Europa dobila prvo eksaskalarno superračunalo, JUP

poruka: 11
|
čitano: 8.238
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Europa dobila prvo eksaskalarno superračunalo, JUP".
7 godina

Can it run Crysis???

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Make Computer No War.

Što je nama trebalo ovo u posljednje tri godine sa Ukrajinom? Samo progres nama treba. 

Mac
Moj PC  
1 1 hvala 0
18 godina
Re: Europa dobila prvo eksaskalarno superračunalo,
Racunalo za treniranje AI modela na slikama ruskih tenkova.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Na tom čudu će se vjerojatno vrtiti ChatControl softver odnosno ovo je solidna priprema terena.

Pomalo cinično, ali ima smisla jer računalna snaga koju isti zahtijeva (HW requirements ) je apsolutno enormna.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 1 hvala 0
7 mjeseci
protjeran

Jupiter - još jedan od nebrojenih paravana za Lucifera, odnosno Satana. A nije da europski vrhovni birokrati nisu već u više navrata pokazivali kome su odani. Sad uzmite u obzir nadolazeći digitalni novac i svu -Agendu 2030-, a koja se je zakotrljala 2020. godine te je prilično široka u svom djelovanju. Zatim otvorite knjigu Otkrivenja te čitajte polako i oprezno, pa će vam štošta bit jasnije. Istražujte biblijska proročanstva, mnoga su se ostvarila, neka od njih tek nedavno, a druga su upravo u tijeku. Jedna je istina, a laži nebrojene. 

Remember this, so you can be brave!

Think about it, you rebels!

Remember what I accomplished in antiquity!

Truly I am God, I have no peer;

I am God, and there is none like me,

who announces the end from the beginning

and reveals beforehand what has not yet occurred,

who says, ‘My plan will be realized,

I will accomplish what I desire,’

I am the first and I am the last,

there is no God but me.

Who is like me? Let him make his claim!

Let him announce it and explain it to me –

since I established an ancient people –

let them announce future events!

..so is My Word that goes forth from My mouth – it does not return to Me empty, but shall do what I please, and shall certainly accomplish what I sent it for.

Who has performed and done it, calling the generations from the beginning? ‘I, YHVH, am the first, and the last, I am He.’ 

0 7 hvala 0
17 godina
Fulao si ceo fudbal. Smak svijeta je iduče godine. Gledaš pogrešan kalendar.

E da prestani udisati plin od klima uređaja, on spada u najgore droge na svijetu. Fizički uništava mozak.
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2025 10:06 (Gajotres).
7 mjeseci
protjeran

Vidi, ja se vrlo dobro razumijem u ove stvari. Moglo bi se reć da mi je primarno zanimanje - zloguki prorok. Netko mora i to bit, pa je zapalo mene i nekolicinu drugih. To je rezultat dugogodišnjeg obaziranja, promatranja, povezivanja i zaključivanja glede uže i šire okoline; mnoštva događaja, trendova, literature i nebrojenih suptilnosti iz raznih područja djelovanja. Drugim riječima - uočavajući čvrste uzorke i zbrajajući 2, 2 i 2 kroz dulji niz godina. No dobro, neka ti bude; živ ti bio, pa vidio - u tom slučaju, svakako se javi 2030. godine.

Ode izvidnik obavit svoju dužnost uoči ili u početku velikog sukoba. Nakon duljeg izviđanja neprijateljskog društva i teritorija, vrati se u svoj grad i donese neke vrlo neočekivane novosti - teške istine. Pojedinci će prihvatit da je tome tako i pripremit se kako znaju ili po preporuci, a većina će ustvrdit da je izvidnik lud ili da laže te neće išta poduzet u svrhu pripreme i prevencije, jer je, nažalost, razmjerno mali broj ljudi spreman prihvatit svu težinu istine, pa se više cijeni poluistina - laž, a koja svakako vodi u uništenje. Evo, upravo ovako: 

. Mnogima je nevidiljvo, ali se naposlijetku sve svodi na duhovnost. Tako reče jedan vrlo uvaženi luciferijanac: od svih skupina ljudi, pravu istinu poznajemo samo mi i kršćani. 

12 godina
Nikaj se ne radi, slusam kukanje. Izgradi se racunalo, samo negativni komentari. Kak vam ne dojadi vjecito kontrirat.

1 0 hvala 0
16 mjeseci
"Oblikovanje politika Europe" koja čudna ne demokratska i politički nekorektna rečenica.
Inače super.

Koliko znadem , a ne znadem puno ali dugogodišnjim posmatranjem sam naučio da je Jupiter najveći planet u našem solarnom sustavu ali u rimskoj mitologiji je "glavni" bog, dok u grčkoj mitologiji on se zove Zeus i ima iste super moći⚡
Prvi glas da je Satan u pitanju, meščini da moram još dulje obazirati se, posmatrati okolinu , povezivati i zaključivati 🤔

Deder nam kaži što se to obistinilo iz proročanstva , četiri jahača, anđeli i trube, a sodoma i gomora svuda oko nas i nitko se nije ukrutio u stijenu 🤔
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
7 mjeseci
protjeran

Neman više vremena, stoga ću ti napisat kasnije ili sutradan. Međutim, možeš u međuvremenu i sam istraživat.

0 0 hvala 0
16 godina
Mutombo Dikembe kaže...
Nikaj se ne radi, slusam kukanje. Izgradi se racunalo, samo negativni komentari. Kak vam ne dojadi vjecito kontrirat.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice