LG V40 stiže sa čak pet kamera

poruka: 31
|
čitano: 11.826
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG V40 stiže sa čak pet kamera".
17 godina
Re: LG V40 stiže sa čak pet kamera
HCMAA kaže...
Ja imam nokiu 808...međutim sad mi stoji u kutiji...sad imam s7edge...isto tako imam mirrorless a6000 apsc senzor....i onaj koji kaže da je isto...triba ici kod oftamologa..na malim ekranima te smartphone slije izgledaju dobro...ali cim stavis na 100% prikaz vec se vide nedostaci....jedina stvar koja valja je mobilnost....sto ti je uvik u djepu...prije dvi sedmice sam slikavao vatromet sa a6000...aj da vidimo to sa mobitelom

Pa naravno, profi aparati će uvijek biti bolji.

Samo je pitanje jel ti to treba, a u većini slučajeva ne treba. Bitno je da ovjekovječiš neki trenutak, da ti ostane za uspomenu. A to ćeš najbolje i najbrže napraviti sa dovoljno dobrim mobitelom nego da furaš DSLR sa sobom non stop.

BTW, ja bih vatromet snimao kao video. Na internetu ima milijarda fotki vatrometa koji svi izgledaju apsolutno isto :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice