Krenule su tužbe protiv Applea zbog usporavanja st

poruka: 36
|
čitano: 17.981
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Krenule su tužbe protiv Applea zbog usporavanja st".
9 godina
neaktivan
Re: Krenule su tužbe protiv Applea zbog usporavanj
sina-k kaže...

Da, 6-tica se usporila i to osjetno... trza, zastajkuje.... sramota.

Sve razmisljam da predjem na Androide... tamo bar nema nikakvih updatea nakon sto ga kupis i znas na cemu si.

To je taj problem koji metu pod tepih, seronje. Trebaš novu bateriju. Ja sam odlučio ne nadograditi svoju sedmicu na ios 11.2 u koji su dodali ovaj fičer. 

Ja rekoh
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.12.2017 13:15 (Feudalac).
12 godina

Je li itko zna je li ovaj problem (tj. feature ) aktivan na svim verzijama ios-a 11? Pitam jer imam Iphone SE na ios 11.0.3 te čekam stable jailbreak koji ce izici za koji dan, a baš me zanima je li i na starijim verzijama ios-a 11 usporavaju uređaje

0 0 hvala 0
17 godina
Jabuka postade nešto prekisela.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
ivanm75 kaže...

Tak treba. Prodaju maglu ljudima. Imao sam ip7 i rijesio ga se. Od sad samo android. Za 800$ kupim android da se smrznes. Trenutno xiaomjev MI6 za 300$ ubija brzinom rada sve sto sam do sad imao..  Ima SD835 i sve ostalo. Brzo punjenje itd. Jedinokamera i ekran nisu u rangu flagshipa. Baterija traje da zaboravim kad sam ga punio..

dakle dvije najbitnije stavke nisu na razini

14 godina
mate123ist kaže...

Je li itko zna je li ovaj problem (tj. feature ) aktivan na svim verzijama ios-a 11? Pitam jer imam Iphone SE na ios 11.0.3 te čekam stable jailbreak koji ce izici za koji dan, a baš me zanima je li i na starijim verzijama ios-a 11 usporavaju uređaje

Taj "feature" je aktivan od iOS-a 10.2.1

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice