Google Pixel 10a stiže bez većih promjena, ali s j

poruka: 16
|
čitano: 3.790
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google Pixel 10a stiže bez većih promjena, ali s j".
8 godina

kad sam kupio njihov zadnji flagship, onaj xl pro ili kako. nisam mogao vjerovat da to toliko smece moze bit. bas sam se razocarao, vratio nakon 2 sata nazad mobitel. i onda me jos amazon ebo sta izvodim i da vracam osteceno. 

mogu si mislit koliko onda ovaj budjet prsti kvalitetom

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2026 15:51 (registracija).

2 2 hvala 0
17 godina
Re: Google Pixel 10a stiže bez većih promjena, ali
Ja bih ga kupio samo radi održivosti.

1 0 hvala 0
10 godina
registracija kaže...

kad sam kupio njihov zadnji flagship, onaj xl pro ili kako. nisam mogao vjerovat da to toliko smece moze bit. bas sam se razocarao, vratio nakon 2 sata nazad mobitel. i onda me jos amazon ebo sta izvodim i da vracam osteceno. 

Ja ti imam 8a i jako sam zadovoljan. Sve kaj trebam radi odlicno i kamera je dobra. 

Ne znam kaj bi dobio sa nekim "flagship" mobitelom, osim vece cigle

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
16 godina
4a se još drži.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
12 godina
Koje odrzivosti?
Reciklirano zlato,bakar,aluminij?
Kolike su sanse da ostatak ne koristi reciklirane metale koje se mogu unedogled reciklirat bez gubitka svojstava i vjerojatno su jeftinij zbog jeftinijeg procesa?
Cak i reciklirani kobat koriste i Samsung i Apple, a shodno tome i svi koji nabavljaju baterije od Samsung SDI.

10 godina
kratos091 kaže...
4a se još drži.

ja sam na svom potrgao ekran pa prešao na samsung ali mislim da bi i danas bio aktualan, još me kopka da kupim neki pixel ponovo

18 godina
Santana kaže...
registracija kaže...

Ja ti imam 8a i jako sam zadovoljan. Sve kaj trebam radi odlicno i kamera je dobra. 

Ne znam kaj bi dobio sa nekim "flagship" mobitelom, osim vece cigle

Upravo ovo gore.

Osobno mi je plastično kućište plus, katastrofa mi je mob od stakla.

Još gore imam GrapheneOS (jedino na Pixele ide) i super sam zadovoljan!

Gledam te!
17 godina
registracija kaže...

A gdje su konkretni razlozi, zamjerke, bilo kakvi argumenti koji su rezultirali ovakvim misljenjem?

Ja imam Pixel 7, kupio ga prije dvije godine, preko njuskala, bio je star godinu dana.

Jako sam zadovoljan uredajem, radi brzo, stabilno, nema hrpetine bloatware-a na njemu.

Kamera u redu, baterija u redu, OS se i dalje azurira redovno, na verziji Androida 16 je trenutno, zadnji security update December 5, 2025.

Btw, nisam nikakav fanboy bilo kojeg proizvodaca, sutra mogu nabaviti iPhone ili nesto trece.

15 godina

Imao 4a > 6 > 8a trenutno (žena ima 6a), jako zadovoljan, svi rade dan danas osim 4a koji je vraćen kroz buy back. Update ide svaki mjesec, kod svih možda u prvih mjesec - dva je bilo nekih štucanja, ali kada to popeglaju, uređaji rade super. Vanilla OS, uvijek dobre kamere.

Danas ću naručiti 10a, pod njihovim "buy back" ću staviti izraubanu 6icu. Dobit ću za nju 172 € (njuškalo realno 100€), tako da me 10a sa 256 gb (649 €) ispadne 480 €. Za tu lovu, dobiti kompakta sa tim speckama, je dobar ubod.

Btw, njihov buy back koristim već godinama, svaki puta koliko su napisali u procjeni, toliki povrat sam dobio. Uvalili im bili i neke prastare iPhone, provjerite vrijednost vašeg starog mobitela preko web-a:  https://store.google.com/de/?hl=de&regionRedirect=true

Trebate imati nekoga u DE ili opcija slanja na neki forwarder kao npr. mailboxde da vam prosljedi paket u HR, pošto sa store-a ne šalju izvan zemlje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2026 10:16 (hrc_smb).

1 0 hvala 0
8 godina
Darkman kaže...

A gdje su konkretni razlozi, zamjerke, bilo kakvi argumenti koji su rezultirali ovakvim misljenjem?

Ja imam Pixel 7, kupio ga prije dvije godine, preko njuskala, bio je star godinu dana.

Jako sam zadovoljan uredajem, radi brzo, stabilno, nema hrpetine bloatware-a na njemu.

Kamera u redu, baterija u redu, OS se i dalje azurira redovno, na verziji Androida 16 je trenutno, zadnji security update December 5, 2025.

Btw, nisam nikakav fanboy bilo kojeg proizvodaca, sutra mogu nabaviti iPhone ili nesto trece.

drzis u jednoj ruci s25 ultra i drzis u drugoj google pixel 10 pro xl

i onda gledas zasto sam samsung platio 1000 a pixel 1300 eura. 

ja ne kazem da mob ne funkcionira, da ne mozes instalirat whatsup na taj uredjaj ili nesto slicno. ja kazem da je taj mobitel teska prevara za 1300 ili 1400 eura koliko sam ga platio 

17 godina
@om-prat

Ne moraš puno trošiti na održavanje. Pa ne moraš ga voziti svakih 15k km na servis.

Zato cijenim održivost.
16 godina
registracija kaže...
ja ne kazem da mob ne funkcionira, da ne mozes instalirat whatsup na taj uredjaj ili nesto slicno. ja kazem da je taj mobitel teska prevara za 1300 ili 1400 eura koliko sam ga platio 

Ovdje govorimo o Pixel A seriji - duboko u teritoriji "tko bi dao više od 300-400€ za telefon"...

Moj 7A se super drži.

5 godina
suspendiran

Jel i dalje vrijedi ona kad kupis Google mobitel da imas neograniceno prostora na gphotos???

0 0 hvala 0
14 godina

Nema više, to su zadnje nudili sa Pixel 5, šestica i noviji imaju standardnih 15GB besplatno.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

A ako ostavim svoj 4A i dalje upaljen, napunjen, spojen na WiFi, jel mi ostaje to?

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
14 godina

Taj neograničeni prostor vrijedi samo za fotke uploadane sa pixel uređaja.

Ako imaš novi mobitel onda bi fotke prvo trebao prebaciti na pixel 4a i uploadati ih sa pixela na cloud.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice