Evo odgovorili mi sa hrta da će se preko hrtija moći gledati u HD-u.
HRT 2 HD (opet) startao s radom - kako gledati nog
- poruka: 105
- |
- čitano: 37.072
- |
- moderatori:
vincimus
Banalno pitanje.
Koji izvor (TV provider) slike sa SP-a je "najbrži"? Gledanje utakmica hrvatske reprezentacije sa nekim u kvartu koji ima "bržu" sliku od vas je showstopper nemogući.
Nijedna izgledna akcija na ekranu više nije uzbudljiva jer urllik ekipe iz kafića, GOOOL!!! (ili AAAAH - zamalo) zapravo prekida suspense žive slike i nesvjesno se praćenje utakmice svodi samo na osluškivanje reakcija iz susjedstva.
Na prošlom prvestvu sam probao Kablovsku B.net, DVB izvor sa utičnice kablovske, DVB izvor sa antene i ništa. Ekipa iz kafića Nostradamus je nenadhebiva... ne kužim. MAXTV? Radio? Drugi DVB odašiiljač? Anyone?
HD kanal ima kasnjenje nekih 2-3 sekunde naspram SD kanala koji je u dvbt mrezi, tako da cemo mi na hd-u zasigurno znat ksd upadne gol ili bude neka sansa
Ovog trena, MAXtv je brži od DVB-Ta. HD vs. HD oko 1.5 sekundu, HD Max vs. SD DVB-T oko 4 sekunde.
za korisnike B.neta na ručnom traženju frekvencija 514000kHz i modulacija 256QAM
Došao na Bnet pred cca dva sata.
Piše 16:9 1080i. Šaltam između običnog i HD, razlike su nikakve. Nadam se da će prijenos ići u pravom full hd jer ovo sad je neko upscaleano sranje bože sačuvaj.. Uglavnom na 4K telki nema neke razlike.

Imate alternativu HRT2 HD. Ako imate antenu i hvatate BIH kanale BHT 1 je nativno u HD-u i prenosit će svjetsko prvrenstvo u HD-u.
Došao na Bnet pred cca dva sata.
Piše 16:9 1080i. Šaltam između običnog i HD, razlike su nikakve. Nadam se da će prijenos ići u pravom full hd jer ovo sad je neko upscaleano sranje bože sačuvaj.. Uglavnom na 4K telki nema neke razlike.
nisam doma a HRTi ?
https://www.vecernji.hr/sport/hrt-je-izgubio-prava-na-utakmice-vatrenih-evo-gdje-ih-ubuduce-mozete-gledati-1252099
Imate alternativu HRT2 HD. Ako imate antenu i hvatate BIH kanale BHT 1 je nativno u HD-u i prenosit će svjetsko prvrenstvo u HD-u.
Slovenija 2 HD također prenosi sve utakmice. Bio je i prijenos kompletnog otvorenja.
Je li ovaj HRT2 HD dostupan u osnovnom paketu MaxTV-a? Pitam jer ga ne vidim.
JE dostupan je ali ako si u postavkama preslagivao redosljed kanala onda ti možda nije na mjestu di bi trebao bit nego pogledaj iz br.1 kod maxtv info promo kanala na poziciji 869 tu negdje meni je tako bilo jer sam mjenjao redosljed svih kanala u postavkama i onda sistem kad se pojavi neki novi po defultu prebaci to odmah na kraj svih kanala kod maxtv info promo kanala!
Dostupan je i na maxtv to go, tko ga ima + android tv/box ili mobitel kao i ja, odlicna kombinacija. Rezolucija je 720p.

Slovenija 2 HD također prenosi sve utakmice. Bio je i prijenos kompletnog otvorenja.
Mislim da su SLO 2 i BHT1 čak bolje kvalitete meni ne pokazuje tv da li je 1080p ili i
Mislim da su SLO 2 i BHT1 čak bolje kvalitete meni ne pokazuje tv da li je 1080p ili i
Ajd bolje je dosta od regularnog HRTa. Pa kaj može tv kanal biti 1080p?

Zašto ne bi mogao? Najčešće se koristi 1080i, a rijeđe 1080p.
Kaže kreten Ćosić da je neko htio iznudit sedmerac ?
I sad bi to trebalo bit smiješno i zanimljivo ?
Koji proljev od jebenog komentatora. Retard !!!!!!!!!!!!

Ne kužim ljude koji misle da su fora, ako ne slušaju Rozgu nego neki bend iz amerike za koje zna samo mala s dreadlocksicama iz 4a, ako špotaju javnu televiziju i ako ne daj bože plaćaju porez. Naglašavaju kako su posebni :) Ili je ovdje 'hoću internet' ekipa ili sam ja stvarno ostario :)
"Hocu mama internet" ekipa...
Na kojem to playeru ima jer u samoj aplikaciji Hrti nema HRT 2HD nego kao i obično samo HRT 2.
Sad kad su izgubili prava na sve nogometne utakmice reprezentacije više im HRT2 HD neće imati ni smisla, pa ni u eksperimentu.
Za 80kn mjesečno svake nedjelje misa u HD kvaliteti, vrh programa u hrvata... Živjeli!!!
Sad kad su izgubili prava na sve nogometne utakmice reprezentacije više im HRT2 HD neće imati ni smisla, pa ni u eksperimentu.
Za 80kn mjesečno svake nedjelje misa u HD kvaliteti, vrh programa u hrvata... Živjeli!!!
Ne bih se začudio da to bude 100kn pošto je ipak HD tehnološki iskorak.
Ako se meni obracas,
Ono je desktop verzija, https://hrti.hrt.hr/ , a ne android app.. Kolko vidim u android app nema te opcije, vjerojatno je po difoltu HD tj automatski šalta ovisno kolko je dobra konekcija...
EDIT: Sad sam upalio HRTi na mobu i čini mi se da je u HD-u..
Banalno pitanje.
Koji izvor (TV provider) slike sa SP-a je "najbrži"? Gledanje utakmica hrvatske reprezentacije sa nekim u kvartu koji ima "bržu" sliku od vas je showstopper nemogući.
Nijedna izgledna akcija na ekranu više nije uzbudljiva jer urllik ekipe iz kafića, GOOOL!!! (ili AAAAH - zamalo) zapravo prekida suspense žive slike i nesvjesno se praćenje utakmice svodi samo na osluškivanje reakcija iz susjedstva.
Na prošlom prvestvu sam probao Kablovsku B.net, DVB izvor sa utičnice kablovske, DVB izvor sa antene i ništa. Ekipa iz kafića Nostradamus je nenadhebiva... ne kužim. MAXTV? Radio? Drugi DVB odašiiljač? Anyone?
Slušam radio. Ako ne slušam radio, čujem "GOOOOOOOOOL!" iz susjednog kafića. Tek tada uključim tv.
Ako se meni obracas,
Ono je desktop verzija, https://hrti.hrt.hr/ , a ne android app.. Kolko vidim u android app nema te opcije, vjerojatno je po difoltu HD tj automatski šalta ovisno kolko je dobra konekcija...
EDIT: Sad sam upalio HRTi na mobu i čini mi se da je u HD-u..
Da evo i ja sam sad upalio mob i HRTi 2 sami su na postojećem Hrt 2 uključili HD jer piše gore kod njihovog loga ,
a u postavkama sam postaviš rezoluciju ja sam stavio na 1080 i slika je OK.
Gdje je na iskonu taj program, tražim ga na svi programi i nema ga nigdje?
Upalio utakmicu na HRti i kad je počela tekma stalno prekida. Ne znam Jel do mene ili imaju i drugi takav slučaj?