Prvi put desna ruka... Drugi put liva ruka... Sad sam centar
Sad mogu instalirati Windows 11 tako da stric Bill me može u potpunosti kontrolirati

"Novinarima je opće gužvanje, urlanje, pjevanje u Kopenhagenu nešto PRE SUPER. Al ono baš PRE PRE!! Sve je sjajno - slikanje s policajcima, čoporativni odlazak na stadion, dahtanje, slinjenje, urlanje.... Kad je to bilo u Zadru nedavno onda je bilo širenje zaraze i užas, iako su i tu nastupali polu-oprezno, ne više onako otvoreno staljinistički kao pred par mjeseci. Što je razlog tome?
Ne vjerujem da je to zato jer mrze Zadar, iako kod dijela komentatora ima i tih elemenata kao "Dalmatinci su nedisciplinirani i lijeni", ali zbilja ne mislim da je to glavni razlog.
Fora je u tome što svi znaju da su mjere cirkus, predstava i cargo cult, znaju to još (barem) od veljače i onih masovki na sprovodima, a realno i ranije, još od prošlog proljeća i otvaranja tržnica i onih nekih procesija, kad su najveći licemjeri tražili strogost. Taj cirkus i cargo cult zastupaju kad misle da je većina iza njih. KK Zadar nije državni klub, za njega se navija samo u jednom osrednjem gradu - tu se trebamo malko zgražati (ali još uvijek ne onako kao u najgora vremena covid staljinizma). Nogometna repka? E za njih navija cijela Hrvatska, tu apsolutno nema šansi da nam prođe zgražanje, pa udri brigu na veselje, žvali, slini, znoji se po nepoznatom do sebe....
Ovdje najbolje vidite to licemjerje i beskičmenjaštvo "popularizatora znanosti". Ajde, imaj hrabrosti biti dosljedan pa sad galami protiv ovoga. Zagovaraj mjere, napadni ove ljude da su neodgovorni. Traži karantenu kad se vrate u zemlju.
Ne, to se ne usude. Tu hrabrost nemaju.
Ta ekipica su kao prvo, beskičmenjaci i kukavice. To je prvo što trebate znati o njima, a često i zadnje."
Oleg u sridu
Samo cijepljen si mogo do Kopenhagena. Dok na utakmicu Zadra je doso ko je htio i kako je htio.
Nije istina. Čitao sam da ni za ulazak u avion za Kopenhagen nije potreban test, a kamoli cijepljenje, ali kad tamo sletiš onda se potrebno testirati.
A ko garantira da od svih tih ljudi nije netko bio lažno negativan?
Kaj bi bilo da smo igrali u Budimpešti? Skupilo bi se par desetaka tisuća Hrvata, a za ulazak u Mađarsku ne treba apsolutno ništ.
"Novinarima je opće gužvanje, urlanje, pjevanje u Kopenhagenu nešto PRE SUPER. Al ono baš PRE PRE!! Sve je sjajno - slikanje s policajcima, čoporativni odlazak na stadion, dahtanje, slinjenje, urlanje.... Kad je to bilo u Zadru nedavno onda je bilo širenje zaraze i užas, iako su i tu nastupali polu-oprezno, ne više onako otvoreno staljinistički kao pred par mjeseci. Što je razlog tome?
Ne vjerujem da je to zato jer mrze Zadar, iako kod dijela komentatora ima i tih elemenata kao "Dalmatinci su nedisciplinirani i lijeni", ali zbilja ne mislim da je to glavni razlog.
Fora je u tome što svi znaju da su mjere cirkus, predstava i cargo cult, znaju to još (barem) od veljače i onih masovki na sprovodima, a realno i ranije, još od prošlog proljeća i otvaranja tržnica i onih nekih procesija, kad su najveći licemjeri tražili strogost. Taj cirkus i cargo cult zastupaju kad misle da je većina iza njih. KK Zadar nije državni klub, za njega se navija samo u jednom osrednjem gradu - tu se trebamo malko zgražati (ali još uvijek ne onako kao u najgora vremena covid staljinizma). Nogometna repka? E za njih navija cijela Hrvatska, tu apsolutno nema šansi da nam prođe zgražanje, pa udri brigu na veselje, žvali, slini, znoji se po nepoznatom do sebe....
Ovdje najbolje vidite to licemjerje i beskičmenjaštvo "popularizatora znanosti". Ajde, imaj hrabrosti biti dosljedan pa sad galami protiv ovoga. Zagovaraj mjere, napadni ove ljude da su neodgovorni. Traži karantenu kad se vrate u zemlju.
Ne, to se ne usude. Tu hrabrost nemaju.
Ta ekipica su kao prvo, beskičmenjaci i kukavice. To je prvo što trebate znati o njima, a često i zadnje."
Oleg u sridu
Samo cijepljen si mogo do Kopenhagena. Dok na utakmicu Zadra je doso ko je htio i kako je htio.
Nije istina. Čitao sam da ni za ulazak u avion za Kopenhagen nije potreban test, a kamoli cijepljenje, ali kad tamo sletiš onda se potrebno testirati.
A ko garantira da od svih tih ljudi nije netko bio lažno negativan?
Kaj bi bilo da smo igrali u Budimpešti? Skupilo bi se par desetaka tisuća Hrvata, a za ulazak u Mađarsku ne treba apsolutno ništ.
Ma jasno, belosvetska zavera. Slazem se.
Ma jasno, belosvetska zavera. Slazem se.
Kaj je tocno foofajter krivo reko ovdje da si morao izbaciti iz sebe ovako glup komentar? Jos si samo samo nakon "Slazem se" trebao dodat "pametnom dosta" i kompletan si.
Skupilo bi se par desetaka tisuća Hrvata, a za ulazak u Mađarsku ne treba apsolutno ništ.
Mozda, mozda bi se i skupilo ali samo radi neinformiranosti... naime nije problem otici u Madjarsku nego je problem vratiti se doma
Nas Fasisticki stozer zahtjeva pri povratku da napravis bilo koji Covid test i naravno sjedis doma u karanteni do dobijanja rezultata istoga, moze i brzi antigenski ali i tu gubis jedan dan dok tu informaciju testa da si negativan, ne posaljes gdje treba...
Mozes se doduse testirati prije puta brzim antigenskim testom i ako se vracas u roku 48h ili koliko vec vazi rezultati toga antigenskog testa, taj rezultat se prizna i ne moras se testirati niti biti u karanteni.
Sve u svemu, bez obzira sto neke zemlje nemaju nikakave restrikcije za ulazak u iste nas stozer te prisiljava da se cjepis ili da placas testove ili kombinacija karantene dok cekas test ako se vracas nakon tjedan i vise dana...
Takodjer imas opciju da nakon svakog ulaska u RH od billo odakle budes u karanteni 10 dana, bez testa, bez placanja.
Novinari i televizija tiskaju to je cudo jedno, Poslovni Dnevnik ima na dnevnoj bazi 2-3 clanka o dobrobiti cjepljenja ili slicno ili su teme doslovce tipa cjepite se inace ce vam djeca pomrt i sve u tome stilu..., zbilja, sto je previse - previse je.
Općenito jesam za cijepljenje, no ne i za ovo, bar ne još dok se ne utvrde dugoročnije eventualne posljedice/nuspojave.
Ipak, idem se cijepiti u petak jer takva je situacija da moram zaštititi svoje bližnje koji se ne mogu cijepiti još. Nisam happy, ali što je tu je.
Govorili su nam da sa svakom mutacijom virus slabi, čemu onda tolika panika iako se brže širi? Istina da može možda doći do gušenja zdravstvenog, ali ako smo do sad preživjeli, vjerujem da ćemo i dalje.
Isto tako, moram priznati da mi nije svejedno što su pronašli kao nuspojavu da kod mladih do 30god da se može razviti miokarditis, ono wtf...
Zanimljive konkretne informacije. Navodno da su i istinite.
Mnogi doktori i drugi stručnjaci u neformalnim razgovorima ne preporučuju cijepljenje.
Ja nisam antivakser i cijepio sam se prvom dozom pred desetak dana. Procjenio sam za sebe da je rizik necijepljenja veći od rizika cijepljenja. Nisam imao baš najblaži oblik covida pred cca godinu dana.
Ovakve stvari ipak daju na razmišljanje. Možda ipak ne bi trebalo dijecu nasilno cijepiti u školama.
Zanimljive konkretne informacije. Navodno da su i istinite.
Mnogi doktori i drugi stručnjaci u neformalnim razgovorima ne preporučuju cijepljenje.
Ja nisam antivakser i cijepio sam se prvom dozom pred desetak dana. Procjenio sam za sebe da je rizik necijepljenja veći od rizika cijepljenja. Nisam imao baš najblaži oblik covida pred cca godinu dana.
Ovakve stvari ipak daju na razmišljanje. Možda ipak ne bi trebalo dijecu nasilno cijepiti u školama.
Niti konkretnih informacija niti se dobro nosi s osnovnom matematikom.
Na stranu njegove ostale "pametne" izjave, ne shvaćam kako uopće netko takav može biti dekan neke školske ustanove.
Imam osjecaj da dobivamo informacije iz drugacijih izvora.
Ja npr do informacija dolazim iz strucnih, sluzbenih i znanstvenih izvora. Od kuda ti dolazis do informacija?
Nije stvar cenzure nego koliko držiš do svog medija....
Ja npr do informacija dolazim iz strucnih, sluzbenih i znanstvenih izvora. Od kuda ti dolazis do informacija?
Nismo bitni ti i ja već većina stanovništva koja prati 24 sata, večernji, jutarnji, vide na dnevniku itd...
- .. nepostojeći? ostale reference... što će reć nije izmišljen lik kao štrumf ili robinhood.
-njegovo mišljenje, možda točno-krivo.. je ipak stručno i ima težinu, dok podatci koje navodi ne možeš osporiti, činjenice, komplikacije i smrtnost kao posljedice cijepljenja.
-ja? .. mislim da nije u pravu, tj da je cijepljenje ok, no to što mislim da ja znam sve-najbolje ili da sam u pravu ne znači ništa.. tj on je netko, struka-znanost, nije baba s placa pa to što kaže i kad se ne slažeš ipak ima težinu tj samo zatucan možeš tako ignorirati i dezavuirati.. čak da je stvar demokracije pa da sad glasamo što mislimo i da svi u ovoj temi odgovorimo da je on u zabludi, ravnozemljaš itd .. to ne znači baš ništa, tj to nije struka-znanost ili činjenica nego tad samo diktatura većine demokracijom ili nadglasavanjem pri čemu se ne broji znanje nego broj prstiju ruke u zraku kao pravo glasa usporedivo sa saborskom većinom i preglasavanjem... tj ako u tome ne vidiš problem tad si teški diktaror-narcis, što objašnjava i ostale ispade, ne da si glup nego zadrt tj glupi ne mogu ni slučajno napraviti štetu kao mudri-zli ili zadrti.
-argumetn ti je što? struka? smiješno.. a čak se slažem ako me pitaš za mišljenje s tobom, da je u krivu, da je cijepljenje ok-pozitivno i recimo da svakome tko se premišlja sugeriram da se cijepi, odnosno da procijeni sam i donese svoju odluku ovisno o fizičkom zdravlju, osjećaju, konzultaciji s liječnikom itd. i ne uzimam si za pravo da je moje mišljenje ili odluka nešto jedino dobro ili znanost-činjenica.. a to radiš, konstatno. Bolesno.
Nismo bitni ti i ja već većina stanovništva koja prati 24 sata, večernji, jutarnji, vide na dnevniku itd...
Daj se molim te objasni.
- .. nepostojeći? ostale reference... što će reć nije izmišljen lik kao štrumf ili robinhood.
-njegovo mišljenje, možda točno-krivo.. je ipak stručno i ima težinu, dok podatci koje navodi ne možeš osporiti, činjenice, komplikacije i smrtnost kao posljedice cijepljenja.
-ja? .. mislim da nije u pravu, tj da je cijepljenje ok, no to što mislim da ja znam sve-najbolje ili da sam u pravu ne znači ništa.. tj on je netko, struka-znanost, nije baba s placa pa to što kaže i kad se ne slažeš ipak ima težinu tj samo zatucan možeš tako ignorirati i dezavuirati.. čak da je stvar demokracije pa da sad glasamo što mislimo i da svi u ovoj temi odgovorimo da je on u zabludi, ravnozemljaš itd .. to ne znači baš ništa, tj to nije struka-znanost ili činjenica nego tad samo diktatura većine demokracijom ili nadglasavanjem pri čemu se ne broji znanje nego broj prstiju ruke u zraku kao pravo glasa usporedivo sa saborskom većinom i preglasavanjem... tj ako u tome ne vidiš problem tad si teški diktaror-narcis, što objašnjava i ostale ispade, ne da si glup nego zadrt tj glupi ne mogu ni slučajno napraviti štetu kao mudri-zli ili zadrti.
-argumetn ti je što? struka? smiješno.. a čak se slažem ako me pitaš za mišljenje s tobom, da je u krivu, da je cijepljenje ok-pozitivno i recimo da svakome tko se premišlja sugeriram da se cijepi, odnosno da procijeni sam i donese svoju odluku ovisno o fizičkom zdravlju, osjećaju, konzultaciji s liječnikom itd. i ne uzimam si za pravo da je moje mišljenje ili odluka nešto jedino dobro ili znanost-činjenica.. a to radiš, konstatno. Bolesno.
A sto sa strucnim misljenjima ljudi koji rade u medicini? Sto sa misljenjima 99% doktora i znanstvenika koji tvrde zadnjih godinu dana unatoc tome sto ih se konstantno blati da se treba cijepiti? DA LI NJIHOVO MISLJENJE NIJE STRUČNO I NEMA TEŽINU? JESU LI TO ČINJENICE ILI IH OSPORAVAŠ? OSPORAVAŠ LI DA JE KORONAVIRUS DALEKO UBOJITIJI OD 0,0004% SANSE KOJU IMAS ZA TEZE NUSPOJAVE OD CJEPIVA. NE SMRT, TEŽE NUSPOJAVE.
Da li nadalje osporavas da su neki dekani na svojim pozicijama dovedeni iz politickih razloga? Npr, dekan bivsih Hrvatskih Studija?
A ma pa ti nisi normalan. Tvrdis da si ne uzimas za pravo odluciti je li nesto dobro ili lose, jer realno, nisi strucan u tome. Nije strucan ni Visak, nisam strucan ni ja, nije strucan ni Milanović. Znas tko je strucan? Ajde, necu ovo odgovoriti za tebe vec cu ti dati kao domacu zadacu da promislis, tko je strucan po pitanju medicine. Bonus ocjena ako tocno pogodis koji je broj veci 99 ili 1.
Svatko ima pravo na svoje misljenje, ali ako mislis da je tvoje misljenje jednako bitno ili bitnije od misljenja ljudi koji se za to obucavaju desetljecima, onda si ili megalomanijak ili potpuni idiot.
Pametnom dosta.
Kako Srbi ulaze u RH i na koji nacin se vracaju u maticnu zemlju nema veze sa povratkom RH gradjana ako kratkorocno napustaju RH.
Zivim blizu, znam, imam prijatelja, baba od svekrve je rekla itd.... nisu nikakvi argumenti. Takodjer nisu nikakvi argumenti sto neki Madjar ili Hrvat koji zivi u pogranicnom podrucju prelazi granicu kak mu se sprdne jer za iste ( i mene osobno ) vaze sasvim drugi uvjeti o kolanju stanovnistva u pogranicnom podrucju sa Madjarskom! Evo i kod mene sokova i mineralne iz Madarske i drugih gluposti i zivim 2.5km od granicnog prijelaza pa to nisam spomenio niti je ikakav argument niti ima veze sa onim sto je sluzbeno.
Ako danas na danasnji dan ili sutra ili bilo koji drugi naredni dan Madarska nije TRENUTNO na zelenoj listi Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti, i ti odes van jer oni nemaju ogranicenja oko ulaska, kada se vracah u RH moras imati vazeci test ili karantena i to je cinjenica. Ja ne moram jer idem preko sukladno vazecim propisima o pogranicnom prometu no eve prije koji dan turisti iz Zadarske zupanije koji se vracaju u Njemacku moraju imati test kada se vracaju doma.
https://mup.gov.hr/uzg-covid/hrvatski/286211
Inace Hrvatska nema sanse pribliziti se makar 50% udiu ukupnog stanovnistva cjepljenog sa 2 doze jer stozeru vise nitko apsolutno ne vjeruje, novinari i televizija sa svojim ogavnim prilozima ili clancima samo izazivaju kontru kod stanovnistva, ovi sto ovise o turizmu su se cjepili najvise radi straha od gubitka zarade ili posla a ne opcenito zdravlja, penzici su se cjepili od straha da ne odapne vecina a nekima mirovine dobre.... Na jesen ako nasilno budu forsirali cjepljenje djece, budemo imali finu kulminaciju, bice politicki vruca jesen sa mogucim neredima.
Imao je on i drugih izjava, 5G i slično...
Pa eto ti gore link.... CITAJ sa razumjevanjem....
Konkretno, odes sada za vikend na Balaton. U Ponedeljak se vracah u RH a Madjarska je u nedelju izgublia zeleni status kod Europskog centra za kontrolu i prevenciju bolesti kao sto je taj status izgubila Zadarska zupanija neki dan kod Njemacke.
Kod ulaska nasi te moraju sluzbeno traziti negativan test ( sto ne znaci da i hoce ako je ljen sluzbenik ) i sada mozes ga imati od petka jer si se testirao prije puta i vazeci je recimo 72h a ako ga nemas moras se samoizlorati do rezultata novoga testa o vlastitom trosku ili opcenito provesti 10 dana samoizolacije bez obaveze testiranja.
-čitati znaš? gdje to što pitaš-boldano tvrdim-osporavam? .. i ako čitaš, upravo mislim suprotno, dok je visak taj koji nešto osporava, stručnoj-meritornoj osobi a to radi bez argumenata, mada se recimo slažem u samom cijepivu. Ponovo, cijepiti se! .. jasno?
-ili ako nađeš citiraj, do tad barem nauči čitati.
Nisam normalan? .. da ako si u duši mali firer, narcisoidan, tad je jedino tvoje mišljenje relevantno, zaboravi argumente.. no ima svakakvih. Čitaj.. ne kažem da se netko mora ili treba cijepiti, ali sugeriram-mislim da treba, pa ako želi moje mišljenje ima ga.. no bolje je da se konzultira s liječnikom i da odluku donese on, ne ja. Pogrešno ili nenoramalno? .. razmisli.
-svatko ima pravo na svoje mišljenje? .. a kritiziraš što, moje? ja ne kritiziram tvoje.. tj misli što želiš, no ispravljam tvoje bedastoće i imputiranja, tj nauči čitati, pokušaj.. pa tad daj citat kojim ćeš mi pokazati
odnosno po čemu je to visak u pravu? .. tj konkretno on u postu kaže nepostojeći fax.. -činjenice, argumenti su što?
-što ti misliš? nevažno.. tj to postoji li fax, jel osoba fejk ili legitimna je činjenica.. provjerljiva. Čitaj.
**
Visak kaže...
Taj dekan nepostojećeg medicinskog fakulteta u Puli ..
Visak kaže...
Taj dekan nepostojećeg medicinskog fakulteta u Puli ..
https://faktograf.hr/2021/03/04/postoji-li-uopce-medicinski-fakultet-u-puli/
Zahvaljujem na citanju - SexyToiletPaper, dekan fakulteta filozofije, medicine i fizike na Jarunu.
-daješ odgovor iz 4tog mejseca.. sad je 6ti, upisi u tijeku.. ne postoji? Ako je nešto novo to znači da prije nije postojalo, no to ne znači da sad ne postoji.
btw, to što sebi recimo šaljivo-sarkastično daješ titule s jaruna.. ne vidim da je ovo ista stvar, tj ti si fejk, on nije.. (mada je ono što možemo kraće nazvati ravnozemljaš.. ili čekirane kućice).. no ipak je relevantna osoba, stručna i zato to ima težinu, mada se ja ne slažem no tvojem mentalnom sklopu je to nemoguće razumjeti-prihvatiti? 'mi smo dobri-u pravu', ostali u krivu? .. da, nenormalno :)
-daješ odgovor iz 4tog mejseca.. sad je 6ti, upisi u tijeku.. ne postoji? Ako je nešto novo to znači da prije nije postojalo, no to ne znači da sad ne postoji.
EDit- moja greska, imaju smjer medicine, prvu godinu
HAHAHHAHA
Momci smirite dozivljaje i nemojte se svadjati... pa Visak je rekao da ne postoji, ako je Visak tako rekao onda je to to. Netreba vam faktograf, i daljnja rasprava je nepotrebna
Tom prilikom članovi Vlade iskazali su bezuvjetnu podršku za otvaranjem Studija medicine u Puli kojim se jamči razvoj sveučilišta i obrazovanja mladih.
-dakle, otvara se studij, koji nije postojao.
-visak kaže, nepostojeći.. čime jedino želi diskreditirati osobu, ne činjenice-argumente. (mada je po svemu ostalom u pravu visak u pravu, ..). Po ovome što vidim, studij je postojeći, legitiman, kao i radno mjesto, nasuprot tvojeg izmišljenog primjera s jaruna. Ako je tebi to isto.. nije baš.
**
-hvala, vidim da si vidio, ispravo.. postoji prva godina itd. .. a to znači da visak jednostavno lupa kako mu paše, činjenice ili etiketiranje bez argumenata..