally 2024, u travnju sti".
16 godina
offline
Najavljen je WRC Croatia Rally 2024, u travnju sti

Još kad ne bi razni dudeki bili redari uz stazu, nego netko tko će paziti da nema gledatelja u zoni izletanja...

 
0 0 hvala 0
13 godina
online
Re: Najavljen je WRC Croatia Rally 2024, u travnju
Nema prevencije za nametanu ekipu. U svakom slučaju će debiućeci raditi probleme, neovisno o kvaliteti redara.
14 godina
offline
Re: Najavljen je WRC Croatia Rally 2024, u travnju
dd.inc kaže...

Još kad ne bi razni dudeki bili redari uz stazu, nego netko tko će paziti da nema gledatelja u zoni izletanja...

 Eto ponosno mogu javit da sam ja jedan od tih "dudeka", al kakovih pak tamo ima kretena. Dofura motornu pilu i ruši drva, dolaze na većer šatore stavljaju i poslije se ti je... sa njim sata-dva da ga makne, zastave vise na sve strane... Muriju ne možeš dobit jer ih ima na cijeloj stazi oko 5-10, redar nema ovlasti odvlačit nekoga sa staze (cesta postaje staza/pista) nego je samo dužan upozorit na opasnost vozača i nadležnom javit da uspore vozači (maše zastavicom), ujedno kumunicira s publikom i moli ih da se pomaknu ili maknu ili ne prelaze stazu itd. u stilu negog mesije koji će se potrudit da sve prođe u najboljem redu. U slučaju prekida od 10-15 min utrka se zastavlja i nema dalje. I to sve za 45€/dan -radiš od 5-17 (pa i dulje), spavaš cca 4-5 sati, sam si si kupuješ hranu. I na kraju faliiiiii ogromannnn broj ljudi, pa eto (možda će) uzet penziće koje boli đon za sve samo daj 45€.

 

Pitam sutra nadležnog - dal da stavim br. mob. ili mail pa neka se jave voljni i sposobni, ima i tu kontakt, pa probajte. Pod naslov stavite - PRIJAVA ZA REDARA. Nema pojma da li se to čita, al... ko voli neg izvoli. Nemoj te pristat volontirat besplatno.

 

edit1: osoba mora biti punoljetna 

 

edit 2: 091 880 7463 gos. Devunić, i traže se ljudi samo za nedjelju 21.04. Kumrovec i zagorska sela. Ostale dane ima dovljno. Najbolje bi bilo da se skupe dvojica ili na više pa dobe još i putne troškove (samo vozač).

 

 

 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2024 8:58 (rokonja).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice